Gość Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 I Love You Wiliam Grape czy jakoś tak- prócz tago że to film o Pedałąch jest całkiem całkiem-miała być komeda ale dało radę. [br] I love You Philip Morris jesli juz. "Film przedstawia prawdziwą historię Stevena Russella (Jim Carrey), męża i ojca, który trafia do teksańskiego więzienia. Zakoc**je się tam w swoim koledze z celi (Ewan McGregor), który w końcu zostaje wypuszczony na wolność, co skłania Russella do ucieczek z różnych więzień w całym stanie Teksas." owszem ,jest o pedziach ale jim i ewan dają radę , w przeciwnienstwie do gówna typu "Predators" gdzie usnałem w 20 minucie
bulk_1986 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opętani - całkiem okej, tematyka już oklepana ale film na wieczór do piwka ujdzie. Na zawsze Twój/Remember Me - troche dramat, troche romantyk ale film naprawde dobry, niezłe zakończenie...
zlota1977 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opętani o czym to bo nie pamiętam a chyba oglądałam
bulk_1986 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Proszę http://www.filmweb.pl/film/Op%C4%99tani-2010-214122
Gość Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ja w tamtym tygodniu obcykałem w kinie : Policja Zastępcza - mozna pośmiać Amerykanin - trochę nudnawe chwilami ale ogólnie da się obejrzeć a wczoraj Russel Crowe i "dla Ciebie wszystko" . dwie godziny ale
hornet Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ja w tamtym tygodniu obcykałem w kinie : Policja Zastępcza - mozna pośmiać Amerykanin - trochę nudnawe chwilami ale ogólnie da się obejrzeć a wczoraj Russel Crowe i "dla Ciebie wszystko" . dwie godziny ale Policja Zastępcza - średniak z przewagą na słaby Amerykanin - masakra jakaś, chyba George Clooney kasy potrzebował :polew:
krolu Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 http://www.forumfilm.pl/zaplatani/index.htm :kox: :kox:
Brysio Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 ja w tamtym tygodniu obcykałem w kinie : Policja Zastępcza - mozna pośmiać Amerykanin - trochę nudnawe chwilami ale ogólnie da się obejrzeć a wczoraj Russel Crowe i "dla Ciebie wszystko" . dwie godziny ale Policja Zastępcza - średniak z przewagą na słaby Amerykanin - masakra jakaś, chyba George Clooney kasy potrzebował :polew: amerykanin to jakas porazka masakryczna policja zastepcza -- taki sobie nic specjaönego mozna sie ze 3 razy zasmiac
MARCIN607 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Remember me :good: fajny film
zlota1977 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Proszę http://www.filmweb.pl/film/Op%C4%99tani-2010-214122 tak tak pamiętam, oglądałam, dobre
Gość Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 "Amerykanin", który oscyluje wokół klasycznych produkcji sprzed lat, to film ambitny i na pewno wyróżniający się na rynku. Pozytywne wrażenie wywołuje jego stonowana narracja, typowy klimat czy urokliwa sceneria. Na pewno produkcja Antona Corbijna nie wszystkim przypadnie do gustu. Ja jednak nie będę należał do tej grupy niezadowolonych, którzy dostrzegą jedynie zlepek malowniczych ujęć. W moim mniemaniu "Amerykanin" jest naprawdę dobrym obrazem i wartym skosztowania nie tylko przez koneserów. " są gusta i guściki , Wam może się nie podobać - mnie owszem.
Luka3s Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Jak najbardziej polecam francuski film " Nienawiść " ,, La Haine " - jest to film o geccie, bardzo interesujący przynajmniej jak dla mnie, świetnie wszystko pokazane, radze go oglądać w skupieniu, wymaga tego.
stanley Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a oglądał ktoś MACZETA lub POGRZEBANY ? bo nie wiem na co iść jutro do kina
zlota1977 Opublikowano 26 Listopada 2010 Opublikowano 26 Listopada 2010 Maczete oglądałam, kino dla twardzieli a co się pośmiac przy tym można :polew: spokojnie oglądnij w domu
bulk_1986 Opublikowano 27 Listopada 2010 Opublikowano 27 Listopada 2010 Wciąż ją kocham / Dear John - dramat ale dobry, momentami się ciągnie ale nie jest nudny, idealny do obejrzenia z laską. Chloe - sredni film, można obejrzeć, Amanda Seyfried he Wątpliwość/Doubt - dobry film, fabuła i temat w miare na topie.
bialy986 Opublikowano 29 Listopada 2010 Opublikowano 29 Listopada 2010 "Killing Room"-coś a la "Piła".Trzyma w napięciu a końcówka kozak
ktokolwiek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ja byłem ostatnio w kinie na "Zanim odejdą wody" komedia w stylu Kac las vegas, ogólnie bardzo polecam, uśmiać się można co niemiara Jestem dosc krytyczny wobec komedii ale ta ubawiła mnie prawie do łez
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 polecam ten film z Denzelem Washingtonem Niepowstrzymany - Zwiastun [HD] Unstoppable Trailer (2010)
Rekomendowane odpowiedzi