Opublikowano 3 Lutego 201313 l Dzięki koledzy za rozjaśnienie sytuacji choć nie powiem żeby mnie to ucieszyło. ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Kupił już ktoś? NA ZŁOŚĆ ROSTOWSKIEMU - NAKLEJKA NA FOLII (3002561163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 3 Lutego 201313 l Dzięki koledzy za rozjaśnienie sytuacji choć nie powiem żeby mnie to ucieszyło. ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:35 ---------- Kupił już ktoś? NA ZŁOŚĆ ROSTOWSKIEMU - NAKLEJKA NA FOLII (3002561163) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. może jak bym śmigał 2.0 TDI łatwiej przyszło by wciśniecie "kup teraz" :polew: Ps. Nie obrażając użytkowników 2.0 TDI
Opublikowano 3 Lutego 201313 l BTW Czego to ludzie nie wymyślą. kto wie może naklejka będzie hitem aledrogo a jak ją chłop opatentuje to na listę najbogatszych polaków trafi
Opublikowano 4 Lutego 201313 l To spota trzeba zrobić A kiedy ci pasuje? Jutro odpada ale kolejne dni czemu nie, w wtorek jest w Katowicach spot Bedziesz? Moglbym podjechac.
Opublikowano 4 Lutego 201313 l Autor To spota trzeba zrobić A kiedy ci pasuje? Jutro odpada ale kolejne dni czemu nie, w wtorek jest w Katowicach spot Bedziesz? Moglbym podjechac. Można się wybrać jutro ---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:17 ---------- PS. Próbował ktoś malować dekory PlastiDipem ? Myślałem na początku o obklejaniu ale teraz zastanawiam się nad tym specyfikiem. Jak to się ma z trwałością i i czy jest podatne na zarysowania? Guma jak balon, będziesz pocierać to się pomarszy i zejdzie. Wciśniesz paznokieć to ślad zostanie.
Opublikowano 4 Lutego 201313 l w a6 jest prawie tak samo otwierasz z pilota czy z boku drzwi i git ale by zamknąć to trzeba nacisnąć już w klapie guziczek tak czy siak na jedno wychodzi z tymi mocniejszymi silownikami:0 a gdzie dostane takie silowniki wie ktoś może? ale pytanie jak z zamykaniem:kox: Kolego firma Kufatec już poradziła sobie z zamykaniem klapy w A6 i A4-B8 z kluczyka Zresztą nie tylko z Audi bo Skoda i VW też na tym skorzystało Gdzie to można kupić do A6 ?
Opublikowano 4 Lutego 201313 l To spota trzeba zrobić A kiedy ci pasuje? Jutro odpada ale kolejne dni czemu nie, w wtorek jest w Katowicach spot Bedziesz? Moglbym podjechac. Można się wybrać jutro No to jestesmy umowieni.
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Autor Nie szuka ktoś wydechu http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/wydech-tlumiki-ulter-90-dokladka-zderzaka-s-line-261060/#post3318699
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Autor Zmieniasz na coś innego,żeby odróżnić się od Andrzeja Coś w tym rodzaju
Opublikowano 8 Lutego 201313 l Autor Dwie rury to już teraz mało?? to teraz trzy się reza?? Jeden centralny komin
Opublikowano 9 Lutego 201313 l ładnie jaki masz kod silnika? zastanawiam sie nad moja czy jej nie zapodac programu... ale na blacie 250 tysiecy...
Opublikowano 9 Lutego 201313 l Autor tomek to co teraz na tył wpadnie?? sa jakies nowe trendy ?? Coś nowego