rafalekx Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja pierd ole. Ale wątek :polew: Ja to lubię loda podczas meczu. Piwo, później...po lodzie znaczy się...coć właściwie nie musi być. Znaczy się piwa być nie musi. Lód jest raczej priorytetem, znaczy się wymagany Dodał już to ktoś do strefy śmiechu Ten post bije wszystkie A ja tylko i wyłącznie Tyskie gronie lub książęce (ze wskazaniem na książęce) :th:
loco87 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Leszeki z lodowki co by nie braklo + czipsy tylko o smaku wiosennej cebulki czio + pizza tez dobrze wchodzi
Reggi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Budweiser :th: Corona Beck's ..Lech , ktorego ide zara przeatakować
ykk Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja pierd ole. Ale wątek :polew: Ja to lubię loda podczas meczu. Piwo, później...po lodzie znaczy się...coć właściwie nie musi być. Znaczy się piwa być nie musi. Lód jest raczej priorytetem, znaczy się wymagany Poleciales po MAXie.. A taki nieporozorny.. :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 a teraz ,po meczu to juz wszystko jedno... ;([br]Dopisany: 08 Czerwiec 2008, 23:11 _________________________________________________dobry humor Kubica zapewnia...
Młody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Teraz to dwa litry Wyborowej i przez dwa dni pomyslisz że to był sen
hornet Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Przestańcie się mazać !! Taka jest prawda i koniec. Bramki strzelił Polak
adadur Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Ja tam SPECJALa pije (szkoda że EB jest nieosiągalne - produkowane w 2 wariantach (Niemcy, Rosja) tylko na export). Dla większości z was Specjal pewnie jest nieosiągalny ale to najlepsze piwo niestety zepchnięte do rangi regionalnego - cholerna grupa żywiec. Mam znajomych co pracują w browarku i byście się zdziwili jak to sie masowo teraz produkuje - zmiana marki to tylko kilka kliknięć operatora. Swoją drogą ciekawe czy kiedyś nie pomylili naklejek na butelki - muszę zapytać. Ponoć dla smoszy piwka warty jest odwiedzenia browar na starówe we Wrocławiu tam podają piwko ważone "starymi" metodami i nie jest poddawane pasteryzacji.
hornet Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Masz na myśli chyba SPIŻ we wrocku na rynku. Bronek jest wyśmienity tam i klimacik też
jarko Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Próbowałem na meczykach i browarka i wódeczki Powiem tak: bez różnicy co piłem na drugi dzień do pracy i tak nie byłem w stanie iść
endriuu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 żaden Heineken, żaden Calsberg. nie wiem jaki jest sens pic zachodnie siuski, jesli mamy tak dobre polskie marki. Tylko Bosman.
Tomeks Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 żaden Heineken, żaden Calsberg. nie wiem jaki jest sens pic zachodnie siuski, jesli mamy tak dobre polskie marki. Tylko Bosman. Bosman nalezy do Calsberga Calsberga leja w Okocimiu a Hainekena w Zywcu jak chcesz pic Polskie piwo,to pij cokolwiek z Browar Wielkopolska
endriuu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 wszystko jest wykupione. Browar Wielkopolska? Tyskie i Lech należa do SAB Miller. Jednak jesli juz mam pic zachodnie siuski w postaci Carlsberga to wole saczyc cos polskiego bo jest o niebo lepsze, a przynajmniej wg polskiej receptury warzone.
Tomeks Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tyskie i Lech należa do SAB Miller no to chvj ,zostaje bimber
endriuu Opublikowano 19 Czerwca 2008 Opublikowano 19 Czerwca 2008 no to chvj ,zostaje bimber jak mawiał znany kazachski poeta: "Nie ważne co - wazne żeby sponiewierało"
szakal350 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Duży Leszek , a jak kumple dopiszą to gouda musi być.
Rekomendowane odpowiedzi