szeryf Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Panowie ma któryś bazę VW do elsy? Chciałbym się dowiedzieć jak są podłączone lampki w drzwiach w Polo 9N
kaju Opublikowano 20 Maja 2016 Opublikowano 20 Maja 2016 Panowie ma któryś bazę VW do elsy? Chciałbym się dowiedzieć jak są podłączone lampki w drzwiach w Polo 9N mam, podaj rocznik tej polówki, zerknę jak będę w garażu.
LChris Opublikowano 21 Maja 2016 Opublikowano 21 Maja 2016 Był dzisiaj moduł na forum ale się spòźniłem i sìę sprzedał Ledy zakładał grzopi sa to te ledy http://sklep.oemtuning.pl/pl/p/Lampy-tylne-AUDI-A4-B7-11.04-03.08-AVANT-RED-WHITE-LED/269 jak dla mnie świeci to bardzo mocno, wygląda jak ori, spasowanie bardzo dobre i nie wieje wieśtuningiem Można prosić o więcej zdjęć na aucie tych lamp. Na pierwszy rzut oka za***ista alternatywa do dłubania z A6.
Norbas Opublikowano 23 Maja 2016 Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Nie ma sprawy jutro wstawie foty Gdzie te foty Edytowane 23 Maja 2016 przez Norbas
LChris Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Widzę ze jest więcej chętnych, też nie mogę doczekać się na zdjęcia i oczywiście komentarzy fachowców Szukam lamp które wyglądają jak oryginał z włożonymi ledami z A6.
stanley Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Ja już wożę miesiąc w bagażniku, mam nadzieję, że na dniach założę
Norbas Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Widzę ze jest więcej chętnych, też nie mogę doczekać się na zdjęcia i oczywiście komentarzy fachowców Szukam lamp które wyglądają jak oryginał z włożonymi ledami z A6. Ponoć depo robi tylne światła ledowe Ja już wożę miesiąc w bagażniku, mam nadzieję, że na dniach założę Wytrzymały jesteś Jak założysz foty mile widziane
venom171 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Nie ma sprawy jutro wstawie foty Gdzie te foty Widzę ze jest więcej chętnych, też nie mogę doczekać się na zdjęcia i oczywiście komentarzy fachowców Szukam lamp które wyglądają jak oryginał z włożonymi ledami z A6. Wybaczcie zwłokę czasową ale robota zjada mnie ostatnio od rana do wieczora Wstawiłem kilka zdjęć w swoim temacie więc zerknijcie -> zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354853-a4-b720tqavanteu-manuals-line19hrekwv1hydrografikakierab8carbons4/page-2
Gunwo Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Koledzy pytanie , posiadam w swojej a4 b7 avant zawieszenie 1BV. Pytanie odnośnie stabilizatora przód. Jakiego szukać? 3.0 TDI byłby lepszy ? Na tył będę szukał s4/rs4 .
stanley Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Nie ma sprawy jutro wstawie foty Gdzie te foty Widzę ze jest więcej chętnych, też nie mogę doczekać się na zdjęcia i oczywiście komentarzy fachowców Szukam lamp które wyglądają jak oryginał z włożonymi ledami z A6. Wybaczcie zwłokę czasową ale robota zjada mnie ostatnio od rana do wieczora Wstawiłem kilka zdjęć w swoim temacie więc zerknijcie -> zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354853-a4-b720tqavanteu-manuals-line19hrekwv1hydrografikakierab8carbons4/page-2 fajne to mosz Edytowane 24 Maja 2016 przez stanley
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Koledzy pytanie , posiadam w swojej a4 b7 avant zawieszenie 1BV. Pytanie odnośnie stabilizatora przód. Jakiego szukać? 3.0 TDI byłby lepszy ? Na tył będę szukał s4/rs4 . Innej opcji jak 3.0TDI/RS4 nie ma
venom171 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Nie ma sprawy jutro wstawie foty Gdzie te foty Widzę ze jest więcej chętnych, też nie mogę doczekać się na zdjęcia i oczywiście komentarzy fachowców Szukam lamp które wyglądają jak oryginał z włożonymi ledami z A6. Wybaczcie zwłokę czasową ale robota zjada mnie ostatnio od rana do wieczora Wstawiłem kilka zdjęć w swoim temacie więc zerknijcie -> zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354853-a4-b720tqavanteu-manuals-line19hrekwv1hydrografikakierab8carbons4/page-2 fajne to mosz dyć wiym :D :D Panowie czemu nie nabijają mi się posty w profilu? Od kąd jestem na forum ciągle mam 2 posty a napisałem ich dużo, dużo więcej
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Opublikowano 24 Maja 2016 Nie ma sprawy jutro wstawie foty Gdzie te foty Widzę ze jest więcej chętnych, też nie mogę doczekać się na zdjęcia i oczywiście komentarzy fachowców Szukam lamp które wyglądają jak oryginał z włożonymi ledami z A6. Wybaczcie zwłokę czasową ale robota zjada mnie ostatnio od rana do wieczora Wstawiłem kilka zdjęć w swoim temacie więc zerknijcie -> zapraszam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/354853-a4-b720tqavanteu-manuals-line19hrekwv1hydrografikakierab8carbons4/page-2 fajne to mosz dyć wiym :D :D Panowie czemu nie nabijają mi się posty w profilu? Od kąd jestem na forum ciągle mam 2 posty a napisałem ich dużo, dużo więcej Bo się w działach technicznych nie udzielasz
venom171 Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Dzięki za info, to ja jednak pozostane z 2 postami
Norbas Opublikowano 24 Maja 2016 Opublikowano 24 Maja 2016 Lipa jest tylko jak chcesz jakies ogloszenie dac w dziale kup i sprzedam :/
pajda Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Dzięki za info, to ja jednak pozostane z 2 postami Zawsze możesz dużo pytac w dzialach technicznych [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi