Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowe forum - wątek dla narzekaczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to tylko ja czy wszyscy tak maja............................ , najpierw nie dalo sie zalogowac , w sumie siedzialem prawie 3 godziny ,profil wyczyszczony , w moje A4 polowy postw brak nie tylko w moim temacie ale we wszystkich , tak juz zostanie czy przywrocone zastanie stan na dzien przed tym calm balaganem ?

Opublikowano

Mada faka! Turdzi mam tak samo. Kutfa nie mogę się odnaleźć na tym forum. Dajcie jakąś instrukcję obsługi.

Opublikowano

Trzeba się przyzwyczaić ale będzie ciężko ... :)

Opublikowano

Stare było lepsze :)

Opublikowano

burdel!!:foch:

Opublikowano

A idź Pan w ...

Opublikowano

Pogubiły się zdjęcia w wątku,teraz wszystko od początku wklejać ale jak? trzeba poczekać aż chłopaki skończą :-)

Opublikowano

dokładnie miałem tak samo-problem z zalogowaniem, poza tym wszystko straciłem co miałem na pirva...

brak zdjęć w wątkach (większość)...

paranoja

Opublikowano

Totalne dno.........

Opublikowano

Spokojnie, może jeszcze nie wszystko wrzucili...mam przynajmniej taką nadzieję

Opublikowano

Wszystko sie ponoć jeszcze pozmienia, miejmy nadzieje że będzie lepiej.

Opublikowano

powolutku, cierpliwosci....wiecie jakie to sa ilosci danych plikow ktorych struktury diametralnie sie różnią??

Jeszcze z miesiąc na bide ustawiania i poprawiania

Opublikowano

na obecna chwile to nie chce mi sie logowac na te forum.Nie mozna sie polapac.A i PW zadnych nie ma,a dokonywalem transakcji(dane do wysylki,przelewu)Totalna ro***erducha.Jak i nie pokazuje mi ze mam nowe PW.Jak i pokazuje mi blad ze konto ograniczone.Cuda nie widy

Opublikowano

najlatwiej krytykować... to się nie loguj ;p

Opublikowano
na obecna chwile to nie chce mi sie logowac na te forum.Nie mozna sie polapac.A i PW zadnych nie ma,a dokonywalem transakcji(dane do wysylki,przelewu)Totalna ro***erducha.Jak i nie pokazuje mi ze mam nowe PW.Jak i pokazuje mi blad ze konto ograniczone.Cuda nie widy

poczytaj forum prezes dał archiwum. możesz wejść.www.a4-klub.pl/archiwum

Opublikowano

jak włączyć powiadamianie o nowych wybranych przez siebie wątkach

Opublikowano

Wracać na stare forum ciężko się tu połapać a032.gif

fak

Opublikowano

Jest wątek w Sugestiach i Uwagach.

Tam są wszystkie informacje, zebrały się Paniska i *******ą głupoty. Weź i zrób jeden z drugim zamiast biadolić.

Pomyślcie, że to jest wersja beta forum..

Opublikowano

bez obrazy ale mi tez sie nie podoba, stare bylo prostsze...

Opublikowano
Jest wątek w Sugestiach i Uwagach.

Tam są wszystkie informacje, zebrały się Paniska i *******ą głupoty. Weź i zrób jeden z drugim zamiast biadolić.

Pomyślcie, że to jest wersja beta forum..

beta sreta , mi to nic nie mowi ..............fajnie by bylo dostac jakies info , czy np: we szwystkich watkach wszystkie posty zostana przywrocone , jesli ktos mial jakies zdjecia to czy ma je wklejac od nowa , czy czekac az wszystko zostanie przywrocone , ot takie podstawowe informacje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...