Adriano007 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam kolegę. Mam pytanie tzn prawdopodobnie padająmi amortyzatory w związku z powyższym rozglądam sięza nowymi ale takimi co by obniżyły mi moje auto tzn ok 40mm. Jakie amortyzatory i sprężyny byś mi polecił oczywiscie również zeby to względnie cenowo wyglądalo- ostatnio wywaliłem 3 tyś w skrzynie tiptronic wiec rozumiesz. Jesli nie będzie to problemem to będe wdzięczny za kilka propozycji. Pozdrawiam Adrian
anzelm Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam szukam wycieraczek na przód do a4 kombi z 2004 roku i od razu pytanie gdzie trzeba po nie podjechać w wawie . Pozdr.
Pingvin Opublikowano 26 Stycznia 2010 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Tom77, W jakiej cenie dostanę u Ciebie reflektory Xenon, ew. same obudowy reflektorów (bo już strasznie parują i wyglądają niewyjściowo/podniszczona powłoka szkła) - bo żarówki i przetwornice widzę na razie nieźle się mają, tylko ta obudowa... :/. B6 AMB sedan. Z góry dzięki za odpowiedź... Aha i jeszcze, czy nie będzie problemów z przeniesieniem wnętrza reflektora do nowej obudowy - bo mam niestety amerykańską wersję :/... (czy już lepiej wszystko zakupić nowe?) Pozdrawiam, PP
Viwaldi Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 TOM77 dzięki za świeczki cena bomba, szybkość extra i problem z głowy
CoLo Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Dzięki Tomek za kolejne udane zakupy w super cenach !
bialy986 Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Kolejny pozytywny wpis dla Tomka za części-pompa oleju,filtr i olej.Zamontowane,więc teraz przyjemnie jezdzić
nikko Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zamawiałem zaciski hamulców. Jeszcze dobrze przelew nie poszedł, a już mi kurier stał pod domem... Przesadzam oczywiście, ale ogólnie to szacun i polecam.
zbychzz Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 bo u Tomka zawsze jest szybko ale co najważniejsze jest pewnie (zamawiasz i pasuje)
bialy986 Opublikowano 3 Lutego 2010 Opublikowano 3 Lutego 2010 I znowu kasiorka zostawiona za części u Tomka :gwizdanie: Jak zawsze szybko,tanio i solidnie :>
bouzuki Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zamówione amortyzatory dotarły z prędkością światła.Jak zwykle szybko i korzystnie cenowo.
pawel1985 Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 kolejny udany zakup u Tomka ,szybka wysyłka,super towar,super cena czego można chcieć więcej
KluBB Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 Szczerze polecam, w grudniu kupilem komplet na rozrzad, a swieze tarcze, klocki i lozyska na tyl wlasnie do mnie jada. Ceny super niskie!
arass Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pierwszy zakup i jestem mega zadowolony, bardzo szybka przesyłka oraz dobre ceny
Peterka Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Witam, Szczerze polecam cześci od TOM77, facet robi dla nas mega robotę. Zawsze dostępny, zawsze jest kontakt, mega ceny i jeszcze lepsza wysyłka. Pozdro
Nosfer Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo to jest MEGATOM Będzie w 3 części Transformersów
TOM77 Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo to jest MEGATOM Będzie w 3 części Transformersów A Ty jak zwykle :polew:
Buba Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Tomku czas na zmiane nazwy uzytkownika. Nosfer juz zaproponowal
TOM77 Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Opublikowano 11 Lutego 2010 Tomku czas na zmiane nazwy uzytkownika. Nosfer juz zaproponowal Skromność mi nie pozwala ale pomyślę nad tym
Rekomendowane odpowiedzi