Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A4 B5 CZIKITA Optycznie RS4 anty chrom .

Jak się podoba CZIKITA ?  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak się podoba CZIKITA ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A4 b5 CZIKITA :banan:

Chip

felunek 17 BBS

przyciema

Intercooler

wycięty Katalizator

likwidacja chromów

lifting wnętrza

modyfikacje mechaniczne i elektryczne

img9501xx2cccrs.jpg

img9481xcc.jpg

mmmm4.jpg

mmmm2p.jpg

Opublikowano
A4 b5 CZIKITA :banan:

Chip

felunek 17 BBS

przyciema

Intercooler

wycięty Katalizator

likwidacja chromów

lifting wnętrza

modyfikacje mechaniczne i elektryczne

http://img818.imageshack.us/img818/4383/img9501xx2cccrs.jpg

http://img833.imageshack.us/img833/6383/img9481xcc.jpg

http://img513.imageshack.us/img513/467/mmmm4.jpg

http://img846.imageshack.us/img846/359/mmmm2p.jpg

cudo, daje dyszke i zapraszam do siebie
Opublikowano

Nie ma to jak sobie samemu w ankiecie dać (podoba mi się):polew::polew::polew:

Opublikowano
Nie ma to jak sobie samemu w ankiecie dać (podoba mi się):polew::polew::polew:

:polew: :polew:

Nie podoba mi się, środek porażka - wiocha.pl, oceniłem i tyle. Jedynie ten grill jakoś wpadł mi w oko.. Ale jakby nie patrzeć powodzenia w dalszej zabawie. Tylko Calibry z tego nie zrób.

Opublikowano

kapusta z dżemem:facepalm:

Opublikowano
Jak by mi się nie podobało to bym ankiety nie nie pasuje to możecie spier... na redtub-a nikt nie kazuje tego oglądać ani głosować :banan:

hola hola tak się odnosisz do kolegów z forum?:thumbdown:

:ban:

Opublikowano

Odnoszę się tylko do tych którzy jadą pomnie a do reszty nic niemam

Opublikowano

Powiem tak: albo go obniz i moze zyska uroku a jesli nie to wypad z tymi felami moga byc biale lecz wzor nie zabardzo i lampy przednie wymien ale tylko poliftowe zadne inne.Mysle ze wtedy bedzie poprawa.

Opublikowano

to 'optycznieRS4' to chyba troche na wyrost,

tylko przedni zderzak? i nie mow ze to laminat?

a gdzie tyl? gdzie progi, gril?

kolor auta fajny - zolty,

felga spoko, a czy akurat musiala być biała? (rozumiem ze jest to trendy "taka moda- na białe wstawki")

no dobra jak juz jest to niech bedzie

pasuje do bialej ramki grila,

ale wnetrze to haos kolorów,

fakt teoretycznie i praktycznie; kolory zolty-pomaranczowy-czerwony pasują do siebie, ciepłe barwy,

ale wg mnie brakło 'smaczku",

zólte kratki od nawiewu , mnie przerażają,

i ta "skora" na fotelach, coś słabo naciagnieta,

tylnią kanape tez masz wtakich barwach czy tylko przod?

wg mnie lepiej by wygladała ze zwyklym oryginalnym zderzakiem,

ramka biala, felga biala spoko,

i srodek (fotele, kanapy - całe lub srodki to co teraz jest kolorowe, w alcantare, lub skore z dziurkami, kiera, reczny mieszek biegow) jeden kolor bialy , lub żólty ale wtedy bym zrezygnował w białych zewnetrznych 'wstawek',

Ale ok, Twój pojazd, robisz jak chcesz,

i nie zrozum mnie źle' ja po Tobie nie jade' tylko oceniam samochod,

jak go widze tak go 'pisze'

Ogólnie to szacunek za włożony czas i prace na modyfikacje ,

Opublikowano

Wystarczy zmienić przedni zderzak, lampy i obniżyć jakieś 4cm i z zewnątrz będzie OK :naughty: Co do środka sie nie wypowiadam:decayed:

Opublikowano

Z zewnątrz tak jak pisałem ja bym widział zderzak od S4 dokładki w kolor i będzie OK. Daje plus za odwagę. Wnętrze jest bardzie kontrowersyjne ale nie każdy musi mieć wszystko ori.

Opublikowano

lampy zespolone znacznie poprawiłyby wyglad, podobaja mi sie wskazniki w miejscu popielniczki zrob fotke samych wskazników bo trzeba zagladac zza kierownicy :grin:, zółte kratki na desce mi sie nie podobaja

Opublikowano
zółte kratki na desce mi sie nie podobaja
x2

tak to nawet spoko, ale czarna fela chyba lepiej by się prezentowała ;)

Opublikowano

Jeśli przedni zderzak ma zostać to obowiązkowo progi i tylny zderzak od S-ki. Siatki wymień na coś takiego CZARNA Siatka Alu Tuningowa 25x100 cm- Duży Kamei (2473608650) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , są też plastikowe siatki kamei, zapewne znajdziesz na allegro. Chodzi o to żeby była czarna i miała duże otwory. Felgi jeśli mają zostać białe to przynajmniej śruby na żółto albo na czarno bo czerwony mi jakoś tu nie leży. Ewentualnie czarna felga i żółte śruby. Do tego gwint, lampy poliftowe przód i tył, lusterka w czarny mat. Jeśli biały grill zostaje to można pomyśleć o masce albo dachu w czarnym macie i będzie kosa :banan: Co do środka to wszystkie dekory na żółto, ewentualnie wszystko co jest teraz żółte na biało razem z dekorami jeśli białe elementy na zewnątrz zostają, kratki z powrotem na czarno. Fotele poprawić i środek albo jednolity żółty albo biały. Albo chociaż poprawić to obszycie. Kolorowe przyciski mi się podobają (ale lepiej by wyglądały przy jednolitych fotelach i dekorach w kolorach żółty, pomarańczowy i czerwony) Taka jest moja wizja.

Pozdro :wink:

Opublikowano
można pomyśleć o masce albo dachu w czarnym macie i będzie kosa :banan:

Chyba osa :kox:

Wydaje mi się że kolega usiłuje znaleźć swój styl i testuje różne rozwiązania "na żywca" :wink:

Ten biały do żółtego nawet mi pasuje, ale wzór i rozmiar felgi już nie bardzo. Można postarać się te 2 kolory jakoś bardziej od siebie uzależnić ale proponuję koledze najpierw jakieś VT przed ewentualnym wylaniem wiadra farby na auto (żart) :naughty:

Przedni zderzak zupełnie nie klei się do reszty auta.

Może coś z tego wyjdzie jeśli właściciel zacznie wprowadzać zmiany w trochę bardziej "przemyślany" sposób. Potencjał jest, ale puki co jestem na nie.

Opublikowano

LIVE IS LIKE :decayed:

A FART :grin:

Szacun za prace i swój styl :wink:

Opublikowano

Nie podoba mi się. Chciałeś pokazać jakiś swój styl ale Ci nie wyszło, trochę przekombinowałeś (chociaż według mnie więcej w tym szpanu i lansu niż próby pokazania własnego stylu). Nie mniej jest to Twoje auto i nie będę jak koledzy wyżej mówił Ci co masz pozmieniać. Grunt, że Tobie się podoba :whistling:

Opublikowano

Bardzo mi sie podoba :hi:

Opublikowano

a co tam, nabiję sobie posta - :facepalm::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...