alvaro Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jak co ja mam jeden prawy zacisk do sprzedania od A6 3.0TDI
siemian Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tarcze tylko Zimmermann w stosunku cena/jakosc. Klocki to juz wedle uznania... nawet TRW moga byc. a własnie powiem Ci Flyer że poprzednio na tyle miałem TRW i było nawet ok. Ale ostatnio założyłem na przód TRW i straszliwa kupa to jest. Mimo że je porządnie dotarłem to przy pierwszej szybszej jezdzie się całe zeszkliły i straszliwie dymiły... Powiem tak. Ostatnio byłem niezadowolony z Ate ale po tym co zobaczyłem jezdząc na Trw dochodze do wniosku że Ate były bardzo dobre...
audiomaniak Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jak co ja mam jeden prawy zacisk do sprzedania od A6 3.0TDI ja chce dwa
Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Tarcze tylko Zimmermann w stosunku cena/jakosc. Klocki to juz wedle uznania... nawet TRW moga byc. a własnie powiem Ci Flyer że poprzednio na tyle miałem TRW i było nawet ok. Ale ostatnio założyłem na przód TRW i straszliwa kupa to jest. Mimo że je porządnie dotarłem to przy pierwszej szybszej jezdzie się całe zeszkliły i straszliwie dymiły... Powiem tak. Ostatnio byłem niezadowolony z Ate ale po tym co zobaczyłem jezdząc na Trw dochodze do wniosku że Ate były bardzo dobre... Ty to kazde tarcze i klocki zaorasz, wiec wiesz... Ja wczesniej mialem klocki/tarcze ATE i ogolnie bylem zadowolony Teraz mam klocki Brembo i piszcza niemilosiernie...
Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Inaczej - PAGID Wczesniej przy 312mm mialem Ferodo i bylem zadowolony.
Dev Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 pagid to nie ferodo i odwrotnie Fly masz oznaczenie swoich klockow?
Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nie mam. Mam to co przyslal mi SID w zestawie.
AndyN Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 na ten przykład nie mam na tym kompie linków ale jak ktos chce to podesle wiecej fot na mail w tym poscie byly gdzies tez czarne [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 17:52_________________________________________________i złote ale juz dawno u jednego z Kolegów z forum: Dev a dałoby radę opierniczyć na taki sam kolor te blaszki mocujące klocek? Zacisk był chciał mieć czarny/szary/możliwie zbliżony do ori i jak zostaną te "złociste" blaszki to wyjdzie z tego **** Niekoniecznie z calą celebrą [piecowo itp] ale żeby miały ten sam kolor?
Dev Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 te blaszki chu...jowo sie maluje i zwykle unikam ich malowania nie ma jak ich zaczepic na hakach nie bardzo rozumiem twoje pytanie chcesz miec pomalowane zaciski czy nie ???? czy chodzi Ci tylko o blaszki? mogę Ci te balszki wypiaskowac a pomalujesz sobie sam
AndyN Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 Chcę malować zaciski I chcę by blaszki były w tym samym kolorze
Dev Opublikowano 1 Lutego 2011 Opublikowano 1 Lutego 2011 te blaszki to jest babranie nie robota :wallbash: :wallbash: a moze to dasz do cynkowania ?????? ładnie wyjdzie i antykorozyjnie[br]Dopisany: 01 Luty 2011, 22:02_________________________________________________ Porsche Cayenne czytalem że masz na przodzie tarcze 345mm... dziwne, bo Cayenne ma 350mm mialeś przerabiane adaptery ?????
leon_stalowawola Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 kto streści od czego można założyć hamulce .............. by były większe bo mam kogoś kto rozbiera autka z przebiegiem np 2 tys km głównie VW jakaś mała lista?
Dev Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 prosssssssszzzzzzz audi: A4 B5 S4 ale tylko przód A4 B6/7 S4 lub 3.0i, 3.2i, 3.0Tdi - przód i tył Allroad - przód
kileeer Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 prosssssssszzzzzzz audi: A4 B5 S4 ale tylko przód A4 B6/7 S4 lub 3.0i, 3.2i, 3.0Tdi - przód i tył Allroad - przód Ja bym dodał jeszcze a4 b7 2.0TFSI przód i tył
mgtan Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 a co takiego wyjątkowego jest w układzie hamulcowym z 2.0 TFSI?
siemian Opublikowano 15 Lutego 2011 Opublikowano 15 Lutego 2011 nic, ale tam jest taki zestaw jak w 3.0 tdi wiec na takie tez mozna zmieniac
Rekomendowane odpowiedzi