jimbo22 Opublikowano 19 Listopada 2006 Opublikowano 19 Listopada 2006 komputer - jest malo uzyteczny... srednie spalanie od czapy (w trasie zaniza, w miescie zawyza)... droga na baku do przejechania - skacze w obie strony jak glupia... prawie nigdy nie pokazuje realnie... przesiadlem sie z astry GSI, tam komputer mylil sie o 0,2l na spalaniu i bardzo ladnie pokazywal dystans na baku, takze audi sie tu nie popisalo... troche wkurza tez obsluga klimy... ale to obleci:) pewnie mnie jeszcze wkurzy kiedys wspaniale przednie zawieszenie:) ale narazie nowka sztuka:) poza tym auto malina:)
Traviz Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 jimbo22, zaczną Cię też denerwować przeguby na przodzie jeśli po programie zaczniesz częściej latać bokami Moje się właśnie skończyły. Jednocześnie z obu stron. To ciekawe, bo łożyska też parami wymieniałem :roll:
baskecior Opublikowano 20 Listopada 2006 Opublikowano 20 Listopada 2006 W mojej A4 denerwuje mnie: - ciasnota na miejscu kierowcy - fatalna jakość plastików na boku drzwi - wibrujące plasikowe wężyki podciśnieniowe - to , że Szkopy nie wpakowali do niego AKE :twisted:
nuszek Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Dlacego dźwignia kierunkowskazów jest za dzwignia właczenia swiateł, to nie wiem, często zamiast właczyć kierunek wyłaczam swiatła, a żeby zmienić z krutkich na długie to muszę ćwiczyc całe palce.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Dlacego dźwignia kierunkowskazów jest za dzwignia właczenia swiateł, to nie wiem, często zamiast właczyć kierunek wyłaczam swiatła, a żeby zmienić z krutkich na długie to muszę ćwiczyc całe palce. :shock: mi to w ogóle nie przeszkadza i ani razu nie zaczepiłem o tą dźwignię przy zmienianiu kierunków.
M@rcus Opublikowano 23 Listopada 2006 Opublikowano 23 Listopada 2006 Dlacego dźwignia kierunkowskazów jest za dzwignia właczenia swiateł, to nie wiem, często zamiast właczyć kierunek wyłaczam swiatła, a żeby zmienić z krutkich na długie to muszę ćwiczyc całe palce. Kolega, chyba nie jeżdził starszymi Audi (chodzi mi o B3, B4), bo dodatkowo zamiast wycieraczek, włączałby awaryjne :razz: (bez obrazy oczywiście). W moim denerwuje mnie, że to nie jest B6 Avant, żakardowa tapicerka i samoczynnie uchylające się tylne szyby (nie mam ich w elektryce) - zawsze orientuję się podczas mycia samochodu, kiedy zamoknie, zostają ochydne plamy na tylnej kanapie.
SebMis Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 ... samoczynnie uchylające się tylne szyby (nie mam ich w elektryce) - zawsze orientuję się podczas mycia samochodu, kiedy zamoknie, zostają ochydne plamy na tylnej kanapie. no to jest kolejna sprawa która mnie dobija po myciu mam na tylnej kanapie piękne dwie plamki :???:
Gość Murzyn Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 fakt zapomnialem o tym....tak jest we wszystkich A4 (bez elektryki z tylu) czy tylko TDI??
Pikuś Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 Mi tam takie cos sie nie zdarza, chyba ze jakis pasazer kulasem zachaczy i uchyli.
Cabson Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 Mi tam takie cos sie nie zdarza, chyba ze jakis pasazer kulasem zachaczy i uchyli. Ja tam blokuje z tylu szyby, co mi maja pasazerowie sie bawic...
adadur Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 A mnie denerwuje: - plastiki na boczkach dzrzwi te przy elektrycznym sterowaniu szyb - poddatne na rysowanie - ten sam plestik jest podpopielniczką, pozatym śliski i półka kompletnie nie przydatna. - przeciekanie wody jak wycieraczki zgarniają ją na bok a szyba uchylona - spadanie wody po uniesieniu tylniej klapy w okolicach lamp. - rozklekotana ramka tylniej tablicy (KIEDY BęDA NOWE KLUBOWE?) - brak przestrzeni na kolana z tyłu (ale mnie to niedotyczy) - dolna oslona silnika (niedopracowane mocowanie) - brak wyczucia co do przodu auta - tzn zderzak jest łukowy i przy tym schowany za schodzącą w dół maską - slaby spryskiwacz tylniej szyby
pet3r Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 pierwsze slysze o samoczynnym uchylaniu sie tylnych szyb :shock: u mnie nic takiego sie nie dzialo, a szybki byly na korbke.
Gość zdeniu Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 pierwsze slysze o samoczynnym uchylaniu sie tylnych szyb mi tez się nic z tyłu nie otwiera jak to dobrze mieś electric windows :twisted:
M@rcus Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 pierwsze slysze o samoczynnym uchylaniu sie tylnych szyb :shock: u mnie nic takiego sie nie dzialo, a szybki byly na korbke. Być może winni u mnie są pasażerowie, bo często zdarza mi się kogoś wieźć na tylnym siedzeniu. :???:
Pikuś Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 Ja tam blokuje z tylu szyby, co mi maja pasazerowie sie bawic... Nie kazdy ma 4 x el.szyby. :razz:
Radek321 Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 M@rcus napisał/a:... samoczynnie uchylające się tylne szyby (nie mam ich w elektryce) - zawsze orientuję się podczas mycia samochodu, kiedy zamoknie, zostają ochydne plamy na tylnej kanapie. no to jest kolejna sprawa która mnie dobija po myciu mam na tylnej kanapie piękne dwie plamki Mam to samo i się zastanawiałem czy to wada konstrukcyjna czy wina pasażerów :twisted:
jimbo22 Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 widac szybki (nie elektryczne ) opadajace z tylu to norma... wystarczy mocniej pociagnac w dol rekami szybe i juz sobie szumi... za delikatne korbki audi zrobilo... ale nie jest to jakeis wielkie halo...
alfuta Opublikowano 24 Listopada 2006 Opublikowano 24 Listopada 2006 już się nauczyłem, że przed myciem trzeba domknąć tylne szybki. Niby są one zamknięte, ale.............. później kanapki do suszenia
Cabson Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 Ja tam blokuje z tylu szyby, co mi maja pasazerowie sie bawic... Nie kazdy ma 4 x el.szyby. :razz: no kulasem to raczej ciezko byloby elektryczne uchylic. zle zrozumiany post przeze mnie... EOT
dampol Opublikowano 26 Listopada 2006 Opublikowano 26 Listopada 2006 HEH macie racje z tą konsolą środkową ze prawa noga boli,ale chyba trzeba sie oddalic na maxa i bedzie git, pociesze was jechalem OOOO B6 ponad 500km i jest to samo a moze nawet gorzej, noga boli puchnie:D
Rekomendowane odpowiedzi