Hebe Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Obiecałam i przeczytałam Malinowy Królu:-) W auto włożyłeś dużo pracy i serca.Teraz te mody musi coś dźwigać i ciągnąć itd.:-) Motorownia by się przydała mocniejsza;-) Pozdrawiam i może do zobaczyska na jakimś spocie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Obiecałam i przeczytałam Malinowy Królu:-)W auto włożyłeś dużo pracy i serca.Teraz te mody musi coś dźwigać i ciągnąć itd.:-) Motorownia by się przydała mocniejsza;-) Pozdrawiam i może do zobaczyska na jakimś spocie:-) no nie ukrywam motor większy przydałby się ale jest jak jest i jest git no na jakimś zlocie obowiązkowo trzeba ---------- Post dopisany 21-03-2014 at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany 19-03-2014 at 07:08 ---------- Zrobiłem mały up co myśle że teraz wygląda git:decayed: Naklejka na szybę zamówiona duplikat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 teraz elegancko wlepa jest zalozona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 teraz elegancko wlepa jest zalozona podglądałem u innych i myślę że teraz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Zdecydowanie lepiej:kox: Upalony mógł by się uczyć od Ciebie:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Zdecydowanie lepiej:kox: Upalony mógł by się uczyć od Ciebie:grin: no to cieszy weź ona bierze towar z Urugwaju bo gada jak piczomagnes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ładnie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian998998 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgadzam sie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jest Arek jaki masz zestaw hid? Mozesz rzucić jakis link albo cuś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jest Arek jaki masz zestaw hid? Mozesz rzucić jakis link albo cuś? Wrzcuę Ci na PW ---------- Post dopisany 29-04-2014 at 17:17 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2014 at 22:24 ---------- Odświeżam kotleta lekko :banan:Kilka fot z trasy do BT oraz inne foto:banan: Rejka ma już mocowanie by Kowi Nadaje się któreś foto do kalendarza ? W niedługim czasie plany to: -Wydech końcowy od 1.8T+ końcówki -Lusterko fotochrom -szukanie dystansu:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja mam fajne zdjęcie z trasy do bukowiny - podwójna ciągła - prędkość - zakręt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja mam fajne zdjęcie z trasy do bukowiny http://i.imgur.com/buVAy3q.jpg - podwójna ciągła - prędkość - zakręt Ja również mam takie foto: - podwójna ciągła - prędkość - zakręt - Obgryzanie paznokci podczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja mam fajne zdjęcie z trasy do bukowiny http://i.imgur.com/buVAy3q.jpg - podwójna ciągła - prędkość - zakręt Ja również mam takie foto: http://s4.postimg.org/yd93a4vlo/20140328_124216.jpg - podwójna ciągła - prędkość - zakręt - Obgryzanie paznokci podczas jazdy :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To nie byłem ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To nie byłem ja księżniczka fiona zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 To nie byłem ja :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 pozamiatał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja tam widzę tylko przystojną dupeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Ja tam widzę tylko przystojną dupeczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mefiu:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi