Norbi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Napiera jutro ktoś w okolicach południa z Wawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Ja w piątek startuję z Ostródy około 16:00 będzie ktoś może przelatywał w tych godzinach? Jakby co to krzyczcie na CB :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 wszyscy juz spakowani a ja wyjezdzam dopiero w piatek o 15tej ... i jak do jade na miejsce to wszyscy juz sztywni pewnie bedziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 wszyscy juz spakowani a ja wyjezdzam dopiero w piatek o 15tej ... i jak do jade na miejsce to wszyscy juz sztywni pewnie bedziecie nie martw się nie będziesz sama :> ja wylatuje dopiero o 16:00, po 15 dopiero wychodze z pracy na miejscu nadrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 nie martw się nie będziesz sama fuuuuu .... ulżyło mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Napiera jutro ktoś w okolicach południa z Wawki? Kraków wyjeżdza ok 13.30 ale my lecimy przez uć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Napiera jutro ktoś w okolicach południa z Wawki? Kraków wyjeżdza ok 13.30 ale my lecimy przez uć Szyt,a już myślałem że pohulam na trasie z Krakowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olga Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Szyt,a już myślałem że pohulam na trasie z Krakowem tam na trasie juz na Was czekaja w nieoznakowanym Passacie/Audi/Skodzie/Mondeo* dobrywieczor... *niepotrzebne skreslic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Maja CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 spoko , Cb i antyradar na pokładzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 spoko , Cb i antyradar na pokładzie Ekipa przygotowana na walke z misiakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Chciałem uprzejmie donieść że w ostatniej chwili lekuchno zmieniły się plany i powiększyła mi się ekipa na zlot o... prawie dwuletnią córkę i blisko sześciomiesięcznego synka mam nadzieję że nie będzie to wielkim problemem z punktu widzenia noclegu itd... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pewnie nie bedzie... obyscie mieli jakies porzadne warunki noclego, bo podobno z tym nie jest za wesolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 bedzie mial ktos VAG-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pewnie nie bedzie... obyscie mieli jakies porzadne warunki noclego, bo podobno z tym nie jest za wesolo a cos wiecej ..... czyzby szałas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pewnie nie bedzie... obyscie mieli jakies porzadne warunki noclego, bo podobno z tym nie jest za wesolo Niewesoło ? Aleś to łagodnie ujął. ALMA 2 - atrakcje: grzyb, smród, kolonia waląca o 7 rano w drzwi, łózka nie do spania (spałem na podłodze od 6 rano do 7:07, bo wtedy obudziły mnie kolonie) - jednym słowem masakra. Teraz jak piszę posta jest taki hałas, że zaraz wyjdę i przyp ... któremuś gówniarzowi za te darcie ryja na korytarzu i tak cały dzień. Nosfer, a Pan Janusz to kłamliwy beton i prostak - wyjechał do mnie z tekstem: "to wypchaj się Pan ..." i kilka innych, mimo, że ja do niego nic nie powiedziałem, oprócz tego, że odstępuję swój pokój Mironowi, który jest z dzieckiem. Dobrze, że przenoszą nas do ALMY 1, bo inaczej byłoby kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Szyt,a już myślałem że pohulam na trasie z Krakowem tam na trasie juz na Was czekaja w nieoznakowanym Passacie/Audi/Skodzie/Mondeo* dobrywieczor... *niepotrzebne skreslic zapomniałaś dodać jeszcze Megane sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nies Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pewnie nie bedzie... obyscie mieli jakies porzadne warunki noclego, bo podobno z tym nie jest za wesolo Niewesoło ? Aleś to łagodnie ujął. ALMA 2 - atrakcje: grzyb, smród, kolonia waląca o 7 rano w drzwi, łózka nie do spania (spałem na podłodze od 6 rano do 7:07, bo wtedy obudziły mnie kolonie) - jednym słowem masakra. Teraz jak piszę posta jest taki hałas, że zaraz wyjdę i przyp ... któremuś gówniarzowi za te darcie ryja na korytarzu i tak cały dzień. Nosfer, a Pan Janusz to kłamliwy beton i prostak - wyjechał do mnie z tekstem: "to wypchaj się Pan ..." i kilka innych, mimo, że ja do niego nic nie powiedziałem, oprócz tego, że odstępuję swój pokój Mironowi, który jest z dzieckiem. Dobrze, że przenoszą nas do ALMY 1, bo inaczej byłoby kiepsko. mało pocieszające pozostaje nadzieja że faktycznie w ALMIE 1 jest lepiej lub ewentualna rezygnacja z wyjazdu bo niestety dzieciaków nie mam z kim zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pewnie nie bedzie... obyscie mieli jakies porzadne warunki noclego, bo podobno z tym nie jest za wesolo Niewesoło ? Aleś to łagodnie ujął. ALMA 2 - atrakcje: grzyb, smród, kolonia waląca o 7 rano w drzwi, łózka nie do spania (spałem na podłodze od 6 rano do 7:07, bo wtedy obudziły mnie kolonie) - jednym słowem masakra. Teraz jak piszę posta jest taki hałas, że zaraz wyjdę i przyp ... któremuś gówniarzowi za te darcie ryja na korytarzu i tak cały dzień. Nosfer, a Pan Janusz to kłamliwy beton i prostak - wyjechał do mnie z tekstem: "to wypchaj się Pan ..." i kilka innych, mimo, że ja do niego nic nie powiedziałem, oprócz tego, że odstępuję swój pokój Mironowi, który jest z dzieckiem. Dobrze, że przenoszą nas do ALMY 1, bo inaczej byłoby kiepsko. wychodzi na to im pojdzie ktos przyjedzie tym lepiej dla niego ... ale zdjecia powalaja ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Pana Janusza jeszcze nie spacyfikowaliscie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi