Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi S7 w 2009

Gość rob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:slina: :slina: :slina:

nowe modele Audi mnie rozwalają

Opublikowano

AUDI_A7_v.jpg

AUDI_A7_h.jpg

Aaaaaaaa! Zaniemogłem... nie wiem kto ma taką kreskę w siedzibie Audi, ale dobrze mi nią robi...

Jedynie A3 było nieparzyste... Był atak A5 no a teraz jak widzę A7 to po prostu zastanawiam się... czy jak będę miał kasę na takie cudo w 2019 (10 letnie :) ) to czy nadal będę miał kasę na paliwo? A w takim razie... co będzie dalej z seriami A, bo jak idą w taką stronę (rewolucja w kilka lat) to za 10 będą kosmos cuda. Aż nie umiem sobie wyobrazić.

Opublikowano

Z tylu ja powiekszone A5.. :naughty:

Opublikowano

Ciekawe :gwizdanie: ,na pewno na żywca zrobi wrażenie nie z tej ziemi :th: :th:

Opublikowano

cudo, piękne , przewidują v10, 5.2l :th: , zaniemówiłem :kox:

Opublikowano

A ja powiem tak ze fakt z tylu wyglada jak A5 - przod jest inny. a za to A5 z przodu wyglada jak A4 - ja je rozpoznajw wlasnie po tyle. a tak patrzac na tyl nowej A4 awant to baaaardzo mi przypomina BMW 3.

bylem w sobote w salonie audi i obejzalem sobie A4, A5, A8 do A6 i TTS nie wsiadalem. ale kosmosy juz takie powymyslali napoczatku trudno mi bylo reczny znalezc- masakra- ale fajne autka.

Opublikowano

9886c3079fcf9aa8.jpg

i wersja cabrio 992e0ea0aeee9586.jpg

Opublikowano

1 zdjecie.. :slina:

A myslalem, ze CLS mi sie podoba.. :naughty:

Opublikowano

diabelska :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

pierwsze zdjęcie kozak :th:

cabrio mniej mi się podoba

Opublikowano

cabrio 4drzwiowe :mysli:

te nowe po prostu zwalają z nóg

Opublikowano

Piękna jak na koxie :decayed:

Teraz moda na małe boczne szyby :mysli:

Opublikowano

Audi A7/S7. Najpiękniejsze Audi ostatnich lat :kox::naughty::decayed:

Opublikowano

i wiecej na nie patrze tym bardziej zaczynam tak myslec [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 21:40_________________________________________________ciekawe info.

http://www.worldcarfans.com/111051633414/audi-s6-and-s7-will-have-diesel-variants---report

Audi will be offering a diesel option on the upcoming 2012 S6 and S7 Sportback models

The diesel variant will likely have an up-tuned 3.0 liter TDI dialed up to an output mark competitive with the petrol variant. That means less horsepower but more torque for a diesel unit. We're guessing somewhere in the vicinity of 350 PS (257 kW) and over 650 Nm (479 lb-ft) of torque.

Opublikowano

pewnie kwestia gustu ale nic a nic mi się tył nie podoba - jechałem ostatnio dość długo przez miasto za takim i jak dla mnie zero wyglądu/proporcji - tył mi przypomina z przed x lat skodę rapid

i jakoś mega obwisły ten tył

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...