Kierownik Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Lepiej ten niedoszly tylni sprzedac i kupic wieksza turbawy itp No to jestem pierwszy w kolejce do przewiezienia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastuch Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 No to jestem pierwszy w kolejce do przewiezienia ! Ta jasne Ja jestem pierwszy! bez 2 zdań Gdybyś dał jeden pod machą a drugi w bagju to łacznie bys miał 5,4 kwartet (Qatrro) a co najlepsze wreszcie byłby równy rozklad mas na obie osie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Spoko rozklad wyrownam aku i subami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Spoko rozklad wyrownam aku i subami to co tam chcesz wsadzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nic specjlnego to co mialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 e no mam nadzieje ze jakąś ładną zabudowę zrobisz ? ps ile to ma wat (RMS) i jakich wzmacniaczy bedziesz używać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nosb śmiało można powiedzieć ze ty bagaznika nie masz :kox: wypady na zakupy z babami stanowczo odpadają :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnybravo Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 eheheh NOSb jak ty to tam zmieściłes , na bank musiałeś ćwiartki spawac , żeby włożyć subik jak dla mnie to najlepsza byy funf w benzie nie moge się doczekać końca projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Nosb Takie coś rezaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Koniec znajac zycie nie nastanie nigdy Ganialem to na JBL GTO 1201.1 i wyplulo 141,6 db na nisko strojonych skrzyniach (35hz) . Lomot robi zdrowy Jak starczy sil moze to jakos zabuduje ale pewnie niepredko z babami to celowe : chociaz sie nie pchaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 bo to jest cipkowóz, a nie babowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 bo to jest cipkowóz, a nie babowóz dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajax Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Lepiej opowiadaj co to za lampki siedza z tylu bo wpadly mi w oko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 na moje oko to LEDy po 2 Lifcie , chyba podobne do tych http://allegro.pl/item846722147_lampy_tylne_nowe_audi_a4_95_00_led_red_white_diody.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Dokladnie te. Grill RS4 w drodze bo zostalem bez zadnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 kupiłeś od RSki, a ten eSkowy pogoniłeś :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 tak Eskowy mi sie nie widzi pozatym mam zderzak rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jaki bagażnik Parę sosenek musiało pójśc na taką skrzynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 zacząłem się zastanawiać nad eskowym, całym w czerń maźniętym, ale jak już poszedł, no i musiałbym z moją połówką pogadać :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Po ptokach:) Esowy to prawie nie ma roznicy wzgledem zwyklego No kilka poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi