Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmieniarka MP3 pod fabryczne radio Audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, krzysztof-kosior1 napisał:

Wyświetla Ci na radiu nazwy utworów? Mi nie... jak to możliwe :o

Nie :P Chodzi mi o to, że nie zmieniałem nazw plików jak w instrukcji na track 01, track 02 lub 01 - wykonawca - tytuł... tylko zostały nazwy własne.

Opublikowano
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

Nie :P Chodzi mi o to, że nie zmieniałem nazw plików jak w instrukcji na track 01, track 02 lub 01 - wykonawca - tytuł... tylko zostały nazwy własne.

U mnie tak samo :D:D kiedy jakiś zlot?

Opublikowano

Jak się podepnie Densiona gateway 300 pod RNS-e, co wtedy z obsługą fabrycznej zmieniarki?

Opublikowano

Przyszła mi ta zmieniarka z Chin. Na początku po prostu wpiąłem tą niebieską kostkę od zmieniarki zamiast tej czarnej od radia. Zmieniarka jak i normalne radio działały normalnie, może ktoś powiedzieć do czego służy ta czarna kostka?

Ostatecznie przełożyłem piny z niebieskiej kostki do tej czarnej od radia i wszystko działa.

Co do jakości dźwięku to z pendrive bardzo dobra, a jak podpinam telefon pod aux to jak się przygłośni to trochę szumi w tle.

20170402_132113.jpg20170402_132616.jpg

Edytowane przez przymuł

Opublikowano

Sam kupiłem Xiaomi Roidmi 1 i jak dla mnie sprawdza się wystarczająco dobrze, szczególnie jak mp3 jest dobrej jakości.

Opublikowano

Kup sobie adapter na 20 pin i podłącz czarną kostkę oraz niebieską. Teraz straciłeś info na FIS itp.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak to jest jak się nie czyta całego tematu, dla niektórych to katorga przejrzeć parę stron i popatrzeć na foty.:lol:

Opublikowano

pytanie czego oczekujesz po tym sprzęcie - powinno działać jak inne sprzęty tu omawiane; 

jeżeli nie zależy Ci na bluetooth to bym wziął inny, tańszy sprzęt - jakość będzie pewnie porównywalna;

Opublikowano

Chciałbym otrzymać jak najlepszą jakość, zależy mi również na bluetooth.

Opublikowano

Tez zamowilem te zmieniarke za 75zl. Przyszla, dziala, przelozylem piny z niebieskiej kostki do czarnej i wszystko ok.

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czy jest zmieniarka w której zestaw głośnomówiący bluetooth działa podczas słuchania radia? Potrzebuję takiej do Symphony i delty cc

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dension :) 

Opublikowano
11 godzin temu, szeryf napisał:

Dension :) 

Mam densiona aktualnie w mojej b5 i działa tylko w trybie CDC podczas słuchania mp3 z pena. Chyba, że jest jakiś nowszy model?

Opublikowano

Nie wiem jakiego masz, w moim podczas słuchania radia rozmowę odbierało się przez wciśnięcie przycisku przełączającego na zmieniarkę.

Poszukaj szczegółów w instrukcji obsługi, a może jest nowszy fw, poszukaj na stronie producenta.

Opublikowano

Hej, wlasnie doszedl mi ten emulator z aliexpress i teraz mam do was dwa pytania, ktoredy wyprowadziliscie i gdzie kable od auxa i usb? drugie pytanie to gdzie zlapaliscie mase do tego emulatora? od kostki wychodzi czarny kabelek wiec zakladam ze to masa.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

A jakie masz radio? Jeśli Concert 2, to odkręć śrubę z boku i tam pasuje idealnie. Ja do schowka prowadziłem kable.

Opublikowano

mam chorusa na kasety bodajze, sruba tam jakas faktycznie jest , sprobuje to ogarnac. A jak przeciagnac to do schowka? ktoredy ? bo kable od zmieniarki ida po lewek stronie -trzeba rozbierac cala konsole?

Opublikowano

i jak przelozyc piny z tej zmieniarki do kostki ktora jest wpieta ori?

Opublikowano

Nic nie musisz przekładać. Są przejściówki. Zrzucasz schowek i w nim jest otwór na fabryczną instalację zmieniarki.