MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie rozumiem niektórych ludzi jak obrażają mnie i mój samochód głupim komentarzem a jak wejdę w ich garaż to za głowę się złapałem.. Patrzcie swoich aut, czego im brakuje a nie jeździcie po mnie. Nie jest to miłe dostawać ciągle nie miłe komentarze, lepiej by było jak bym kupił 1.6 w gazie z szybami na korbkę, co? Wiem że część z was piszę to po prostu z zazdrości. Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłem i starałem się dojść do wszystkiego w życiu sam.. Macie głupio komentować to usunę temat i będzie koniec. Szczyt chamstwa! nie jestes pierwszy który nie daje rady przyjac na klate tego co inni napisza... rozumiem ze dopiero co Kupiłes auto... Ale zmien opis. Bo nie było S-lajna w b5.... S4 .. hmm moze kiedys stało koło takiego i znaczek uciekł z tamtego na twoja klape:wink:
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 S4 .. hmm moze kiedys stało koło takiego i znaczek uciekł z tamtego na twoja klape Hehe, rozbawiło mnie to ale w pozytywnym sensie. Co się dało to zmieniłem
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 we wtorek jest spot w LC. mamy zamiar wpsac ekipa z czewy, to pokaz sie na spocie:naughty:
Armi Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie rozumiem niektórych ludzi jak obrażają mnie i mój samochód głupim komentarzem a jak wejdę w ich garaż to za głowę się złapałem.. Patrzcie swoich aut, czego im brakuje a nie jeździcie po mnie. Nie jest to miłe dostawać ciągle nie miłe komentarze, lepiej by było jak bym kupił 1.6 w gazie z szybami na korbkę, co? Wiem że część z was piszę to po prostu z zazdrości. Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłem i starałem się dojść do wszystkiego w życiu sam.. Macie głupio komentować to usunę temat i będzie koniec. Szczyt chamstwa! eee, bez takich - jeszcze ja się nie wypowiedziałem:kox:
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ogólnie auto jest ładne... Tylko standardowo polifty na przód i tył (z czego tył jest priorytetem w tej chwili:decayed:) Znaczek s4 out...gleba, koło i już będzie malina
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 MAGIC87 co za spot? Kiedy, gdzie itd. Daj jakieś info na pw
mloody Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie rozumiem niektórych ludzi jak obrażają mnie i mój samochód głupim komentarzem a jak wejdę w ich garaż to za głowę się złapałem.. Patrzcie swoich aut, czego im brakuje a nie jeździcie po mnie. Nie jest to miłe dostawać ciągle nie miłe komentarze, lepiej by było jak bym kupił 1.6 w gazie z szybami na korbkę, co? Wiem że część z was piszę to po prostu z zazdrości. Nigdy nikomu niczego nie zazdrościłem i starałem się dojść do wszystkiego w życiu sam.. Macie głupio komentować to usunę temat i będzie koniec. Szczyt chamstwa! bądź facetem, i znoś krytyke. Nikt nie robi tego popisowo,pokazują dobry kierunek w którym najlepiej podążać... i nie obrażaj kolegów z silnikami 1.6 bo co nie którzy mają lepsze auta niż sobie wyobrażasz.
clinque Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 srodek jak moj, robi robote ;)na zew zacznij od tego co chlpaki pisza, znaja sie na rzeczy
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie wszystko powoli a do celu. Prawdopodobnie w czerwcu wyjeżdżam na stałe do Niemiec ale projekt będzie szedł dalej
Iverson Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu
Buba Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Panowie krytyka była , teraz proszę pomóc koledze w rezaniu zmień mu tytuł tematu najpierw:)
Tomasz Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 jutro na spocie zobaczysz co i jak się reza:naughty:
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 A mówiłem Ci na samym początku zmień ten temat to nie było by takich komentarzy i miałbyś spokój
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Każdy komentarz biorę na klatę ale niestety jak czytam niektóre to nóż mi się w kieszeni otwiera ;p
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Każdy komentarz biorę na klatę ale niestety jak czytam niektóre to nóż mi się w kieszeni otwiera ;p jak troche sie wdrozysz w forum to Ci sie szybko zamknie :polew: czytaj poszczególne działy, jest tego sporo, w kazdym dziale jest kilku specjalistów którzy doradzają Ci co i jak masz ogarnąć: koła, wnetrze, nadwozie, zawiechę, wydech, hamulce.....
WhyMe? Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Koledzy powiedźcie mi jak będzie się zachowywał ksenon założony na zwykłych lampach valeo z audi? Czy światło nie będzie się rozpraszać i będzie równo świecić? Bo dzisiaj dostałem taki zestaw i zastanawiam się czy montować teraz czy dopiero jak zakupię lampy na soczewce
Dev Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 no i juz zaczynasz inaczej gadać zapytanie skieruj do Kolegi Gwerty, on Ci pomoże
PABLO Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Koledzy powiedźcie mi jak będzie się zachowywał ksenon założony na zwykłych lampach valeo z audi? Czy światło nie będzie się rozpraszać i będzie równo świecić? Bo dzisiaj dostałem taki zestaw i zastanawiam się czy montować teraz czy dopiero jak zakupię lampy na soczewce Wg. mnie lepiej poczekaj chwile jeśli masz w planie montowanie lamp poliftowych na soczewce bo będzie WIELKA różnica
MAGIC87 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nie zakladaj do zwykłej lampy, a jak to zrobisz to sam wezme latarke i bede ci swiecił w oczy z 2 cm:wink:
WhyMe? Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Też tam myślałem, to lepiej się wstrzymam do zakupu lamp po lifcie. Jak ma to wyglądać wieśniacko i nic nie dawać to lepiej zaczekać, dzięki chłopaki )
Rekomendowane odpowiedzi