Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Części w super cenach, jeszcze większy asortyment, elastyczne warunki sprzedaży.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zawieszenie zamówione wczoraj o 11:00, a dziś 30min. temu odwiedził mnie kurier :gwizdanie: wszystko tak jak było ustalone, no i ta cena :evil: wielki szacun :thumbup:

TOM77 jeszcze raz wielkie dzięki :wink4:

p.s. napewno to nie były ostatnie zakupy u kolegi :naughty:

• Odpowiedzi 3.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek odezwij się bo na pw wczoraj wysłałem zamówienie dość pilne

Opublikowano

WItam. Byłbym zainteresowany zakupem rozrządu do silnika AJM 1999 r. (pasek GATES, rolka, napinacz, pompa wody). Jak by to wyszło cenowo?

Opublikowano

TOM wyślij ceny wahaczy LEMFORDER do A4 B5 rok 2000r, możesz również wrzucić opcję z TRW, pozdrawiam

Opublikowano

Witam.

Czy masz w swojej ofercie rurke smarowania turbiny ta cienka ( co wchodz z góry) i długa do audi a4 b6 rocznik 2003 kombi ,silnik 1,9 tdi AVB 74 KW

ittt

Opublikowano

Paczka dotarła dzisiaj rano :good:

Jak zawsze 100% zadowolenia, TOM77 ukłony w Twoją stronę :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Jak zwykle wszystko solidnie i profesjonalnie. :good:

Opublikowano

Tom napisz na PW jaka byłaby cena za następujący zestaw części do A4 rocznik 2000 silnik AJM :

1) Komplet wahaczy Lemforder ( wahacze, końcówki, łączniki,śruby)

2) Termostat

3) Rozrząd z pompą wody ??

4) Przegub zewnętrzny prawy Lobro ( ale do modelu z silnikiem AFN 110KM)

Opublikowano

witam

dostane u ciebie osłonę plastikowa dolna pod silnik do auta audi a4 avant 19tdi rok 1996 :)

Opublikowano

Dzięki serdeczne. Towar w rozsądnej cenie :> i błyskawiczny transport :)

Opublikowano

Witam mam pytanie czy u kolegi dostanę częśc o nazwie element chłodzący paliwa A4 B6 AVANT 1,9 TDI 130KM 2003 Nazwa pochodzi z katlogu E Nr części 8E0203572E Jaka byłaby cena Pozdrawiam i proszę o odpowiedż

Opublikowano

Interesowałby mnie komplet wahachy do B5 1,8 r 94 sedan.

Opublikowano

Wielkie dzieki. Zakupilem komplet wachaczy lem i jestem bardzo zadowolony. Zamontowalem i teraz ciiiiiiiiiiiiiisza. Super cena, swietny kontakt pelen profesjonalizm. :good: Szkoda ze wczesniej nie wiedzialem i przeplacalem w sklepach za czesci. :wallbash: Polecam wszystkim Tomka. :hi:

Opublikowano

Witam.Potrzebuję kompletne sprzęgło (dwumasa) do AJM 1,9Tdi 115KW rocznik2000. Możesz podać cenę Sachsa i Luk?

Opublikowano

Ja również nabyłem komplet wahaczy Lemfordera u Tomka, cena ok, przesyłka na drugi dzień u mnie. Pełna profeska. Polecam.

Opublikowano

dołączyłem do grona BARDZO ZADOWOLONYCH klientów Kolegi Tom77 :notworthy:

Towar został wysłany w czwartek, a w piątek w południe już go miałem w domu :gwizdanie: na dodatek super ceny, ogromne dzięki

Opublikowano

Witam, interesuje mnie komplet filtrów z manna oraz olej silnikowy MOTUL 5L 5W40.Jakie cenki i ewentualny koszt przesyłki?

Pozdrawiam Zbyszek.