Flyer Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Panowie, odpusccie sobie ten czat. To, ze OT jest tu dozwolone, to nie znaczy, ze w takim stopniu... Czesc z Was dostala ostrzezenia, ale jak widac nie pomoglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 haha no moj jest jedyny i naznaczony a jak widzicie zabrac sie nie moge za nowego Jak sie zrobi bedzie losowanie flyer bez przesady W innch tematach wala oftopami na kilka stron Przeploszysz mi fanow i zniknie mi zapal do gzebania w aucie Troszke ogarnalem pod maska : wsciekly czerwony i polerka Polerke sponsoruje froger z tyniem Dzieki chlopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 no ładnie się dzieje , tylko przed ostatecznym montażem, wyczyść komorę silnika żeby się ładnie świeciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No trzeba bedzie troche wymyc ale o dupe to obic bo i tak nie mam podlogki i sie zachlapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 została na progu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Cytryna, ale ty jesteś hardkorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 nigdy nie mialem Szkoda zakladac bo zaraz w drzazgi pojdzie Krystyna ty tez jestes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Pucuj się tu Nam nowościami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nie ma fot Bo nie zalozylem jeszcze listwy. Krysia wpadaj z tynia jutro na spot na borkow i wezcie aparat Strzelimy cos Nawet podjedziecie do mnie i sie zabierzemy moja ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ty Danielo nawet taki miałem plan, podbije jutro bąkiem albo kupeją do Ciebie, wezmę pstrykacza ze sobą i zrobimy parę zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 [br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 23:56_________________________________________________Dorzucam filmik jak to smiga : wiadomo ze ekstremalka to to nie jest ale mysle ze niezle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Daniel jaką Ty masz skrzynie???? nie gadaj że ta moc wyciąga tak na szybkości, bo z tego co mi wiadomo to normalnie na 2 jest 80km/h jestem pod wrażeniem, za***iście to Ci jedzie! respekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 u mnie na dwojce do odcinki jest prawie 100 jakies 90 z hakiem Skrzynia raczej seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 [br]Dopisany: 08 Sierpień 2009, 23:56_________________________________________________Dorzucam filmik jak to smiga : wiadomo ze ekstremalka to to nie jest ale mysle ze niezle kurfa stary, nie zwolniłeś ręcznego :polew: w AJL 2. kończyła mi się przy podobnej prędkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ja pier%^&e a dziwilem sie czemu tak slabo idzie Podlokietnik mam przymierzony od pasiaka b5 FL i nie podpialem czujnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 ładnie leci powyżej 100 ale przy starcie starałeś się chyba oszczędzać sprzęgło, co?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jakos nie lubie jak mi smierdzi a niedawno wymienialem takze owszem najpierw w sumie ruszylem dopiero but Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 ładnie ładnie... jak te wskazówki zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 jak te wskazówki zrobiłeś? właśnie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Bardzo ladnie lata, graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi