Magicbattle Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 heh. chodzi tylko o to czy obudowa byla jakos cieta czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Prosze fotki w dzień. powiem tylko że robione na automatycznych ustawieniach aparatu bo nie było czasu zbytnio na zabawę I fotki nie oddają tego co jest naprawdę. Pozycja Karola szatan pozycja Pozycja i stop u Karola Stop Tak na szybko robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Średnio to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 heh. chodzi tylko o to czy obudowa byla jakos cieta czy nie? Obudowa i klosz lampy nie ruszane, same bebechy z tyłu. ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:32 ---------- Średnio to wygląda Wóz brudny, ustawienia z automatu. Gusta i guściki ponoć takie same zamówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Średnio to wygląda Każda pozycja w dzień średnio wygląda... ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 20:35 ---------- heh. chodzi tylko o to czy obudowa byla jakos cieta czy nie? Jedynie tył lampy. A tak na serio to nie mam fotek lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No ja się ciągle zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 No ale co ci się nie podoba? zawsze można coś udoskonalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak tez cos mi sie wydawalo ze tyl trzeba bylo ciac bo jak taki modul zmiecic. a jak z parowaniem bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 tak tez cos mi sie wydawalo ze tyl trzeba bylo ciac bo jak taki modul zmiecic. a jak z parowaniem bedzie? Nie odnotowano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 nie powinno nic się dziać bo to już jest wewnątrz auta, powyżej uszczelki. a Karol nawet jeździ bez jednej uszczelki bo zapomniał założyć i też żyje. (ciekawe jak długo)... ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Na biało zaznaczone miejsce cięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 powiedz mi jak to jest z tymi diodami jeszcze na polczaczeniu stopu z pozycja bo widac ze to na tych samych diodach sie swieci. pozycje sa przygaszone i po wcisnieciu stopu mocniej sie pala czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 tak na tych samych. pozycja świeci słabiej a na stop świeci mocniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a jak rozwiazales ten temat? masz jakis schemacik puki nie mam zadnego modulu nie mam jak sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Dobrze wyglada,ja jestem za tylko teraz przyała by sie cała ledowa:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Też można zrobić całą ledowa tylko czy jest sens? Przeciwmgielnych ile się używa? Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 używanie używaniem,ja lubię kompleksowe podejście do tematu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Wiesz ją robię to co klient chce. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Docelowo są całe w LEDach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Kieruna mozna dac w ledach jak zrobie u siebie pozycje i stop to sie wezme za kieruna ale wsteczne wydaje mi sie bez sensu zwlaszcza ze w a6 c5 fl wsteczny jest prawie przezroczysty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bidzio1 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 ja juz mam dla Karola kierunki, jak przyjedzie do PL to będziemy montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi