Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Dyskusje opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu premiery i wczoraj mi sie srednio podobalo, ale jak tak dluzej patrze to coraz bardziej przypada mi do gustu, szczegolnie ten przod zaczyna mi sie podobac. Fakt, ze wyglada jak b8 patrzac z boku i z tylu, ale jest calkiem smaczne. Wnetrze jest super i chyba nawet lepsze od tego z f30, ale mimo wszystko, przyczajone f30 gdy jedzie po ulicy z zapalonymi ringami jednak prezentuje sie swietnie, a widzialem pierwsze fotki z ulicy b9 i nie ma tego "wow"

Opublikowano

Pierwsze fotki czego , samochodu testowego fabryki , brudnego w nieciekawym kolorze na felgach 16 od innego modelu.Nie ma samochodu ktory w takiej konfiguracji bedzie wygladal dobrze.

Mnie sie podoba a w srodu roznica do A6 sie zatarla i t bvardzo cieszy bo moim zdaniem byla za duza miedzi B8 a C7.

Opublikowano

Turdzi, ale my wiemy już, że Tobie się podoba, a nie każdemu chyba musi...? Każdy ma prawo do własnej opinii :facepalm:

C7 to środek z 2011 roku, B9 będzie z 2015/16 to chyba logiczne, że poszło do przodu, a jak wyjdzie C8 to będziesz znowu płakał, że taka różnica? ehhh

Opublikowano

Turdzi, ale my wiemy już, że Tobie się podoba, a nie każdemu chyba musi...? Każdy ma prawo do własnej opinii :facepalm:

C7 to środek z 2011 roku, B9 będzie z 2015/16 to chyba logiczne, że poszło do przodu, a jak wyjdzie C8 to będziesz znowu płakał, że taka różnica? ehhh

:grin:
Opublikowano

Tzxx ja wychodzę z prostego założenia.nowe A3 zj***li , A8 zj***li ,Nowe Q7 tez zj***li i całe szczesćie nie kombinowali za bardzo przy A4 i zostało tak jak było czyli dobrze.Nie mowię ze mi sie jakoś super podoba i rozłożył mnie ten samochod na kolana po prostu wyglada nowocześnie i nic w nim nie zepsuli.

Odnośnie środka to B8 ma ten środek za prosty i juz nawet A3 czy Dobrze wyposażony golf 7 prezentuje sie lepej na tym polu a tak nie powinno byc.

W B9 widac ze sie do tego przyłożyli i z czymkolwiek nie wyjdą w następcy C7 to nie bedzie juz az takiej różnicy sadzać po tym jak wyglada w środku choć by nowe Q7.

Opublikowano (edytowane)

Pierwsze fotki czego , samochodu testowego fabryki , brudnego w nieciekawym kolorze na felgach 16 od innego modelu.Nie ma samochodu ktory w takiej konfiguracji bedzie wygladal dobrze.

Mnie sie podoba a w srodu roznica do A6 sie zatarla i t bvardzo cieszy bo moim zdaniem byla za duza miedzi B8 a C7.

nie, widzialem zdjecia normalnej, cywilnej b9 na normalnych felgach, w czarnym kolorze, czysta, zaparkowane gdzies pod sklepem w chyba w USA. Przeszukam neta i wrzucę foto, o ile znajde

@edit

Znalazłem fotki, rejestracja z DE, ale wersja na USA. Moze nie zaparkowna pod sklepem, a raczej na markingu firmowym VW AG, ale nie zmienia to faktu, ze zdjecia nie sa wyedytowane jak to ma sie w prospektach i w tym, ze teraz krazy po sieci. Alumy czy sa od b9 trudno powiedziec.

11183437_1630191083865884_32926220662093

11707833_1630191133865879_46855137230573

Edytowane przez SHITERS
Opublikowano

nie, widzialem zdjecia normalnej, cywilnej b9 na normalnych felgach, w czarnym kolorze, czysta, zaparkowane gdzies pod sklepem w chyba w USA. Przeszukam neta i wrzucę foto, o ile znajde

@edit

Znalazłem fotki, rejestracja z DE, ale wersja na USA. Moze nie zaparkowna pod sklepem, a raczej na markingu firmowym VW AG, ale nie zmienia to faktu, ze zdjecia nie sa wyedytowane jak to ma sie w prospektach i w tym, ze teraz krazy po sieci. Alumy czy sa od b9 trudno powiedziec.

11183437_1630191083865884_32926220662093

11707833_1630191133865879_46855137230573

Fakt, do wow to tu daleko ... Takie tam nowe autko :rolleyes: Może jakiś s-line podwinduje ten image.

Opublikowano

rozłożył mnie ten samochod na kolana

nie żebym się przypierdzielał, ale rozłożyć to można na łopatki, a na kolana - rzucić :wink:

a tak poza tym, zastanawiam się kiedy pojawi się na forum pierwsze B9 .....

Opublikowano

Gdy tylko pojawią sie pierwsze bezwypadkowe :wink:

Opublikowano

z zewnątrz A4 B9 nie powala. w środku jak dla mnie miód. ciut się zawiodłem tym nowym modelem, ale ... nowe A5 z takim środkiem będzie kozakiem :)

Opublikowano

Racja. A5 z takim środkiem będzie piękna

Opublikowano

q7wn4g7c.jpg

A mogło byc tak dobrze...

Opublikowano (edytowane)

Przeca to je zredingowane C siedem.

audi%20a6%20c7.jpeg

Bo w PL nie ma na to auto targetu. Albo ktoś ma kasę i kupuje cn. A6/A7, albo bezwypadki od pierwszego właściciela.

Edytowane przez griga-st
Opublikowano

Przeca to je zredingowane C siedem.

Bo w PL nie ma na to auto targetu. Albo ktoś ma kasę i kupuje cn. A6/A7, albo bezwypadki od pierwszego właściciela.

Masz racje to taka klasa premium dla ubogich.Znajdz mi dobrze wyposażona A4 z silne z salonu w pl.Polskie to same golasy ktore sie kupuje zeby sie pokazać tylko nie bardzo wiem czym.

Opublikowano

Otóż to. Bieda ostatnio siedziałem w nowce b8, wiało lipą.

Ale nawet A6 nie porywalo wypasionym wyposażeniem, niestety spotkać porządne nagłośnienie? Bang tylko w jednej q5 w Warszawie

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

W takiej konfiguracji wyglada zacnie

9logshux.jpg

Opublikowano

500 ps? No ładnie.

Ale ten tył... ostatnio kwadratowe wydechy bardziej przypadają mi do gustu

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ostatnio kwadratowe wydechy bardziej przypadają mi do gustu

Eeee... w każdej Skodzie to jest. Pewnie w B9 tez będzie...Jak było tylko trochę tego, to jeszcze OK. Ale poza Dacia i częściowo BMW nikt już prawdziwych wydechów nie robi....

Moze i sztuczne cycki są ładne, ale wole prawdziwe :D

Opublikowano

W RSie zostaną wokalne bo to znak rozpoznawczy wszystkich RSow. zgadzam sie z tez z poniższym ze nikt juz nie robi normalnych wydechow i chwała za to ze w A4 został normalny.Do RS4 droga jeszcze długa najpierw i tak bedzie S4 wiec RS najwcześniej 2017.Najwazniejsze ze bedzie turbo a nie NA a czy musi i bedzie miał 500 , dla mnie nie musi.Przy redukcji masy i większym NM moze zostać 450 a i tak bedzie sporo szybsze od B8.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...