tomekhxc Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 wrzucasz na jakieś 2 min wiec nie ma sie co obawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie u mnie, zaraz by było pytanie co znowu chcesz popsuć Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 2 godziny temu, tomekhxc napisał: piekarnik W piątek zakosiłem Żonce suszarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Widzę że nie ma z rozklejeniem problem, więc też muszę się za to brać Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 21 minutes later Wpadła wlepa Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wr0clawianin Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Hej! potrzebuję kompletny pas przedni do 2.0 TDI (BPW) na co zwrócić uwagę by kupić odpowiedni, czy każdy będzie pasował? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 12 godzin temu, karol1981 napisał: Widzę że nie ma z rozklejeniem problem, więc też muszę się za to brać Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Zawartość dodana 21 minutes later Wpadła wlepa Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka 20 min i rozklejone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 11 godzin temu, Wr0clawianin napisał: Hej! potrzebuję kompletny pas przedni do 2.0 TDI (BPW) na co zwrócić uwagę by kupić odpowiedni, czy każdy będzie pasował? Na numer, nie każdy pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Panowie, demontowałem kierownice, pytanko na jaki moment dokręcić wieloklin? Niestety nie umiem w żadnym DIY znaleźć informacji, a stoję z autem.... Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Z wyczuciem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 hihi, dzięki Hammer z wyczuciem to z pewnością,myślałem że jest jakiś Manual w którym są wartości podane. Chciałem kluczem dynamometrycznym to zrobić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom4275 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) 57 minut temu, Audi sline napisał: hihi, dzięki Hammer z wyczuciem to z pewnością,myślałem że jest jakiś Manual w którym są wartości podane. Chciałem kluczem dynamometrycznym to zrobić.... oczywiście że jest ... 50 Nm ale jak już chcesz tak bardzo książkowo to śrubę trza wymienić Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez tom4275 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi sline Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 hej tom4275 , dzięki za Info. Masz to z manuala? czy skad te dane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom4275 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 elsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Godzinę temu, tom4275 napisał: oczywiście że jest ... 50 Nm ale jak już chcesz tak bardzo książkowo to śrubę trza wymienić I do tego klej do gwintów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Godzinę temu, Norbas napisał: I do tego klej do gwintów +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LChris Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dla pewności spawarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Witam Ktos moze wie czy w quattro z tyłu moga byc dwa inne dystanse ? np 10mm z jednej strony a z drugiej 8mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 19 minut temu, Mizur138 napisał: Witam Ktos moze wie czy w quattro z tyłu moga byc dwa inne dystanse ? np 10mm z jednej strony a z drugiej 8mm Tak może , szerokość zastosowanego dystansu nie ma nic wspólnego z obwodem koła także możesz nawet założyć z jednej strony 5mm z z drugiej 35 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizur138 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Teraz, vwbartus napisał: Tak może , szerokość zastosowanego dystansu nie ma nic wspólnego z obwodem koła także możesz nawet założyć z jednej strony 5mm z z drugiej 35 mm. Dziekuje bardzo bo jedna felga mi bardziej wystaje i niestety obciera o opone ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 13 godzin temu, vwbartus napisał: Tak może , szerokość zastosowanego dystansu nie ma nic wspólnego z obwodem koła także możesz nawet założyć z jednej strony 5mm z z drugiej 35 mm. Co ty pierd***lisz, weź ludzi w błąd nie wprowadzaj. Nie może być tak żeby na jednej osi był dystans a na drugiej nie. 2mm może różnicy nie robi ale ja bym tak nie kombinował. Poda ktoś na szybkości nr dokładki z tylu s4 na cztery kominy? Chce to do Exeo wpasować Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez davidlive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi