Tzieland Opublikowano 2 Listopada 2013 Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja jestem "fanatykiem" Sandlera i jego ekipy. Jakoś nie wywarło to na mnie takiego wrażenia jak pierwsza część Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
Pulpit Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 masz zwiastun.Na faktach oparty. :D:D:thumbup: to bedzie dluga noc :D:D Wysłane z telewizora Note2 ja pier....juz po zwiastunie ma dosc Nooo dobry zwiastun... zachęca do odpalenia filmu Wysłane z telewizora Note2 byłem na tym w kinie ze znajomymi i przez to trochę klimat się zepsuł, wg mnie jak by iść samemu do jakiegoś kina studyjnego gdzie było by z 5-10 osób na seansie można by się trochę przy tym filmie obsrać
Dev Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Oglądał ktoś? Warto? stary film, sobowtór syna Saddama ale w/g mnie 8/10
Mario22 Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Obecność faktycznie godny polecenia ale trzeba sobie zrobic odpowiedni klimat ... ciemno głośno i jest OK Wysłane z telewizora Note2
Frimuś Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Obecność faktycznie godny polecenia ale trzeba sobie zrobic odpowiedni klimat ... ciemno głośno i jest OK Wysłane z telewizora Note2 Jezu człowieku nie ma takiej opcji nawet zwiastuna nie luknołem do konca
miki Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie znacie się, to jest dopiero kino... Plus kadr z filmu Normalnie scenarzyści ćpią jak dzicy... Wczoraj oglądałem Oldboya, jakoś do mnie nie trafił... Za to kontrabanda nawet nawet. Tapnięte z SGS III
Frimuś Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 :polew::polew::polew: nie emitowany w kinach (+18)
miki Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Wczoraj fajne filmy leciały w TV, ja akurat wybrałem najgorzej - Oldboy, był jeszcze Tańczący z wilkami, Zaklinacz koni i Wrogowie pubilczni... Czekam aż ktoś się wypowie na temat 2Guns bo zapowiada się ciekawie
Dev Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Wczoraj fajne filmy leciały w TV, ja akurat wybrałem najgorzej - Oldboy, był jeszcze Tańczący z wilkami, Zaklinacz koni i Wrogowie pubilczni...Czekam aż ktoś się wypowie na temat 2Guns bo zapowiada się ciekawie Cofnij sie jakiś miesiac. Pisalem jyz o 2Guns
miki Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie pisałeś o 2Guns tylko o Agentach Na wieczór polecam Projekt Monster - dla tych co lubią filmy kręcone z ręki @down - dev, trochę dystansu Tapnięte z SGS III
Dev Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Nie pisałeś o 2Guns tylko o Agentach Tapnięte z SGS III
Wandej Opublikowano 3 Listopada 2013 Opublikowano 3 Listopada 2013 Ruszacie w następny week na Wyścig??
Reggi Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Opublikowano 3 Listopada 2013 Ruszacie w następny week na Wyścig?? Niedawno wróciłem z kina..i powiem, że jest mega za***isty ! Polecam każdemu wypad do kina na ten film
Kamyk Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 alez sa zajawki .... trailery swietne!
Wandej Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ruszacie w następny week na Wyścig?? Niedawno wróciłem z kina..i powiem, że jest mega za***isty ! Polecam każdemu wypad do kina na ten film Kurfa jak to przecież 8 dopiero premiera:co: Gdzieś można sobie ogarnąć bilet do CC na weekend?
Reggi Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Opublikowano 6 Listopada 2013 No ja byłem na pokazie przedpremierowym w CC w Lublinie Film za***isty, ale dosłownie garstka ludzi była w kinie.
Han Solo Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Od kilku lat jestem pod wrażeniem "Siedem Dusz" no i oczywiście "K-Pax" Kiedyś oglądałem kolejny już raz K-Paxa z sąsiadem, On po 30 min. wstał i powiedział: Ida do dom, bo tu, w tym filmie nie ma akcji :D:D
Dev Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 K-pax tez zrobil na mnie zayebiste wrazenie 10/10. Kevin jest the Best
Rekomendowane odpowiedzi