MAGIC87 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 o 80 mm zapomnij bez grubszego rezania zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wczoraj wziąłem kawałek metra pomierzyłem na sucho i powiem że pod te 64 trzeba będzie niezle rezac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby_p Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 wczoraj wziąłem kawałek metra pomierzyłem na sucho i powiem że pod te 64 trzeba będzie niezle rezac! tu bardzo podobny ic po modzie boczków http://a4-klub.pl/wykresy-modyfikacjach-projekty-modyfikowanych-aut-119/a4-b5-quattro-1-9-tdi-agp-avf-gtb2260vk-311367/#post4083812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etrone98 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Panowie a jak z ta rura od turba (mowie o afn) w kształcie listery "S" Jak ją zastąpić? A może ma zostać ? Mam połowe dolotu wyspawaną z 50fi rury a teraz zabieram się za tą połowę - tą przy turbie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Tak to wyszło Zezba niesamowita,ale udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZIKITA Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Z czego ten icek masz >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Poczytaj parę postów wyżej ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 też wkładam z a5 lecz boki spawa koles na alu bo tak to bym sie pozbył halogenów hehe kolego jak podpiełes pod turbine? redukcje jakies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Z ic kolanko 90st jak się nie mylę to fi57/51 rurka alu ok15-20cm i do esy opaski wiadomo jakie;-) Nie chce ktoś tych dwóch kolanek redakcyjnych? Fajnie by wyglądały na lz5t jak by były niebieskie B-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 jakie dokladnie ma wymiary ten coocler od A5 i od jakiego silnika jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicaj112 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) jakie dokladnie ma wymiary ten coocler od A5 i od jakiego silnika jest? Właśnie z jakiego dokładnie silnika pochodzi ten IC? Edytowane 20 Listopada 2014 przez kicaj112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danzan Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Panowie ja też myślę, żeby zakładać coś podobnego, ale trapi mnie jeden szczegół. Na ori plastikowym dolocie jest pewna wtyczka ( koło zbiornika płynu chłodniczego ). Gdzie/jak ją wyciąć i wpasować w alu rurę lub silikonową złączkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny. Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Witam, mam pytanko odnośnie montażu icka w zderzaku s4 przymierzam się do takich rozmiarów 225mm wysokość 601 długości i 65 szerokości. Czy nie będzie lekko za duży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek190 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 witam Panowie nie długo montaż fmic rurki 57mm i moje pytanie czy od fmic do turba też robić czy dać tylko kolanko od icka i połączyć do tej gumowej rury. bo ta gumowa rura co do tego dv jest to kawałek jest taka gruba a potem schodzi trosze z grubości i leci do turba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 masz masz możliwosci to rob wszystko na sztywno bez gum .,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek190 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) tylko ile trzeba kolanek Edytowane 31 Stycznia 2015 przez zbyszek190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszhenleys Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam.Montowal ktos IC z fiata grande punto.Jest mniejszy od A5 co z pewnoscia ulatwi montaz ale co z chlodzeniem??bedzie wystarczajace latem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek190 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 witam panowie potrzebuje sprawdzic temperature dolotu teraz na starym icku bo bedee montowal fmic teraz i rurki nierdzewki niech ktos poda do 1.8t anb albo aeb bo nie wiem jaki sterownik wkoncu mam z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 koledzy, co zrobić z tym czujnikiem co jest zamontowany przy wylocie powietrza z oryginalnego ic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek190 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 koledzy, co zrobić z tym czujnikiem co jest zamontowany przy wylocie powietrza z oryginalnego ic?? zalezy co masz na mysli.\ ja zakładałem fmic tylko nie mialem spawarki do tych rur wiec dałem kawałek rury metalowej i sobie sam zrobilem flansze i do niej przykrecilem czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi