cocoo24 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Opublikowano 24 Stycznia 2016 Panowie jaka jest realna cena za zawieszenie 1be od 2.0 TDi avant?
cocoo24 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 400-600zł dzięki Panowie, jak by ktoś był chętny, to znajomy ma pełny pakiet sline zewnętrzny na sprzedaż avant (zderzak przód komplet bez sprysków, listwy drzwi , zd tył, klapa z lotką) info na priv
LChris Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 400-600zł dzięki Panowie, jak by ktoś był chętny, to znajomy ma pełny pakiet sline zewnętrzny na sprzedaż avant (zderzak przód komplet bez sprysków, listwy drzwi , zd tył, klapa z lotką) info na priv B6 czy B7
shakal Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panowie i Panie którzy/re posiadają już mgiełkowe spryskiwacze przedniej szyby, Wam też nie pryska na dolny róg szyby od strony kierowcy czy tylko ja mam tak że szyba nie jest doczyszczona?
kaju Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panowie i Panie którzy/re posiadają już mgiełkowe spryskiwacze przedniej szyby, Wam też nie pryska na dolny róg szyby od strony kierowcy czy tylko ja mam tak że szyba nie jest doczyszczona? też tak mam, ale mam wrażenie, że to przez śpiewające już anielski orszak pióra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shakal Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panowie i Panie którzy/re posiadają już mgiełkowe spryskiwacze przedniej szyby, Wam też nie pryska na dolny róg szyby od strony kierowcy czy tylko ja mam tak że szyba nie jest doczyszczona? też tak mam, ale mam wrażenie, że to przez śpiewające już anielski orszak pióra Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk U mnie pióra właśnie są prawie funkiel nówki a szyba w tym miejscu po pryśnięciu jest sucha
TOM3K Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 A może któraś strona spryska się przestawila i nie siedzi jak powinna. I nie pryska po całej szybie Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
shakal Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Będę musiał to sprawdzić, ale od rana do wieczora w robocie a po ciemku nie chce sie nic przy aucie robić. Pozostaje weekend, trzeba będzie poczekać
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panowie i Panie którzy/re posiadają już mgiełkowe spryskiwacze przedniej szyby, Wam też nie pryska na dolny róg szyby od strony kierowcy czy tylko ja mam tak że szyba nie jest doczyszczona? Ten Typ już tak ma, pryskaj na postoju
shakal Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Panowie i Panie którzy/re posiadają już mgiełkowe spryskiwacze przedniej szyby, Wam też nie pryska na dolny róg szyby od strony kierowcy czy tylko ja mam tak że szyba nie jest doczyszczona? Ten Typ już tak ma, pryskaj na postoju Muszę przy tym pogrzebać bo na autostradzie stawał nie będę
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2016 Raczej nic z tym nie zrobisz, chyba że dasz żeby niżej pryskał, ale czy to pomoże... PS. Mapa wysłana ;-)
shakal Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Coś pokombinuje, najwyżej trzeba będzie kupić drugi komplet Mapę zaraz będę testował w aucie.... tylko wydrukuję
Norbas Opublikowano 26 Stycznia 2016 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na jednej płycie masz całą Europę i do tego w różnych kolorkach ? Mogłem poczekać na 2016
gabalo Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Panowie i Panie którzy/re posiadają już mgiełkowe spryskiwacze przedniej szyby, Wam też nie pryska na dolny róg szyby od strony kierowcy czy tylko ja mam tak że szyba nie jest doczyszczona? Ten Typ już tak ma, pryskaj na postoju Faktycznie ten typ tak ma, ja na ori spryskach tez tak miałem, teraz na mgiełkowych to samo, wycieraczki tez juz były ori, bosch teraz valeo i cały czas to samo, ale u mnie jak tak sie jedzie poniżej 100km/h i sie spryskiwacz troche potrzyma to sie rozleje po całej szybie albo raczej wycieraczki rozrzucą i doczyści, z tym ze jest taki minus ze jak tak pożadnie potrzymasz i tego płynu troche na szybe wywalisz to zaraz strugi płynu na boczne szyby płyną mnie to drażni strasznie
LChris Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam Mam B7 na zwykłym zawiasie chcę założyć koła ori z S3 8V 7,5x18' ET51 opona 225/40 Jaki dobrać dystans żeby dobrze wyglądało. Jak z komfortem przy takich kołach?
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Witam Mam B7 na zwykłym zawiasie chcę założyć koła ori z S3 8V 7,5x18' ET51 opona 225/40 Jaki dobrać dystans żeby dobrze wyglądało. Jak z komfortem przy takich kołach? Na seryjnym zawieszeniu będzie straszna koza, przez to na komforcie nie stracisz.. Wrzuć koła na auto, potem przyłóż coś płaskiego i długiego(może być deska), od błotnika do ziemi. Następnie zmierz odległość od deski do rantu felgi w górnym punkcie. Teraz już wiesz jaki gruby dystans potrzebujesz...
LChris Opublikowano 27 Stycznia 2016 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Na 1BE wyglądało by znośniej? Może ktoś ma takie w bardzo dobrym stanie do B7 Avant 2.0 TDI kat wagowa przód OJJ tył OYK
H4mm3R Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2016 Lepiej wyglądają sprężyny -30 np z eibacha lub H&R
Rekomendowane odpowiedzi