TOM77 Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam. prosze napisz mi ile kosztowałyby u ciebie dwa gorne przednie wahacze(L+P) do tego poprosilbym jescze o wycene koncowki drazka oraz lozyska przedniego SKF-wahacze oczywiscie Lemfordera. Górne wahacze Lmi około 120 zł/szt, końcówki z Lmi w granicach 90 zł/szt, łożyska Skf 108 zł/szt. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Tomek napisz mi prosze jak moge sie z Toba skontaktowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Przyznaję że ceny całkiem niezłe. Sprawdzałem w kilku miejscach i jestem pod wrażeniem :good: Szkoda tylko że tak daleko mieszkasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Ceny naprawdę OK - zaraz będę robił tam zakupy. Nawet majster, u którego będę robił, ma ochotę na grubsze zakupy u Tomka (tak na marginesie, majster polecany przez LukasR i u niego też mamy jakieś zniżki). Tomek, chyba mogę podać namiary do Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Jestem po zakupach (tarcze przód i klocki) u kolegi TOM77. Oczywiscie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Przyznaję że ceny całkiem niezłe. Sprawdzałem w kilku miejscach i jestem pod wrażeniem :good: Szkoda tylko że tak daleko mieszkasz... Zawsze istnieje możliwość wysyłki, przy większych zakupach wysyłka gratis Ceny naprawdę OK - zaraz będę robił tam zakupy. Nawet majster, u którego będę robił, ma ochotę na grubsze zakupy u Tomka (tak na marginesie, majster polecany przez LukasR i u niego też mamy jakieś zniżki). Tomek, chyba mogę podać namiary do Ciebie? Oczywiście nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 panowie polecam Tomka!we wtorek zamowilem pare czesci i u mnie zaplacilbym za nie o wiele wiecej Jego podejscie do sprawy jest jak najbardziej zadowalajace.Piatka z plusem dla TOM77 Dzieki Tomek raz jeszcze i licze na dalsza wspolprace pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domelq Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Zamawiałem komplet filtrów, ceny spoko (oczywiscie w d... daje przesyłka, ale da się przeżyć). Bardzo dobry kontakt, fachowa porada. POLECAM !!! Na pewno przy nastepnych zakupach nie ominę TOMKA. [br]Dopisany: 07 Lipiec 2008, 12:32 _________________________________________________Tak jak pisałem powyżej przyszedł czas na dodatkowe zakupy, więc od razu uderzyłem do Tomka i zakupiłem - rozrząd - pasek Gates - napinacz SKF - rolka kier. SKF - pompa wody SKF -klocki ham. przód ATE z czujnikiem -klocki ham. tył ATE Jak zwykle super fachowa obsługa, dobre ceny i szybki transport. Tak trzymanj TOM77 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 czesc mam pytanie czy masz może wahacze HD firmy MEYLE ? interesuja mnie dwa górne i dolny prosty jak macie to w jakiej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 czesc mam pytanie czy masz może wahacze HD firmy MEYLE ? interesuja mnie dwa górne i dolny prosty jak macie to w jakiej cenie? Nie posiadamy tej firmy w ofercie, mamy wiele innych jak LMI, FEBI,TRW, MOOG. A ciekawości zapytam, a dlaczego chcesz akurat firmy MEYLE, ogólnie z tą firmą jest tak, że trudniej ją dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 zainteresowały mnie te wzmocnienia wahaczy i chce sprawdzic ile w tym prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaftan Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Serdeczne podziękowania dla Tomka za pomoc w zakupach i super ceny :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsiwek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Witam,ja rowniez zostalem juz klijentem Tomka i oczywiscie jestem bardzo zadowolony z cen i dostawy.Polecam wszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xandmar Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 cześć TOM interesuje mnie lemforder wahacz dolny prawy-banan jaka byłaby cena wraz z wysyłką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 cześć TOM interesuje mnie lemforder wahacz dolny prawy-banan jaka byłaby cena wraz z wysyłką Cena za wahacz Lemfordera to 215 zł, wysyłka to zależy czy pobranie , czy wpłata na konto.Koszty podałem na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad22 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Tom potrzebuję klocki ATE wiadomość poszła na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 witam zakupy u toma77 udane,jestem b.zadowolony-chlopak interesuje sie klijentem,ma b.dobre ceny takze goraco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marex Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 mam zapotrzebowanie na wymiane hamulcow (B5 AHU 90ps TDI). jak mozesz, zrob wycene, moze byc na priv. tarcza przod 280x22 ate, 2x klocki przod bez czujnika ate (zacisk lucas) kpl jarzmo do zacisku lucas pod tarcze 280x22, 2x tarcza przod 280x13 ate, 2x tarcza tył 245x10 ate, 2x klocki tyl bez czujnika ate (zacisk lucas) kpl jesli mozesz to podaj mi ceny, gdybym chcial zamienic na 288x25 tarcza przod 288x25 ate, 2x klocki przod bez czujnika ate (zacisk ate) kpl zacisk ate pod tarcze 288x25, 2x z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olimpus104 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 jestem zainteresowany,kupnem kompletu lacznikow stabilizatorow,wachacza gurnego,prawego tylnego,oraz gumowa oslone prawego przegubu.lemfordera,jaki koszt tych czesci wraz z wysylka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich! polecam kolegę TOM77 kompetentny i fachowy , transakcja bezproblemowa - szczerze polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi