Reggi Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Warto wkładac..jak się ma to co się chce - Quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 pięknie Ci idą mody panie Danielu :gwizdanie: potencjał masz spory tylko pytanie ile miejsca pod maską zostanie na mody? z ciekawości - jaki pieniądz za 2.7 ? może być PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 masz wiecej info o tym projekcie ? Nie powiem zacny Ale do B5 nie wejdzie :/ wejdzie tutaj co prawda bez turbo ale v8 4.2 zmieścili http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=195134 ale wyważenie auta jest wtedy ...... hmmmm zadne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Quattro w ocynku to jest to co tygryski lubia najbardziej zostanie tyle ile w kazdym S4 A kasy hmm... Jak dobrze pojdzie wyjde na zero ( nie liczac pracy mojej). pet3r dzisiaj tak siadlem przy tym i malo sie nie zalamalem pracy od groma a ledwo wyjalem moje 1,8... Ale juz zdecydowanie za pozno silnik pojechal do wroclawia a osprzet na moc wyladawal u kumpla w bagaju Po niedzieli wleci pod maske a ja zamiast latac bede grzebal duffy nie wejdzie... Nie uznaje rzezby i wywalania wyposazenia... PRzesunieta chlodnica , brak klimy ... Wszystko juz na styk... I to nie 4,2 z RS6 450 PS a wolnassacy starego typu z S8 ... Wiec ten o ktorym mowa nie wejdzie... Stage 1 : Stage 2 : Stage 3 : ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nosb dobrze masz, że masz gdzie grzebać - prawda, że ogarnięcie to podstawa ale bez odpowiedniego miejsca (zwłaszcza w tej porze roku) nic nie zdziałasz... powodzenia przy modach, na tym forum powinieneś dostać jakąś specjalną rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 fakin szit...jestes moim Guru na Tym forum:D Objecuje CI ze jak skonczysz rezac tego malucha to wbijam na jazde probna:D :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 nareszcie ta padli zacznie jechac a tak serio ... to masakra wiem ile nerwow / czasu / pieniedzy mnie kosztowaly mody..... gdybym wzial sie za twoje mody podejrzewam ciagle bym jechal na glupim jasiu zeby nie nie wku*wiac co chwiel heeh ale i tak efekt koncowy wynagrodzi wszystkie "bóle" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nosb, musisz z wiosny odwiedzić kolegów ze śląska, bo niestety nie mieliśmy w katowicach szansy się poznać a jak wykonasz swój plan to napewno będzie co oglądać działaj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 O..wszystko już wisi w powietrzu Do roboty Panie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Dzieki panowie za doping Juz nie wisi ani w powietrzu ani nie lezy na ziemi To byla meczaca niedziele Ale co mam siedziec i sie nudzic przed TV czy kompem Silnik ze skrzynia wlozony na "przymiarke" tzn do wyspawania wydechu , przejrzenia co gdzie i jak Potem wyleci na chwile jeszcze i wleci na jakis czas Maja wleciec alu zwrotnice z hamulcami 320mm z S4 , skrzynia wleciala od 2,8 30V , na razie wystaczy spokojnie Sanki i lapy szkrzyni z V6 , generalnie wiekszosc czesci montazowych z V6 Teraz dluuuzszy czas bedzie pewnie dopracowywane , spinane wszystko itp ... Zarzucam foto z placu boju SPY FOTO!! Uwaga na niego bedzie mial troche Qnia A to na dniach laduje w Audi Coupe B3 (2,8 30V jakby ktos pytal ) Gdzie jest glupek ? Staropolska metoda mlotka i przecinaka : No i siedzi Skoro dostala silnik od Allroada to i zawieszenie tez : "Winter EdySZyn" No i "prawie" done : Trzymac moje dziewczynki kciuki zeby sie nic nie popieprzylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Haha dewiant. No no ładnie świętowaliśmy w tą niedziele ładnie W sumie ładnie mi w tym dresie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jak dziwce w pasie cnoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Lepsze dresy niż sweterek z łatami na łokciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Daniel..powiem Ci jedno.. Zmarnowałeś takie ładne meble na wysoki połysk :polew: Rekreacyjna niedziela Zazdroszczę zapału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voucher Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jestem pełen podziwu Gratki Nosb :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 sweter ligowy... a tak serio Nosb na nowy rok juz bedzie jezdzace 2.7BiT ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Jutro do której grzebiecie dziewczyny?? Może bym was odwiedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 sweter ligowy... a tak serio Nosb na nowy rok juz bedzie jezdzace 2.7BiT ? Hehehehe. Auto ma wyjechać w przeciągu dwóch tygodni, chyba że będzie seria jakiś zonków Jutro do której grzebiecie dziewczyny?? Może bym was odwiedził Jutro lokal otwarty od 11 do ostatniego klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Skrzynia z 2.5TDI podeszlaby... ale na boga... tylko nie 5-tka! Mam nadzieje, ze ta z 2.8 to 6-tka Generalnie 2.5TDI, 2.7BiT i 2.8V6 to blizniacze konstrukcje. btw, na wiosne tego roku ja sam myslalem nad swapem na 2.7BiT, mialem na oku silnik rowniez od allroada z niewielkiim przebiegiem... ale niestety po analizie kosztow, a takze perspektywie utopionej kasy przy sprzedazy - okazalo sie, ze mam za cienki portfel poki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Sweterek jest kozacki Ma z 6 lat Przeciez sie w krawat nie odwale A pozatym zimno deczko Raga ano Zobaczymy kiedy zniknie ten zapal Teraz zreszta to sie bedzie przeciagac pewnie... Bo niby siedzie itp ale jest cala masa pierdolek do ogarniecia... Voucher Plastuch jutro nie wiadomo ... Generalnie trzeba mnie audika sciagnac od Krystiana : bede teraz u siebie dlubal pierdoly ... Ale najpierw wrzucimy kilka koni i sprzeglo do bordowej Nowak jak wyzej. Jak sie nicz nie popieprzy i pojdzie w miare planowo jakies 2 tyg. Flyer skrzynia 5 normalna. Ta 6 po przemysleniach jakos mnie nie jara poki co dodatkowo wynika problem ze znalezieniem skrzyni 6 pod przelozenie mojego dyfra... I po co mi to 6 ? Na tej vmax mam teoretycznie okolo 260 a ja w zyciu jechalem moja 240 moze z dwa razy Srednio mnie kreci predkosc Lubie za to jak wgniata w fotel Pozatym skrzynie zawsze mozna wymienic Co do kosztow moich jak pisalem : w tej chwili zapowiada sie ze wyjde na okolice zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi