danielom Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Hah wlasnie wrocilismy z tego zestawu co wyzej napisal Pucek,Thor jak to MarveL, super a Igrzyska, troche nuda wieje i ciulate zakonczenie, dokladnie tak na 3 cześć.
Mario22 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wielkie wesele ... komedia na mega nude 5/10
Skyliner89 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Przygoda na Antarktydzie (2006) - Filmweb Oglądałem na początku tego roku i oceniam film na 8/10. Bardzo dobry i wzruszający film
milart Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 obejrzałem wczoraj wieczorem ,,Hours" z Paulem Walkerem, świetny film, byłem pod wrażeniem że Walker umie tak przejmująco zagrać. Bo nie znałem go z innych filmów poza serią Szybkich i Wściekłych.teraz spijam poranną kawkę przed wykopem i widzę wiadomość, że aktor miał wypadek i zmarł:/ przykro i wielka szkoda... W kilku dobrych filmach poza FF zagrał. Np: 1. Linia czasu; 2. Sekta; 3. Błękitna Głębia; 3. Sztandar Chwały; 4. Potęga strachu(film po prostu za***isty); 5. The Lazarus Project; 6. Takers; 7. Vehicle 19(Średni ale dobrze się ogląda), No i teraz Hours, który jest dobrym filmem. Tak na szybko więcej nie mogę sobie przypomnieć ale pewnie jeszcze kilka było. Do tego jako ciekawostkę dodam, że ŚP Paul na co dzień miał warsztat samochodowy i zajmował się mechaniką. Fajny chłopak, wszechstronny i do tego niezły aktor. Szkoda
ykk Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Odchodzcicie od tematu. Przestancie sie trzepac do Paula Walkera. Jest juz taki temat. Dziekuje
Wandej Opublikowano 5 Grudnia 2013 Opublikowano 5 Grudnia 2013 A ja polece film savages -ponad bezprawiem. Nie jakiś gornolotny ale bardzo fajna akcja:good: no i Salma Hayek:kox: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Buba Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nymphomaniac Red Band Trailer - Trailer Addict
Skyliner89 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ciekawe co z tego będzie... ROBOCOP - Official Trailer (2014) [HQ] - YouTube
Biszczan Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ciekawe co z tego będzie...ROBOCOP - Official Trailer (2014) [HQ] - YouTube Mam nadzieję, że zrobili dobry film, a nie jakiś gniot choć ciężko będzie mu dorówać pierwszej części. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
wesz82 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Też czekam na robo a jakby jeszcze było w 3D:jerk:
Biszczan Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Pewnie będzie w 3D... Nie jestem zwolennikiem tej technologii, a jedyny film który widziałem w 3D to Avengers i źle się oglądało... Najbliższy film na jaki wybiorę się obejrzeć w 3D to chyba Avatar 2, ale to nieprędko Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Trailer mówi sam za siebie... nic tylko znane nazwiska i co dalej ???? Chyba nie tylko o to chodzi... moim zdaniem to nie samymi aktorami filmy się robi ale zobaczymy... typowa komercha żeby ludzie do kina lecieli... ja byłem i na 1 i na dwójce w kinie i jedynka była super dwójka nudna a trójka... aż się boje...
Tzieland Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Trailer mówi sam za siebie... nic tylko znane nazwiska i co dalej ???? Chyba nie tylko o to chodzi... moim zdaniem to nie samymi aktorami filmy się robi ale zobaczymy... typowa komercha żeby ludzie do kina lecieli... ja byłem i na 1 i na dwójce w kinie i jedynka była super dwójka nudna a trójka... aż się boje... Ale to właśnie taki film ma być. Debilny i nie ambitny. Z dużą ilością krwi i latających kul. Z jakimiś wstawkami humoru i znanymi nazwiskami. I tyle. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
majkel20 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Dobry na niedzielne, nudne popołudnie
wesz82 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Warto???http://ej1.fwcdn.pl/po/89/60/558960/7557540.3.jpg?l=1373884287000 Mi jakoś nie podszedł,ale obejrzeć zawsze można:wink:
Rekomendowane odpowiedzi