antonio Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 witam, może ktoś chętny... http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/tylne-lampy-led-a6-c6-avant-rezanko-a4-taniocha-310807/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bo to są 3SDM.... lepiej zgadujcie co to za koło http://s4.ifotos.pl/img/592495855_eppnxnn.jpg Vossen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bo to są 3SDM.... lepiej zgadujcie co to za koło http://s4.ifotos.pl/img/592495855_eppnxnn.jpg Vossen Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tomaszu czyżbyś chciał pozbyć się swoich BLQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tomaszu czyżbyś chciał pozbyć się swoich BLQ Tak.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przeoczyłem ogłoszenie? to są oryginały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bo to są 3SDM.... lepiej zgadujcie co to za koło http://s4.ifotos.pl/img/592495855_eppnxnn.jpg Vossen [/quote Nie Hmmmm, to bardzo podobne do vossen CV6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Przeoczyłem ogłoszenie? to są oryginały ? Jeszcze je nigdzie nie wrzuciłem, produkcja ASA. ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- Bo to są 3SDM.... lepiej zgadujcie co to za koło http://s4.ifotos.pl/img/592495855_eppnxnn.jpg Vossen Nie Hmmmm, to bardzo podobne do vossen CV6. W sumie można powiedzieć że to vossen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 4 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 To są Stance sc-6IX W krotce zobaczysz je na żywo :smile: Wysłane z mojego SM-T210 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 To są Stance sc-6IXW krotce zobaczysz je na żywo :smile: Wysłane z mojego SM-T210 Stance to fejki vossen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "19 8,5+9.5 5x112 dla audi, mercedes, vw (3825787201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "19 8,5+9.5 5x112 dla audi, mercedes, vw (3825787201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink: To masz akurat podjebki, lepiej dołożyć 1500 zł i mieć ori, na bank mocniejsze Ori to firma 3SDM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "19 8,5+9.5 5x112 dla audi, mercedes, vw (3825787201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink: To masz akurat podjebki, lepiej dołożyć 1500 zł i mieć ori, na bank mocniejsze Ori to firma 3SDM Wiem, że jest to podróbka 3SDM dlatego pytam czy jest sens w ogóle się bawić w takie coś bo może jakby były to jakieś ITALY albo GERMANY to z jakością by nie było najgorzej znam parę osób co jeździ na felgach produkowanych w tych krajach i sobie chwalą a różnicę 1500zł w cenie można by na jakieś inne mody przeznaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "19 8,5+9.5 5x112 dla audi, mercedes, vw (3825787201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink: To masz akurat podjebki, lepiej dołożyć 1500 zł i mieć ori, na bank mocniejsze Ori to firma 3SDM Wiem, że jest to podróbka 3SDM dlatego pytam czy jest sens w ogóle się bawić w takie coś bo może jakby były to jakieś ITALY albo GERMANY to z jakością by nie było najgorzej znam parę osób co jeździ na felgach produkowanych w tych krajach i sobie chwalą a różnicę 1500zł w cenie można by na jakieś inne mody przeznaczyć Ja osobiście kupił bym 3sdm, dare robi dużo podróbek a jakiś czas temu głośno było o tym jak wzór LM się rozpadał na małych dziurach, przy takich rozmiarach jak 19'' już bym się nie bawił w podróbki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Oki dzięki za info:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 "19 8,5+9.5 5x112 dla audi, mercedes, vw (3825787201) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Wie ktoś coś na temat jakości tych felg jaka to w ogóle produkcja każde info mile widziane:wink: To masz akurat podjebki, lepiej dołożyć 1500 zł i mieć ori, na bank mocniejsze Ori to firma 3SDM Wiem, że jest to podróbka 3SDM dlatego pytam czy jest sens w ogóle się bawić w takie coś bo może jakby były to jakieś ITALY albo GERMANY to z jakością by nie było najgorzej znam parę osób co jeździ na felgach produkowanych w tych krajach i sobie chwalą a różnicę 1500zł w cenie można by na jakieś inne mody przeznaczyć Ja osobiście kupił bym 3sdm, dare robi dużo podróbek a jakiś czas temu głośno było o tym jak wzór LM się rozpadał na małych dziurach, przy takich rozmiarach jak 19'' już bym się nie bawił w podróbki. kupiłem rok temu 3SDM 00.5 srebrne z polerowanym rantem i ramionami ( dokładnie takie Ostrzeżenie o przekierowaniu ) przy zakładaniu opon na 9,5 215/40 felga uległa uszkodzeniu , jest tak miękka że po ściśnięciu maszyna zostawiła ślad w postaci wgnieceń i zdrapaniu aluminium ,chociaż wyglądało ta na folie a nie aluminium . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No to ciekawe co pisze kolega vwbartus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 No bardzo dziwne, nigdzie nikt nie narzekał na markę 3SDM a tu jednak jakiś problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Na pewno ori... Ja bym to reklamował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi