taktuś Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ja generalnie lubię sport ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ja generalnie lubię sport ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać no to widze...ze nie jestem sama...... tez tak lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ja generalnie lubię sport ale zwłaszcza wtedy, kiedy nie muszę go uprawiać Taktuś, sex jest też sportem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Najpierw pilka teraz sex..... Kto nadazy za wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Panie i Panowie no ale my tu o zlocie ... czy wiecie że nazwa "Wyspa" Sobieszewska nie jest bez znaczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Panie i Panowie no ale my tu o zlocie ... czy wiecie że nazwa "Wyspa" Sobieszewska nie jest bez znaczenia? Jest jakiś most ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ... czy wiecie że nazwa "Wyspa" Sobieszewska nie jest bez znaczenia? ja nie wiem.....i z checia sie dowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 "jakiś" jest to most... Rozważe jeszcze dojad od Mikoszewa przez prom slecjalnie dla auto z mocną glebą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Poland_Sobieszewo_-_pontoon_bridge.jpg fajny mostek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 A ja nie wierze,ze ten mecz dojdzie do skutku..... :nabijasie: Pamietacie....przed Zlotem w Kaletce...tez mial byc mecz i co...... :polew: i bylo tylko :drunk: :drunk: :nabijasie: Ja nic nie pamietam ze coś takiego miało byc :gwizdanie: Cuberek......patrz tu.... http://www.a4-klub.pl/smf/zlot_letni_242526082007_ustalenia_i_zapisy-t12646.405.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ANgela to jak tego nie czytałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Spokój piłkarze , bo Wam zaraz temat zamknę proponuje odwołać zlot Kraków jest i będzie futbolową stolicą polski , jeszcze jakieś pytania? mamy z Cubrem Wam nadal wyjaśniać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Spokój piłkarze , bo Wam zaraz temat zamknę proponuje odwołać zlot Kraków jest i będzie futbolową stolicą polski , jeszcze jakieś pytania? mamy z Cubrem Wam nadal wyjaśniać? Coś czuję , że po zlocie pokażą Was na Discovery w programie "Wojny na stadionach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Coś czuję , że po zlocie pokażą Was na Discovery w programie "Wojny na stadionach" jak zawsze jest o Nas głośno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Coś czuję , że po zlocie pokażą Was na Discovery w programie "Wojny na stadionach" jak zawsze jest o Nas głośno :gwizdanie: akurat w tym programie na discovery to o innych kibicach mówili Zdaje się, że z mojego regionu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Było też o Wiśle i Cracovii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 PRE... w jednym odcinku mówili o wszystkich kibicach z kraju a w drugim tylko o krakusach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Kraków jest i będzie futbolową stolicą polski , jeszcze jakieś pytania? mamy z Cubrem Wam nadal wyjaśniać? Ale po co wyjaśniać :?: My Im to pokażemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TrueOgre Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 PRE... w jednym odcinku mówili o wszystkich kibicach z kraju a w drugim tylko o krakusach no a o kim mieli mówić jak nie o nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 adadur - rozmawiałem dziś z P.Januszem Stojaczykiem w sprawie rezerwacji kilku dni noclegowych ( poprzedzających nasz zlot ) i owy Pan Twardo upiera się że umówieni byliśmy ( On+Klub ) na 50zł od osoby ( a nie 45zł ) i sprawa nr 2 ,że śniadanie jest sprawą obowiązkową czyli jakby nie patrzeć koszt jaki trzeba ponieść to 66zł/os za dobę. Czy takie były ustalenia ? Jeżeli tak to oczywiście mój wybór ( jadę albo nie ) ale jakoś mi to strasznie naciągane z ich strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi