Skocz do zawartości
IGNOROWANY

AUDI S6 C7 4.0 V8 Bi-Turbo Ibissweiss Stage IV 701 KM / 880Nm by SPORTMILE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no spoko przezyje czytałem ile takich niedorobek było w właśnie w 5 F10 to z a6 tragedii nie ma

• Odpowiedzi 4.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najwazniejsze ze serwis wymienia i nie robi problemow no i ze nie powoduja postoju gdzies na drodze

Opublikowano

Otóż to mam nadzieję że tylko takie proste rzeczy będą

Opublikowano

a myśmy na spocie we wro dziś nim jeździli ;D

Opublikowano

Gdzie filmiki :naughty:

Opublikowano

Jakoś nikt nie pomyślał żeby nagrać :D

Opublikowano

kocur :slina: perelka na dzisiejszym spocie :wink: rozumiem ze to takie troche prezesowskie auto, ale na wolnych to V8 mogloby przyjemniej mruczec :naughty: auto idealne!

Opublikowano

Te V8 niemieckie wiadomo że nie bulgocze jak V8 USA ale daje radę :)

A więc Szymek zaliczył 1 spota w klubie, teraz czas na ogólnopolski w Bukowinie :naughty:

Opublikowano
a myśmy na spocie we wro dziś nim jeździli ;D

też cholera chcę :tongue4:

Opublikowano

jedzie jakoś?

Opublikowano

Najbardziej wszystkim się podoba oczywiście Launch Control :D

Opublikowano

a ty szymeniu nie leciales wczoraj przez Łódź z wieczora ?

Opublikowano

No właśnie wczoraj wieczorem woziłem chłopaków po śródmiejskiej obwodnicy Wrocławia, a w Łodzi bywam tylko w tygodniu

Opublikowano
I tak dwa razy się zastanowię zanim kupię taki samochód, ze względu przede wszystkim na drogi, przejazdy kolejowe itp w Polsce. Tu jest właśnie przewaga aut takich jak M5 czy innych sportowo-codziennych samochodów.

P.S znajomy mnie dzisiaj rozjebał... jeździ RS6 MTM 730PS. Sprzedaje auto, bo kupił ... śmigło :D

Twój znajomy nie ma może na nazwisko Pieprzyk? :whistling:

Opublikowano

usunąłem "całą" konwersację i przepychanki słowne-temat jest o Audi S6, więc Panowie-proszę, nie róbcie bałaganu w wątku o aucie, które nie co dzień się spotyka na drogach...:whistling:

Opublikowano

Dzięki niektórym za poparcie, jednak są jeszcze jeszcze ludzie którzy myślą racjonalnie. Sam też bym chciał jakiś własny biznes ale niestety w mojej okolicy teraz w coś wejsc nie mają porządnego zaplecza :facepalm:

Mam jeszcze jedne pytanie do Szymona, mam nadzieje że co niektórzy mnie nie zastrzelą.

Ile kosztuje AC i OC za takie auto?

Kiedyś było chyba na wp ile wynosi składka za m.in bugatti, ferrari itp, B6 by kupił :kwasny:

Opublikowano

Dominik, chwała Ci za to co zrobiłeś :whistling: padło kolejny raz pytanie, które nie powinno być zadane, na które zresztą padła już odpowiedź. Auto na prawdę super, powtórzę to co już napisałem i napiszę pewnie jeszcze niejednokrotnie - takie to chyba w następnym życiu :wink: odpowiadałeś mi już odnośnie grzania lamp przednich, że są tam kanały - ale powietrze chyba jest grzane jakąś spiralką coś w deseń farelki, prawda? Bo jeśli z silnika, to rozwiązanie chyba nie miałoby sensu zimą przy -20 tak od razu silnik nie daje gorącego powietrza - no chyba, że z kolektora puścili bezpośrednio

Opublikowano
Dzięki niektórym za poparcie, jednak są jeszcze jeszcze ludzie którzy myślą racjonalnie. Sam też bym chciał jakiś własny biznes ale niestety w mojej okolicy teraz w coś wejsc nie mają porządnego zaplecza :facepalm:

Mam jeszcze jedne pytanie do Szymona, mam nadzieje że co niektórzy mnie nie zastrzelą.

Ile kosztuje AC i OC za takie auto?

Kiedyś było chyba na wp ile wynosi składka za m.in bugatti, ferrari itp, B6 by kupił :kwasny:

pewnie około 11-12K:wink:

Opublikowano

lepiej niż 11-12tys

Opublikowano

PZU 14tysi

Liberty 10k

Interrisk 62k

ale ja mam 60%zniżki:whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...