Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Szymek masz tydzien produkcji RS podany? U mnie 3-4 tydzień stycznia, tylko lipa bo nie ma ciagle homologacji ciezarowej na RS. Jest na A6, S6, allroad a na RS brak.

Nic jeszcze nie wiem. Dopiero po nowym roki będę na serwisie swojej padaczki to podejde na salon pogadać.

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

WoW :kox:

Srebrne BMW serii 3 to twoje ?

Opublikowano
Szymek masz tydzien produkcji RS podany? U mnie 3-4 tydzień stycznia, tylko lipa bo nie ma ciagle homologacji ciezarowej na RS. Jest na A6, S6, allroad a na RS brak.

Nic jeszcze nie wiem. Dopiero po nowym roki będę na serwisie swojej padaczki to podejde na salon pogadać.

---------- Post dopisany at 19:41 ---------- Poprzedni post napisany at 19:39 ----------

WoW :kox:

Srebrne BMW serii 3 to twoje ?

moje ale kiedyś miałem :a4fan::dziura:

Opublikowano

Ktoś się nie bał i...

1zp0flx.jpg

30ts16w.jpg

tadaaaam! :decayed::decayed:

Opublikowano

w taki sposób to ja już mogłem dawno zrobić, wrzucił grill i dokładkę na d*pie wymienił S na RS. Po najmniejszej linii oporu poszedł. Bez poszerzanego body to jest kupa. Albo grubo albo wcale. Na bogato to trzeba tak jak już pisałem:

- błotniki przód, zderzak kompletny

- listwy drzwiowe

- tylny zderzak

- i najważniejsze rzeźba tylnych błotników i drzwi na poszerzone body

---------- Post dopisany at 17:47 ---------- Poprzedni post napisany at 17:35 ----------

2013_Audi_RS_6_Avant_1.jpg

Najtrudniejszy efekt do uzyskania to właśnie błotnik i drzwi bo już na nich zaczyna się to poszerzenie

Opublikowano

Drzwi to pikuś wystarczy kupic z RS6. Ogolnie taka rzezba w aucie za 350k jest dla mnie pozbawiona sensu ale to mój punkt widzenia

Opublikowano
Drzwi to pikuś wystarczy kupic z RS6. Ogolnie taka rzezba w aucie za 350k jest dla mnie pozbawiona sensu ale to mój punkt widzenia

Dlatego nie robiłem, a dokładanie samego grilla i tylnego dyfuzora to trochę mało żeby od razu mówić o przeróbce na RS6 :wink:

Opublikowano

Dokładnie samych znaczków to już wogle obciach ;)

Opublikowano

Szymon, czy u Ciebie wchodząc w tryb Dynamic otwiera się też przepustnica na wydechu? Będę instalował wydech od MG Motorsport i różnica między wydechem z klapką a bez to +/- 2000 zł (!). Mamy inne jednostki silnikowe, ale łudzę się że efekt będzie podobny :decayed:

Opublikowano
Szymon, czy u Ciebie wchodząc w tryb Dynamic otwiera się też przepustnica na wydechu? Będę instalował wydech od MG Motorsport i różnica między wydechem z klapką a bez to +/- 2000 zł (!). Mamy inne jednostki silnikowe, ale łudzę się że efekt będzie podobny :decayed:

Otwiera i jest głośniejszy. Jak jadę w trasę z dziećmi to ustawiam sobie indyvidual bo wtedy sobie dostrajam wszystko oddzielnie i to jest najlepsze bo wydech na długim dystansie może być męczący.

Dlatego jak bym robił wydech to z klapkami. Bo na bank będzie glosniejszy a nie zawsze musi buczeć

Opublikowano

To z Wrocka, czy tylko tam kupiona?

audi-rs6-avant-c7-c734006112013182753_2.jpg

Opublikowano

Jest zbyt młody i piękny żeby za to płacić:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano
Jest zbyt młody i piękny żeby za to płacić:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Moja Kacha powiedziała, że z tym "Piękny" to lekuchno przesadziłeś :grin:

Opublikowano

ta dzidzia to stoi już we wrocku na serwisie naprawa 200 tyś przeleciał przez ogrodzenie i był wyciągany dźwigiem ;o)

Opublikowano
ta dzidzia to stoi już we wrocku na serwisie naprawa 200 tyś przeleciał przez ogrodzenie i był wyciągany dźwigiem ;o)

Coś tak mnie się o uszy obiło ale nie będę wyskakiwał przed szereg

Opublikowano

Coś tak mnie się o uszy obiło ale nie będę wyskakiwał przed szereg

"poniósł mnie melanż"

kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...