Animal Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Możesz, tylko co to za wynalazek ten YUASA.. na forum masz gościa co ma rewelacyjne ceny akumulatorów. Kto ma takie rewelacyjne ceny?
H4mm3R Opublikowano 22 Lutego 2016 Autor Opublikowano 22 Lutego 2016 Możesz, tylko co to za wynalazek ten YUASA.. na forum masz gościa co ma rewelacyjne ceny akumulatorów. Kto ma takie rewelacyjne ceny? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/1825-jaki-akumulator-kupic-od-a-do-z/page-92 Przeleć kilka stron wstecz, polecałem tam gościa
TOM3K Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 To co nie warto już kupować jakichś firmowek?
vwbartus Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Firma montuje na pierwszy montaż np: w hondzie. Firma produkuje baterie przemysłowe, ale i akumulatory są b.dobre, tylko mało znane . Mam na nie dobre ceny od znajomego. Naprawdę dobry ten oku jest tylko jest pewien problem dokładnie po 2 latach i 15 dniach siadają i tak siadają ze nie da sie z nim nic zrobić ( miałem taka markę raz w vwborze) i też kupiłem bo miałem dobra cenę 5 lat temu płaciłem około 170 zł . dlatego później wolałem parę złoty dodać i kupić coś znanego . Nigdy nie kupie Exide , Yuasa Molla a nawet Kagera . Dobrymi aku i naprawdę nawet po gwarancji da sie je podładować , naprawić to Bosch np silver4 lub 5 lub Warta wszelkie modela A D C , swojego czasu dobrymi uku były też Centry teraz bym się zastanowił czy je kupić .
miecio7934 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Panowie ma ktoś w swoim avancie zmienioną dokładkę podobną jaka jest w rs4 ? coś takiego http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Audi_RS4_B7_4.jpg z tym że ja bym to widział bez tych kratek czy co tam jest chciałbym wsadzić takie końcówki do zderzaka slinowego ale nie wiem jak by to wygladało Edytowane 22 Lutego 2016 przez miecio7934
MAT1000 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Firma montuje na pierwszy montaż np: w hondzie. Firma produkuje baterie przemysłowe, ale i akumulatory są b.dobre, tylko mało znane . Mam na nie dobre ceny od znajomego. Naprawdę dobry ten oku jest tylko jest pewien problem dokładnie po 2 latach i 15 dniach siadają i tak siadają ze nie da sie z nim nic zrobić ( miałem taka markę raz w vwborze) i też kupiłem bo miałem dobra cenę 5 lat temu płaciłem około 170 zł . dlatego później wolałem parę złoty dodać i kupić coś znanego . Nigdy nie kupie Exide , Yuasa Molla a nawet Kagera . Dobrymi aku i naprawdę nawet po gwarancji da sie je podładować , naprawić to Bosch np silver4 lub 5 lub Warta wszelkie modela A D C , swojego czasu dobrymi uku były też Centry teraz bym się zastanowił czy je kupić . Dokładnie, mało już jest dobrych aku. W razie co nie będę miał problemu z wymianą . Chociaż yuasa już w trzech autach nam się sprawdziły. W 126p mam jakiś ich tańszy produkt, pod inną nazwą i po ponad miesiącu daje radę kręcić kilka razy maluszka, który jest na prądnicy. Mój moll siedzi raczej od nowości, nowy już tyle nie wytrzyma. Edytowane 22 Lutego 2016 przez MAT1000
Andrzej07 Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 (edytowane) Pytanko: Mam taką bateryjkę, chyba siedzi od nowości: Czy mogę śmiało pakować o takich parametrach ? Rozmiarami jest ten sam i szukając po numerze wyskakuje taki: Kupiłem tej samej firmy tyle że mniejszą : A też mam w aucie moll chyba od nowości Yuasa na wyspach maja jak widać na zdjęciu pięć lat gwarancji.... A wymieniałem bo nie chciało auto odpalić dziewczynie , wsadziłem nowy akumulator i odpala ale nie za każdym razem więc do moll-a dolałem wody destylowanej bo mało było i naładowałem i dalej jest ok.Gdzie szukać przyczyny ? Kręci normalnie ale nie zapala za każdym razem. Pozdrawiam Andrzej Edytowane 22 Lutego 2016 przez Andrzej07
POWER-KRIS Opublikowano 22 Lutego 2016 Opublikowano 22 Lutego 2016 Ja akurat nie miałem do Yuasy dostępu. Każdy kto ma motocykl wie że to super akumulator.
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 http://allegro.pl/kabel-vag-usb-obd-ii-4-409-1-audi-seat-skoda-vw-i5333130378.htmlpany czy ten kabelek bedzie dobry do kasowania bledow? I skad moge sciagnac program ma ktos moze wrzucone na serwer?
turzol Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 http://allegro.pl/kabel-vag-usb-obd-ii-4-409-1-audi-seat-skoda-vw-i5333130378.htmlpany czy ten kabelek bedzie dobry do kasowania bledow? I skad moge sciagnac program ma ktos moze wrzucone na serwer? Musisz mięc kabel obsługujący CAN, ten jest dobry ale do A4 B6.
Rafal1988Lodz Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 czyli jakiego szukac? Macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce?
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 czyli jakiego szukac? Macie jakiegos sprawdzonego sprzedawce? Potrzebujesz vcds'a, jak co to pisz na pw
gilas Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Panowie jakie wycieraczki do szyb polecacie? Tylko przód
hutch1 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja miałem Boscha i Valeo odczucia raczej podobne ale ostatnio zmieniałem ramiona i z nowymi były ori wycieraczki. Moim zdaniem są najlepsze tylko ciekawe ile same piora ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
H4mm3R Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja miałem Boscha i Valeo odczucia raczej podobne ale ostatnio zmieniałem ramiona i z nowymi były ori wycieraczki. Moim zdaniem są najlepsze tylko ciekawe ile same piora ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 218zł kpl w aso
Andrzej07 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 (edytowane) Ja miałem Boscha i Valeo odczucia raczej podobne ale ostatnio zmieniałem ramiona i z nowymi były ori wycieraczki. Moim zdaniem są najlepsze tylko ciekawe ile same piora ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 218zł kpl w asoPrawie tyle płaciłem za Bosch-a na wyspach i zostawiają po dwie kreski każda .... Ale nie piszczą jeszcze Pozdrawiam Andrzej Edytowane 23 Lutego 2016 przez Andrzej07
vwbartus Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja miałem Boscha i Valeo odczucia raczej podobne ale ostatnio zmieniałem ramiona i z nowymi były ori wycieraczki. Moim zdaniem są najlepsze tylko ciekawe ile same piora ? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 218zł kpl w aso I to tez są Valeo gdzie na allegro można dostać za około 120 zł
hutch1 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 Poszukałem i proszę 99,00 PLN http://allegro.pl/nowe-oryginalne-wycieraczki-oem-audi-a4-b7-a6-c5-i5939992104.html
tom4275 Opublikowano 23 Lutego 2016 Opublikowano 23 Lutego 2016 powiem Ci Bartku, że owszem są to valeo, ale linia montażowa wycieraczek na pierwszy montaż a do marketów to dwie różne linie i nawet mieszanka gumy jest inna
Rekomendowane odpowiedzi