Kamyk Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 kupowane w niemcowni czy w PL na zamowienie sciagniete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 kupowane w niemcowni czy w PL na zamowienie sciagniete? Kupowane w niemczech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Pogratulować. B8... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 w pierwszej kolejności robiłbym program i nie odkładał tego na dalszy plan różnica zrobi wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondi30 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ładna gratulacje, wrzucaj większe kółko i będzie BTW też mam taką gałkę, nie wiedziałem, że to z wersji sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Gratki fury:kox: co to ma znaczyć -40 pytam się?? mówiłeś że będzie gwint:dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Fajna baza do modów Gratki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 tak jak juz ktos pisal zacznij od programu gwarancja juz dawno poszla, wiec najwazniejsze to zwiekszyc ciag w motorze niech to lata, a nie jezdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Gratki fury:kox:co to ma znaczyć -40 pytam się?? mówiłeś że będzie gwint:dancing: No wiem, ale na chwilę obecną za tą kwotę co trzeba dać za gwint to wolę trochę dołożyć i kupić jakieś fajne koło a jak patrzę na zdjęcia od WRCLAGUNA to jego pięknie usiadła i taki efekt by mnie zadowalał A tak na marginesie to dzisiaj wpadł zderzak przód S-line, ale nie będę teraz zakładał bo chcę wszystko skompletować z pakietu S-line i dopiero wtedy będzie montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Gratki fury:kox:co to ma znaczyć -40 pytam się?? mówiłeś że będzie gwint:dancing: No wiem, ale na chwilę obecną za tą kwotę co trzeba dać za gwint to wolę trochę dołożyć i kupić jakieś fajne koło a jak patrzę na zdjęcia od WRCLAGUNA to jego pięknie usiadła i taki efekt by mnie zadowalał A tak na marginesie to dzisiaj wpadł zderzak przód S-line, ale nie będę teraz zakładał bo chcę wszystko skompletować z pakietu S-line i dopiero wtedy będzie montaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Gratki fury:kox:co to ma znaczyć -40 pytam się?? mówiłeś że będzie gwint:dancing: No wiem, ale na chwilę obecną za tą kwotę co trzeba dać za gwint to wolę trochę dołożyć i kupić jakieś fajne koło a jak patrzę na zdjęcia od WRCLAGUNA to jego pięknie usiadła i taki efekt by mnie zadowalał A tak na marginesie to dzisiaj wpadł zderzak przód S-line, ale nie będę teraz zakładał bo chcę wszystko skompletować z pakietu S-line i dopiero wtedy będzie montaż Przy zmianie na -40 mm pasuje tez zmieić amorki jak masz np. 1BA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Właśnie, że myślałem,że on jest już fabrycznie obniżony ponieważ jest jest niższy od innych B8 i jest dużo twardszy od B7 więc myślałem ,że będę mógł wymienić same sprężyny możesz powiedzieć jaki jest kod na wlepce w książce serwisowej dla tego obniżonego zawieszenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 tak, jak w B7 1BA zwykłe, 1BE sportowe, 1BV S-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 U mnie jest 1BE czyli nie będę musiał zmieniać amortyzatorów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Nie nie musisz dasz takie springi jak ma WRC i będzie malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dobra Pany mam mega dylemat moze Wy cos doradzicie, ktory z tych trzech modeli wybrac: 1.RS6 Kola felgi opony Audi A5 A-5 8T0 R19 ET 33 (2434867745) - motoAllegro 2.S5 19 CALI FELGI ALUMINIOWE AUDI S5 + PIRELLI PZERO (2453517221) - motoAllegro 3. ROTOR Schnäppchen, originale Audi Rotordesign-Sommerräder 9x19 Audi A5, S5, A6, S6, A4 | eBay Aukcje, ktore wkleilem sa jako pogladowe jesli chodzi o mnie to najbardziej sklaniam sie ku pierwszemu modelowi, ale chetnie poznam Wasze opinie oczywiscie auto dostanie do zestawu sprezyny -40/35mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 jak dla mnie 3, kumpel ma takie 19 w a3/s3 sportbacku i wyglądają pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Sysek ty już całkiem zwariowałeś Jakie -3/-4 Zrób porządną glebę a koła to mnie sie pierwsze nie widzi drugie i trzecie:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 hamulce zmien na takie jak ma WRC przy 19" te co masz beda wyglądac jak z ...uja ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Mlody wez nie swiruj bo dobrze wiesz ze do B8 gwint kosztuje przynajmniej raz tyle co do B6 za ta roznice moge miec sufit S-line i jeszcze pare innych fajnych rzeczy a w B7 tez mialem sprezyny -40przod -35tyl i wiele osob bylo w szoku jak fajnie usiadlo wiec mysle ze i tu taka opcja bedzie tez ok tym bardziej ze nie jestem zwolennikiem twardej jazdy juz teraz mnie wkurza to 1BE,ktore mam bo jest duzo twardsze od B7... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi