szymeniu Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Nie no spoko przezyje czytałem ile takich niedorobek było w właśnie w 5 F10 to z a6 tragedii nie ma
turdzi Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Najwazniejsze ze serwis wymienia i nie robi problemow no i ze nie powoduja postoju gdzies na drodze
szymeniu Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 Otóż to mam nadzieję że tylko takie proste rzeczy będą
banan87 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 a myśmy na spocie we wro dziś nim jeździli ;D
szymeniu Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 Jakoś nikt nie pomyślał żeby nagrać
clinque Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 kocur perelka na dzisiejszym spocie rozumiem ze to takie troche prezesowskie auto, ale na wolnych to V8 mogloby przyjemniej mruczec auto idealne!
PABLO Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Te V8 niemieckie wiadomo że nie bulgocze jak V8 USA ale daje radę A więc Szymek zaliczył 1 spota w klubie, teraz czas na ogólnopolski w Bukowinie
Adas Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 a myśmy na spocie we wro dziś nim jeździli ;D też cholera chcę
szymeniu Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 Najbardziej wszystkim się podoba oczywiście Launch Control
klysek Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 a ty szymeniu nie leciales wczoraj przez Łódź z wieczora ?
szymeniu Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 No właśnie wczoraj wieczorem woziłem chłopaków po śródmiejskiej obwodnicy Wrocławia, a w Łodzi bywam tylko w tygodniu
Hardjack Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 I tak dwa razy się zastanowię zanim kupię taki samochód, ze względu przede wszystkim na drogi, przejazdy kolejowe itp w Polsce. Tu jest właśnie przewaga aut takich jak M5 czy innych sportowo-codziennych samochodów.P.S znajomy mnie dzisiaj rozjebał... jeździ RS6 MTM 730PS. Sprzedaje auto, bo kupił ... śmigło Twój znajomy nie ma może na nazwisko Pieprzyk?
domjenick Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6, więc Panowie-proszę, nie róbcie bałaganu w wątku o aucie, które nie co dzień się spotyka na drogach...
YOGI3000 Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Dzięki niektórym za poparcie, jednak są jeszcze jeszcze ludzie którzy myślą racjonalnie. Sam też bym chciał jakiś własny biznes ale niestety w mojej okolicy teraz w coś wejsc nie mają porządnego zaplecza Mam jeszcze jedne pytanie do Szymona, mam nadzieje że co niektórzy mnie nie zastrzelą. Ile kosztuje AC i OC za takie auto? Kiedyś było chyba na wp ile wynosi składka za m.in bugatti, ferrari itp, B6 by kupił
kaju Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Dominik, chwała Ci za to co zrobiłeś padło kolejny raz pytanie, które nie powinno być zadane, na które zresztą padła już odpowiedź. Auto na prawdę super, powtórzę to co już napisałem i napiszę pewnie jeszcze niejednokrotnie - takie to chyba w następnym życiu odpowiadałeś mi już odnośnie grzania lamp przednich, że są tam kanały - ale powietrze chyba jest grzane jakąś spiralką coś w deseń farelki, prawda? Bo jeśli z silnika, to rozwiązanie chyba nie miałoby sensu zimą przy -20 tak od razu silnik nie daje gorącego powietrza - no chyba, że z kolektora puścili bezpośrednio
Tomasz Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Dzięki niektórym za poparcie, jednak są jeszcze jeszcze ludzie którzy myślą racjonalnie. Sam też bym chciał jakiś własny biznes ale niestety w mojej okolicy teraz w coś wejsc nie mają porządnego zaplecza Mam jeszcze jedne pytanie do Szymona, mam nadzieje że co niektórzy mnie nie zastrzelą. Ile kosztuje AC i OC za takie auto? Kiedyś było chyba na wp ile wynosi składka za m.in bugatti, ferrari itp, B6 by kupił pewnie około 11-12K:wink:
Buba Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 PZU 14tysi Liberty 10k Interrisk 62k ale ja mam 60%zniżki:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi