Yelo Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Neste - zależy gdzie. W Kaliszu nie polecam, spotkałem się już w wieloma problemami po tankowaniu tam, za dużo wody leją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal350 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jak widać dużo zależy od lokalizacji a nie od firmy w naszym pięknym kraju już nic mnie nie zadziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 stacja Auchan Poznań ON - 3.99 PB - 4.05 sorki...ale ktos tam tankuje AUDI :gwizdanie: ? ja osobosice na stacjach typu żabka carefour oszołom neste i inne kosmodromy nie zatankowalbym . tez bym sie nie odwazyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 stacja Auchan Poznań ON - 3.99 PB - 4.05 sorki...ale ktos tam tankuje AUDI :gwizdanie: ? ja osobosice na stacjach typu żabka carefour oszołom neste i inne kosmodromy nie zatankowalbym . tez bym sie nie odwazyl A ja tankuję czasem na Neste i jest na prawdę okej. Nie narzekam, auto jeździ dobrze i jest całkiem zrywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 wszystkie stacje opuścciły ceny na paliwa a Shell w poznaniu kurde w miejscu a konczy mie się ropka a różnica 25 gr to sporo na litrze poczekam do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Wszystkie ceny spadły, bo baryłka ropy stoi naprawdę nisko. Ceny Pb, mogą zejść nawet poniżej 4 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no w końcu cena baryłki soada szybko jak cholera a cena litra na stacji tak w żółwim tempie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no w końcu cena baryłki soada szybko jak cholera a cena litra na stacji tak w żółwim tempie Bo jak idzie ropa w dół to na stacjach mają jeszcze ogromne zapasy tej drogiej. Jak ropa idzie do góry to akurat zupełnie przypadkiem zapas tej tańszej kończy się na drugi dzień i trzeba podnieść cenę na stacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 no w końcu cena baryłki soada szybko jak cholera a cena litra na stacji tak w żółwim tempie Bo jak idzie ropa w dół to na stacjach mają jeszcze ogromne zapasy tej drogiej. Jak ropa idzie do góry to akurat zupełnie przypadkiem zapas tej tańszej kończy się na drugi dzień i trzeba podnieść cenę na stacji dokładnie tak jak piszesz robią sobie co chcą a lać i tak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 ORLEN/BLISKA odolanow ropka... 4.03,- rozpieszczaja nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal350 Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wszystkie ceny spadły, bo baryłka ropy stoi naprawdę nisko. Ceny Pb, mogą zejść nawet poniżej 4 zeta Oby to była prawda , dużo poniżej 4 :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ja lałem wczoraj 95 za 4.19 na BP. Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle paliwko kosztowało :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 na Neste teraz jest przy płaceniu kartą 5 gr taniej do konca listopada za PB 98 płaciłem 4.29 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 a ja miesiac temu postanowilem tankowac TYLKO 98 nie bede sie chrzanil z paroma zlotymi na jednym tankowaniu auto sie juz "przestawilo" na wiecej oktanow i tak juz zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek31071977 Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 JET Zabrze ul.Miarki: -4.01 PB 95-3.89 ON -3.74 Widok coraz milszy dla oka i lżej dla portfela.Ale SHELL I BP twardo 95 ponad 4 trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 JET Zabrze ul.Miarki: -4.01 PB 95-3.89 ON -3.74 Widok coraz milszy dla oka i lżej dla portfela.Ale SHELL I BP twardo 95 ponad 4 trzymają o kur.ka ale cena dobra a co do shella i bp to norma im się nigdzie nie śpieszy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Auchan Modlińska Wawa ON - 3.95 Niech leci ...na pysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YATES Opublikowano 19 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Bo BP i Shell mają napewno jeszcze dużo zapasów starego droższego paliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Lublin Neste 2.11.2008 ON - 3,86 E95 - 4,08 E98 - 4,11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekg Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 tradycyjnie już Żory StatOil ON 3.89 PB95 3.95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi