Wandej Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Nosb ten wydech wymiata :slina: Jak uzyskasz podobny efekt to będzie szał pyty :kox: Nastolatki będą piszczeć
SebaMC Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Nosb ten wydech wymiata :slina: Jak uzyskasz podobny efekt to będzie szał pyty :kox: Nastolatki będą piszczeć Myślę, że nie tylko nastolatki :gwizdanie:
Wandej Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Nosb ten wydech wymiata :slina: Jak uzyskasz podobny efekt to będzie szał pyty :kox: Nastolatki będą piszczeć Myślę, że nie tylko nastolatki :gwizdanie: Mohery?
bakuś Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Po trzech dniach - max tygodniu takiego wydechu jak na filmiku i będziesz zakładał środkowe - gwarantuję. No chyba, że jeździsz co niedzielę do kościoła i z powrotem to może trochę więcej wytrzymasz... Mimo, że to pięknie brzmiące V6 :gwizdanie:
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Dlatego mam klina Zobaczymy Wcale nie przecze ze doloze Bakus nie szastaj nickami Dobrze ze avatar zostawiles haha Inna sprawa ze malo jezdze Czas pokaze
bakuś Opublikowano 14 Maja 2010 Opublikowano 14 Maja 2010 Dlatego mam klina Zobaczymy Wcale nie przecze ze doloze Bakus nie szastaj nickami Dobrze ze avatar zostawiles haha Taki głośny wydech jest piękny na kilka przejazdów (najlepiej do odcinki ) - potem staje się nieznośny niestety. Już bez przesady, taki miał być od początku nick i tylko raz zmieniłem.
Nosb Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Opublikowano 14 Maja 2010 Zobaczymy. Teram mam dwa tlumiki przelotowe 2,5" i jest przecicho ledwo silnik slysze w srodku Chociaz jak uchyle szybe jest troche lepiej
Nosb Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Niestety nie padalo I spawacz mial inne zajecie na dworzu ... Zreszta i tak nie mialem koncowek jeszcze...Jutro go przycisne na poniedzialek moze po pracy
plastuch Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Jak będziesz wyjeżdzał na tym wydechu od siebie to Cię w Suchedniowie bedzie słychać
OnasiS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 tylko nie jezdzij blisko drzew i sadów bo bedziesz mial wgniotki na dachu
Nosb Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Ykhym Wymienilem sobie podpore walu przy okazji tlumika Pasuje jak w morde strzelil od transita a jest 3 razy tansza Stara walila niemilosiernie juz A tyle przerobki : Co do wydechu Nie jest to swieacy wydech z polerowanej kwasowki Ale nie taki mial byc Pospawane , psikniete spawy , po jednym malym tlumiku na strone Drze morde ostro Ale sam dzwiek jest bardzo fajny , basik bardzo przyjemny z tym ze deko za glosny Pojezdze troche i zobacze najwyzej doloze dwie te male puszki jeszcze na srodek. Koncowki wlecialy w koncu od Q7. Tak to wyglada : (tak to caly tlumik - wybite precaty i od samego poczatku rury po 2,25" na strone ) A tak ryczy ( + bonus lekko podniecony moj kolega dzwiekiem Chyba troche pod wplywem nie sprawdzalem ) . Proponuje jakies sluchaweczki albo dobre kolumny bo dzwiek dosc niski
Nosb Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 Postaram sie nagrac cos w dzien z przejazdu kamerka a nie aparatem Powinno lepiej oddac wszystko
Iverson Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 "...kurfa jest ogień..." :polew: :naughty: , ...no kurfa jest :evil:
Nowak_zg Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 "jutro na jutube" :kox: hehe ale dzwiek kozak
Rekomendowane odpowiedzi