Tomek_S4 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 MODEL: 2001, S4 AVANT, 5-drzwi SILNIK: 2,7 bi-turbo AGB - tuning MTM UKLAD DOLOTOWY: stock - w planach duży IC UKLAD WYDECHOWY: MTM ELEKTRONIKA: MTM, elektryka wszystkiego UKLAD NAPĘDOWY: stock TORSEN ZAWIESZENIE: jakiś gwint UKLAD HAMULCOWY-tarcze ZIMMERMAN, klocki EBC red stuff ceramic BODY-KIT: stock ŚRODEK: fotele RECARO, full opcja Navi/TV, BOSE soundsystem, itd.. Moc: 3xx HP
A3 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Wygląda ładnie ciekawe jeszcze w jakiej kondycji silnik. Oczywiście moja rada co robić z samochodzikiem to na warsztat z gadziną i podkręcać ja :kox:
Tomek_S4 Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Opublikowano 20 Maja 2008 silnik jest igła, ogólnie samochód jest igła, robiony był w MTM w niemczech i ma cos koło 32x hp.
A3 Opublikowano 20 Maja 2008 Opublikowano 20 Maja 2008 Zależy co lubisz możesz teraz pujść w duże felgi ciemne szyby itp, możesz pujsć w stu kilowe audio a możesz też pujsć dalej z mocą bo słyszałem że z MTM bywa tak że jest napisane że ich program daje tyle i tyle a naprawde wychodzi ciut mniej także nie wiem czego jesteś maniakiem ja jestem maniakiem mocy i jazdy na krawędzi i jak Cię stać ne eske to pewnie tam jeszcze co nieco zostało także można iść dalej w mody silnika, pamiętaj ten silnik jest bardzo chętny do współpracy
ra-v Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 No ładne to rodzinne kombi Tylko o nie dbac i cieszyc sie osiągami Respect
Reggi Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Kolejna S4 :th: Imponujący silnik ..Avant .. idealne fotele Gratuluje :th:
wustyle Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 ale te szyby z tylu to chyba w ogole swiatla nie przepuszczaja?
Korzeń Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 2001? ten zderzak jest orginał? Bo spryskiwacze strasznie wystają...
Maxxx Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Śliczna jest ale... A4 B5 to rodzinnym samochodem nazwać niestety nie można ze względu na ilość miejsca na tylnej kanapie :confused4:w drodze mam maleństwo i niestety będę musiał zmienić swoje B5 na inne autko....
freon Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 Gdyby za założenie rodziny dawali "rodzinne kombi" gratis, byłby to jedyny jak na razie powód, dla którego chciałbym ją zakładać :> Bardzo fajne. No i Navi, plus ciekawy look, jestem za.[br]Dopisany: 21 Maj 2008, 18:31 _________________________________________________ Śliczna jest ale... A4 B5 to rodzinnym samochodem nazwać niestety nie można ze względu na ilość miejsca na tylnej kanapie :confused4:w drodze mam maleństwo i niestety będę musiał zmienić swoje B5 na inne autko.... OT - ale chyba masz jeszcze conajmniej 4 lata, jak nie więcej... Chyba że od razu urodzi Ci się dziecko 160cm, ale w to nie wierzę. A tylna kanapa A4 nie jest aż tak mała...
johnybravo Opublikowano 21 Maja 2008 Opublikowano 21 Maja 2008 ogólnie jak to S -kox, troszke zderzak przedni sie różni odcienniem .
Tomek_S4 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Opublikowano 21 Maja 2008 2001? ten zderzak jest orginał? Bo spryskiwacze strasznie wystają... Tak jest to oryginał i może tylko na zdjęciach tak wygląda, i z tego co wiem to tylko RS4 ma spryskiwacze równo ze zderzakiem. ogólnie jak to S -kox, troszke zderzak przedni sie różni odcienniem . nie wiem jak to dostrzegłeś po tych zdjęciach ale mylisz się, nie różni się niczym. Ogólnie samochodzik jest OK i mam nadzieje że będę się nim cieszył jak najdłużej. Pozdrawiam
skubix Opublikowano 22 Maja 2008 Opublikowano 22 Maja 2008 No Tomeczku w końcu z Yaponii przesiadłeś się na coś ślicznego europejskiego z kółeczkami na masce
Korzeń Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 2001? ten zderzak jest orginał? Bo spryskiwacze strasznie wystają... Tak jest to oryginał i może tylko na zdjęciach tak wygląda, i z tego co wiem to tylko RS4 ma spryskiwacze równo ze zderzakiem. ogólnie jak to S -kox, troszke zderzak przedni sie różni odcienniem . nie wiem jak to dostrzegłeś po tych zdjęciach ale mylisz się, nie różni się niczym. Ogólnie samochodzik jest OK i mam nadzieje że będę się nim cieszył jak najdłużej. Pozdrawiam Nie no ja mam na równo spryskiwacze...
T-żółw Opublikowano 24 Maja 2008 Opublikowano 24 Maja 2008 ja też mam spryski równiutko ze zderzakiem ale B5 poliftowa i S4 to sam miód i malinka no i :kox:
Tomek_S4 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Opublikowano 24 Maja 2008 Aż sprawdziłem w serwisie i wszystkie S4 mają wystające spryskiwacze więc jest jak najbardziej OK. Pozdro
Maxxx Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 OT - ale chyba masz jeszcze conajmniej 4 lata, jak nie więcej... Chyba że od razu urodzi Ci się dziecko 160cm, ale w to nie wierzę. A tylna kanapa A4 nie jest aż tak mała... Powiedz to tym, którzy chcą za mną siedzieć, wielki raczej nie jestem...
Tomek_S4 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Sprzęgło kaput.... jakieś sugestie??? seria czy coś mocniejszego ???
Rekomendowane odpowiedzi