TOM3K Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 pracuje w DE i często jeżdżę z pełnym bagażnikiem Zostaw słoiki w spokoju to nie będziesz miał problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabalo Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 pracuje w DE i często jeżdżę z pełnym bagażnikiemZostaw słoiki w spokoju to nie będziesz miał problemu A skąd ja w DE wezmę takie dobre ogórki kiszone na zagrychę ? [emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Plastidip Dzieki Aby włożyć RNS co dodatkowo potrzebuje,oczywiscie mam tunel 1 DIN (chyba,nie znam sie na tym),był bym wdzieczny jesli mozna by bylo wymienic potrzebne rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 31 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Plastidip Dzieki Aby włożyć RNS co dodatkowo potrzebuje,oczywiscie mam tunel 1 DIN (chyba,nie znam sie na tym),był bym wdzieczny jesli mozna by bylo wymienic potrzebne rzeczy Masz lekturę na wieczór > http://a4-klub.pl/index.php?/topic/6986-nawigacja-rns-e-od-a-do-z-audi-navigation-plus/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Panowie ma ktoś b7 avanta na amorach s-line i spręzynach eibach pro-kit -30mm?? potrzebuje foto jak to siedzi, najlepiej jeszcze na 18 felach wiem że to nie koncert życzeń ale moze jednak Zawias S-Line 1BV +Eibach +19'': Co prawda sedan, ale blisko tego o co Ci chodziło... To jest na pro kit ?? Dużo wyżej masz ten tył względem przodu ?? Żeby Ci nie wyszło po założeniu springów pro-kit, że d*pa będzie niżej no włąsnie zacząłem liczyć i moze wyjsc ze d*pa bedzie niżej i juz sie zastanawiam, jest 1cm róznicy, musze to przemyśleć albo poczekać na wiosne gadałem też z kumplem który ma pro-kita tyle ze w b6 i twierdzi ze jak auto puste to jest prawie ideał, ale wystarczy coś w kufer wrzucić i d*pa idzie niżej niż przód Nie działaj pochopnie jak masz delikatnie wyżej i dasz tył z pro kit to będziesz miał tył niżej na bank Ja jak mam auto puste i 15L w zbiorniku to dopiero jest przód z tyłem na równi, a tak cały czas wydaje się niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Kup sprężyny pod masę a nie pod silnik,wówczas stoi równo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 pracuje w DE i często jeżdżę z pełnym bagażnikiemZostaw słoiki w spokoju to nie będziesz miał problemu A skąd ja w DE wezmę takie dobre ogórki kiszone na zagrychę ? [emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Kajak Ci podrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To nie b7 ale w końcu to tosamo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To nie b7 ale w końcu to tosamo Jaką dopuszczalną masę masz wybitą i jaką kategorię wybrałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Przód 1160kg a brałem 1165kg springi z 1.9tdi Według eibacha powinienem mieć takie jak do b7 3.0tdi czyli 1230kg,a b7 3.0TDI ma 1220kg na przodzie Auto stoi przód 63,7/tył 64 przy pełnym baku i zaladowowanym aucie(wakacje) normalnie max 4mm wyżej Na 19tkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gabalo Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Sam juz nie wiem teraz.... na letnich nie mierzyłem a na zimowych 17stkach na pustym aucie mam 64 przód i 65,5 tył Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W związku z tym, że idzie zima, to zapodałem letnie koła Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W związku z tym, że idzie zima, to zapodałem letnie koła Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka :grin: :grin: Czyli wszystko ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 kaju 9 35 czy 9 44 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Kaju daiałasz w dobrym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 W związku z tym, że idzie zima, to zapodałem letnie koła Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hutch1 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Pro kit, amorki Sline 1BE, felga 18" z tyłu włożone podkładki chyba od 1BR do wyrównania auta Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 kaju 9 35 czy 9 44 ?9/44 z durex 215/35Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Na wiosnę popracuje nad dystansami jak zejdzie niżej Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 (edytowane) Panowie, jakby ktoś miał/wiedział kto ma komplet czujników pdc na przód + moduł pdc dajcie znać, dzięki. !!! Pytanie: http://allegro.pl/vw-audi-sensor-parktronik-pdc-7h0919275c-czujnik-i6578129903.html to są te czujniki? i rozumiem że potrzebuje ich 4 sztuki - wszystkie te same w blendę i zderzak? Edytowane 2 Listopada 2016 przez pksmlody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nie to nie te czujniki, w B7 są pod kątem 45stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi