Buba Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Nosb Co Cie sklonilo do takich ruchow?? przeciez projekt niedawno sie skonczyl skonczyły mu sie pomysły co by w b5 zrezac wiec bedzie teraz b6 rezał :kox: jeszcze body RS mu zostalo i pneumatyczne zawieszenie :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Nosb Co Cie sklonilo do takich ruchow?? przeciez projekt niedawno sie skonczyl skonczyły mu sie pomysły co by w b5 zrezac wiec bedzie teraz b6 rezał :kox: jeszcze body RS mu zostalo i pneumatyczne zawieszenie :gwizdanie: za które za rok i tak mu nikt nie da 25 tys zł choć będzie więcej warte, taki los mega rezaczy, muszą iść z duchem czasu żeby nie być zbyt wiele $$$ w plecy :decayed:
Buba Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Nosb Co Cie sklonilo do takich ruchow?? przeciez projekt niedawno sie skonczyl skonczyły mu sie pomysły co by w b5 zrezac wiec bedzie teraz b6 rezał :kox: jeszcze body RS mu zostalo i pneumatyczne zawieszenie :gwizdanie: za które za rok i tak mu nikt nie da 25 tys zł choć będzie więcej warte, taki los mega rezaczy, muszą iść z duchem czasu żeby nie być zbyt wiele $$$ w plecy :decayed: zawsze beda w plecy, taki urok tej zabawy
SoMeS Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 taki los mega rezaczy, muszą iść z duchem czasu żeby nie być zbyt wiele $$$ w plecy :decayed: nie oszukujmy się że tu nawet połowa się nie zwraca... ale kto to liczy? nie o to w tym wszystkim chodzi...albo rybki albo akwarium (albo jeździsz serią lub pół serią i sprzedajesz z jakąś tam śmieszną stratą albo robisz samochód pod siebie wkładasz w niego podwójną jego wartość a i tak puszczasz po cenie rynkowej bo 99,9% ludzi nie wie z czym to się je)
Armi Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 skonczyły mu sie pomysły co by w b5 zrezac wiec bedzie teraz b6 rezał :kox: i w pełni Daniela rozumiem Ja też, kończę moją listę modów i odkładam $$ na b6/b7 z full wypasem
Nosb Opublikowano 22 Października 2010 Autor Opublikowano 22 Października 2010 Ja nie narzekam ze nie odzyskalem kasy z modow ... Za domem stoi B6 + moje ciagle jezdzace B5 Zdobylem dzieki b5 cala mase wiedzy i doswiadczenia ktora na siebie zapracowala i ciagle pracuje. To fajne autko i z ciezkim sercem tak z nim koncze ale nie bylo wyjscia. Trzeba odzyskac jak najwiecej a rozsprzedanie w czesciach to jedyna opcja na odzysk kasy Fly nie zamykaj BTW : czarna , jasna skora, 3.0 V6 PB , Quattro , bose ... Chyba niezle takie b6 ? Troche sE poporawiam i bedzie malinka Za ta kase nawet specjalnie sie mu nie przygladalem JEszcze wracajac smignelismy kriminalnych z kumplem za co nie omieszkali mnie zatrzymac Ale popatrzyli podgadali i puscili Nie taki zly pies jak go maluja czasami dzisiaj mieli serce
moskal Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 no to poka co tam masz... kibel , kazde B6 to kibel
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Miales w srode jechac? No to pochwal sie
pablo_9 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 BTW : czarna , jasna skora, 3.0 V6 PB , Quattro , bose ... Chyba niezle takie b6 ? jak czarna i jasno w środku to na pewno jest:kox: + dodatki, niezła musi być
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Spoko podklepe foto JAk na razie to ledwo wstalem Musze sprzatnac pokoj , garaz i dopiero cos bede patrzyl w jej kierunku Generalnie nie bede sie spinal jak niektorzy co kupuja pukniete i potem pokazuja zrobionej Auto bylo pukniete przodem : maska , grill , lewa lampa , strzelona decha (poduchy) i przednia szyba. Pozatym troche luzu w przodzie ( koncowki , wachacze ) . Ale pozatym bardzo fajna Biorac pod uwage cene , naprawie sobie za jakis czas i bede zadowlony
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Spoko podklepe foto JAk na razie to ledwo wstalem Musze sprzatnac pokoj , garaz i dopiero cos bede patrzyl w jej kierunku Generalnie nie bede sie spinal jak niektorzy co kupuja pukniete i potem pokazuja zrobionej Auto bylo pukniete przodem : maska , grill , lewa lampa , strzelona decha (poduchy) i przednia szyba. Pozatym troche luzu w przodzie ( koncowki , wahacze ) . Ale pozatym bardzo fajna Biorac pod uwage cene , naprawie sobie za jakis czas i bede zadowlony cos za cos, najwazniejsze zeby byla prosta, reszte mozna zrobic
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Dobra macie przez okno
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Tia... Zobaczymy za dwa lata twoją i moją Ta kosztowala mnie prawie dwa razy mniej niz twoja Ciebie Pozatym nikt nie mowil ze rewelacyjna Zwykle b6
Buba Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Tia... Zobaczymy za dwa lata twoją i moją Ta kosztowala mnie prawie dwa razy mniej niz twoja Ciebie Pozatym nikt nie mowil ze rewelacyjna Zwykle b6
pablo_9 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ...nice nice, jak ogarniesz to będzie
alvaro Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Zgazowana czy dopiero będzie ??
Nosb Opublikowano 23 Października 2010 Autor Opublikowano 23 Października 2010 Najpierw bedzie 2,7 przelozone Tylko poszukam na spokojnie kupca na 3,0 z silnikiem w aucie wiec jakis czas bede pomykal tak
SebaMC Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 To teraz zapamiętajcie to zdjęcie, ciekawe jak to będzie wyglądało za 2 lata
Rekomendowane odpowiedzi