michu93 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 no przecież macie jak byk w poprzednim temacie nosba - http://www.a4-klub.pl/smf/b5_aeb_moje_niemrawe_malenstwo_kilka_nowszych_fot_str_1_d-t15389.0.html w pierwszym poście pisze. Co Ty pierniczysz Czytaj uważnie co on napisał recaro, to nie zwykłe kubełki Tez nie bylem przekonany ale przylozylem jedna w aucie i mimo bezowych recaro to podoba mi sie kolorek tych listw :embarrassed:
MASATO Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 na tych 19 tkach od porsche wygląda kozacko !
Reggi Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Strona 67 Jakiś ten stołek przewalony czy mi się wydaje ? Dekory i pokrywy fcipkę
mrogal Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Strona 67 Jakiś ten stołek przewalony czy mi się wydaje ? masz racje Nosb pisal ze jest lekko trzepniety, ale ze swojej strony po wczorajszej akcji ropruwania kublow na czynniki pierwsze powiem ze to nie duzy problem
Nosb Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Plast ty detektywie Owszem brudne : foto zaraz po zakupie. Potem je przeczyscilem ale jeszcze sa brudne Musze kupic cos sensownego do mycia. lewy fotel wywalona poducha owszem i tak mi nic po niej Za tyle za ile je kupilem + po drodze zarobek po sprzedazy starej skory i dwoch po niej to nie ma co wybrzydzac Jedyny minud ze d*py nie grzane Tak wyszly listwy : Moze i do niczego nie pasuja ale mi sie podoba Na dniach dorobie sobie ramke pod radio i tu sie zastanawiam czy zostawic wszystko czarne czy wciagnac w kolor listewek ? Tzn ramka , popielniczka , gora od wlacznikow i dookola mieszka Z racji ze w koncu wsiadl fmic a zderzak i tak do malowania zdecydowalem sie na takie cos : Moskalito chciales kiedys foto : No to spadam sciagac deske i wymienic wykladzine
Buba Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Boost, egt i cisnienie? kufa tez musze ogarnac te wskazniki
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 haha ja pierdziu ale jebi@ po oczach te dekory przy focie z fleszem Mi się to nawet widzi, tylko pokaż foty w dzień A co do zdesia, to tablica rej. idzie na bok czy przykryje?
Kierownik Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Nawet w niedziele musi rezać ... to juz jest nałóg
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na dniach dorobie sobie ramke pod radio i tu sie zastanawiam czy zostawic wszystko czarne czy wciagnac w kolor listewek ? Tzn ramka , popielniczka , gora od wlacznikow i dookola mieszka Zostaw ciorne
bakuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 haha ja pierdziu ale jebi@ po oczach te dekory przy focie z fleszem Mi się to nawet widzi, tylko pokaż foty w dzień A co do zdesia, to tablica rej. idzie na bok czy przykryje? Chyba nie po to jest wywalone pół zderzaka żeby icka teraz tablicą zakryć...
HarryH Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Na dniach dorobie sobie ramke pod radio i tu sie zastanawiam czy zostawic wszystko czarne czy wciagnac w kolor listewek ? Tzn ramka , popielniczka , gora od wlacznikow i dookola mieszka Ja bym pociągnął te elementy w kolor listew, wtedy będzie idealny komplecik, jak będzie źle zawsze można przemalować ;P
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Chyba nie po to jest wywalone pół zderzaka żeby icka teraz tablicą zakryć... No wiesz każdy robi jak chce Może do jazdy codziennej wystarczy tyle odkrycia, a do zabawy tablica sio... deutschlandy różnie mają:
Nosb Opublikowano 20 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2010 Tablica zorientuje sie jak to wyglada od strony prawnej Na bok albo za szybe W RS4 wyglada to tak ze jak wlozysz tablice to idealnie zakrywa siatke tak jakby tam nie bylo dziury Mysle wozic za szyba ze stosownymi przywieszkami na szybko Jak pies sie dowali to powiem ze zdjalem bo nie chcialem zgubic i juz zakladam spowrotem Tak wlasnie mysle pomalowac i srodek na ten kolor tym bardziej ze ramke radia i tak bedzie trzeba malowac a farby mi deko zostalo... Tylko nie wiem jak z panelem klimatronica ... Calego sie nie pomaluje a kawalek tez bedzie kiepsko wygladal ... to sam jak zostanie czarny Aktualnie wszedlem na herbatke i luknac co mi tu spamujecie Od 16 decha wyleciala , wykladzina wyleciala...Juz powoli skladam Wstawilem prosta belke pod deske ( wczesniej nie wiem czemu wlozylem ta z S4 po dzwonie i przy zakladaniu tunela okazalo sie ze jest krzywa ale juz nie mialem czasu rozbierac wtedy...) . To samo wykladzina. Z S4 byla porwana z tylu wiec wlozylem cala przy okazji To nie nazywa sie nalog a "brak czasu na tygodniu" PS : rafal w tych RS4 nie wiem po co to powycinali jak maja SMIC :>
bakuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Tablica ma być widoczna i nic jej ma nie zasłaniać, a czy będziesz ją miał ma środku, czy z boku - nie ma to znaczenia.
bakuś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zresztą nawet są samochody, które fabrycznie mają z boku zderzaka miejsce na tablice. Także luzik.
rafalekx Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 PS : rafal w tych RS4 nie wiem po co to powycinali jak maja SMIC :> Te dwie eRSki były mega zrezane Pojemność zwiększyła się do 3 litrów Niestety nie powiem Ci ile to to ma koni
soolek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Konsoli środkowej nie maluj - to będzie przesada i będzie waliło po oczach jak cholera. Te listwy wystarczą w zupełności.
Rekomendowane odpowiedzi