Robero321 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ściągnąć boczek i zobaczyć, ile kabelków jest we wtyczce od lusterka... Dokładnie tak jak kolega napisał jak policzysz i będzie mniej niż 10 to znaczy że lusterko nie jest składane bo ktoś je podmienił.
dudas307 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wyciągnij wkład i zobacz, czy idzie kabel niebieski i różowy. Nie trzeba ściągać boczka i łamać spinek
oooprzemekooo Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ok dzięki za podpowiedź, zaglądnę tam
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 chlopaki, tak czytam watek i z opisu wynika ze kazde 10 pinowe lusterko jest elektrycznie skladane? dobrze rozumiem? bo opcjonalnie 14 pin jest z pamiecia...
Someonik Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 każde w wiązce różowy przewód musi być
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie moge sie doprosic czy jest rozowy kolor w wiazce. Sa 10 pinowe lusterka i nie wiem czy brac w ciemno... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
niestandardowy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dzieki Karol a moze glupie pytanie, jak wyciagnac wklad lusterka z obudowy?
biggman Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 przechyl wkład na max w dół, bądź w górę. Złap za krawędź i rwij
dudas307 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jak się boisz to odkręć dół, wtedy zatrzaski odhacz i wypchnij palcami.
niestandardowy Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Dzieki pany ... Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
piotraudi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 koledzy jak przełożyć bebechy z elektrycznie składanych lusterek do moich obudowy lusterek (nie będę musiał lakierować lusterek)
kkam Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 koledzy jak przełożyć bebechy z elektrycznie składanych lusterek do moich obudowy lusterek (nie będę musiał lakierować lusterek) Musisz wyjąć dolną blendę(po odkręceniu 2 śrubek). Potem zdejmujesz całą plastikowa obudowę i przekładasz. Obudowa trzyma się tylko na wcisk
piotraudi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jest tam w lusterku oprócz całego mechanizmu jakąś gąbka wszystko z jednego lusterka do drugiego da się przełożyć brz problemu?
kkam Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jedyne co musisz przełożyć to lakierowana obudowa. Gąbka? - chodzi Ci o wygłuszenie które przychodzi pod trójkąt mocujący?
barb123 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Jest tam w lusterku oprócz całego mechanizmu jakąś gąbka wszystko z jednego lusterka do drugiego da się przełożyć brz problemu? Zrozumiał ktoś coś z tego ? ---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- koledzy jak przełożyć bebechy z elektrycznie składanych lusterek do moich obudowy lusterek (nie będę musiał lakierować lusterek) Do moich obudowy lusterek. Polska język trudna język
oprych Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 a teraz ja mam takie pytanie : lusterka wymienione z 5pin na 10 pin czyli elektryczne , elektrycznie składane, grzane, foto grzanie działa foto również sterowanie tez silniczki szyb zmienione i tu jest problem szyby nie działają i składanie również nie czy to może być wina MK ???? nie bardzo mi się uśmiecha wyrywać fotela
niestandardowy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Pany, jaki MK obsluguje skaldane lusterka? wszystkie w wersji HIGH ?
seban-serwis Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 żeby działały składane lusterka potrzebujesz moduły na drzwi lusterka i przełącznik i już będą chodziły
niestandardowy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 nie prawda sebastian MK sa dwa rodzaje ktore sa odpowiedzialne za: LOW: - zdalnie sterowany centralny zamek - czerwone światła ostrzegawcze w tapicerkach drzwi HIGH: - to samo co LOW + - światła przestrzeni nóg oraz światła ułatwiające wsiadanie w tapicerkach drzwi - szyberdach - fabryczny alarm - pamięć lusterek - elektryczne składanie lusterek tylko nie wiem czy kazdy HIGH obsluguje skladanie lusterek...
Rekomendowane odpowiedzi