Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek, która żyła to ekran w tym przewodzie, który Ci wysłałem od Bose :mysli:

Bart-S, sprawdzałeś może kabelek ? EDIT: już doszedłem do tego, brązowe żyły w wiązkach bose to ekrany:

- 1x0.35mm dla sygnaółw,

- 1x4mm dla zasilania.

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 12:55_________________________________________________Może taki wzmacniacz by rozwiązał również sprawę słabego sygnału TV :mysli:

http://allegro.pl/audi-a4-s4-4e0-wzmacniacz-modul-antena-i1387062534.html

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiu - pomysł który rzuciłeś mi na letnim zlocie, ten ze swapem na 3.0TDI jest extra...

Jeśli kiedyś padnie CVT to można by o tym pomyśleć. W takim przypadku chciałbym też przeszczepu na Quattro i Tiptronika - czego więcej chcieć :)

Kurde. Mój zamysł już od dłuższego czasu. Jak gdzieś uda się trafić takiego unfala.

Za jednym zamachem 3.0TDI, TIP i Q.

Opublikowano

Auto prześliczne :good:

( mam podobne ),szkoda że tak nie wyposażone ;( wewnątrz,

WIELKI szacun za te Twoje rezania,jestem pod wrażeniem :cool1:

KRÓL rezania o tak bym powiedział,

auto jak dla mnie prześliczne,szkoda ze automat,ale najważniejsze żebyś TY był zadowolony

:)

Opublikowano

Bez urazy, ale zmiana na B7 + przekladanie gratow moim zdaniem nie ma zadnego sensu.

Fly... może i racja... zależy od punktu siedzenia... ale...

jeździ 7-letnim autkiem i młodnieć nie będzie...

Angola B7 może ustrzelić z 3.0 TDI w Tipie z Q choćby z 2008... zawsze jakieś odmłodnienie jest... 3 letnie autko... na parę ładnych lat... i piękna podstawa do modów + wypas taki że nikt takiego B7 nie będzie miał.

no i wygląd też jakiś taki nowocześniejszy - choć ja nie narzekam.

kasę ma... więc niech chłop duma... :wink4:

Opublikowano

angole wcale nie sa takie tanie :tongue4:

no i wez to wszystko teraz przeloz... masakra :)

Opublikowano

Auto prześliczne :good:

( mam podobne ),szkoda że tak nie wyposażone ;( wewnątrz,

WIELKI szacun za te Twoje rezania,jestem pod wrażeniem :cool1:

KRÓL rezania o tak bym powiedział,

auto jak dla mnie prześliczne,szkoda ze automat,ale najważniejsze żebyś TY był zadowolony

:)

Dzięki Jakub :wink4:

angole wcale nie sa takie tanie :tongue4:

no i wez to wszystko teraz przeloz... masakra :)

Daliście mi w cholerę do myślenia z tym 3.0TDI... Teraz myślę i kombinuję... B8 3.0TDI lub 3.0TFSI S4 - póki co poza zasięgiem, trzeba by wyłożyć minimum 150 000 tyś. Po krótkim czasie wartość auta masakrycznie spadnie - totalnie nie opłaca się.

Myślałem, też o drugim aucie - B6/B7 S4 (na otomoto wystawiony jest za 28tyś Avant 2004 z ujebaną skrzynią - przy czym cholera wie co tam jeszcze jest nie tak) ale póki co nie miałbym gdzie tego auta garażować. Nic nie poradzę - zakochałem się w bulgocie V8.

Ostatecznie górę biorą rozsądek i finanse... Opcje widzę dwie - albo B7 3.0TDI + Q + tip na jakimś wypasie (ewentualnie przełożę sobie Recaro :decayed:) lub B8 2.0TFSI Q + Stronic (myślę, że jak dobrze poszukam to do 100tyś coś się ustrzeli). Całkiem możliwe, że całą akcję będe musiał zakończyć do kwietnia (względy finansowe).

Zatem chcąc nie chcąc - skończy się tak, że B6 wystawię na sprzedaż ;(

Opublikowano

B8 2.0TFSI Q :good:

Szybko zapomniesz o B6 :naughty:

Opublikowano

B8 2.0TFSI Q :good:

Szybko zapomniesz o B6 :naughty:

no zobaczymy jak plastiki zaakceptuje bo te sa w b8 ch... totalna

Opublikowano

Bart wiem jak to jest jak kończą się pomysły na mody. Ty to wiesz jeszcze bardziej :decayed::naughty: :naughty:

Ale moim zdnaiem największą głupotą byłoby teraz sprzedać to auto.

Pewnie korci Cie nowy projekt. Ale pomyśl- chyba nie po to robiłeś perełke żeby teraz sprzedać

Opublikowano

No ba - ona jeszcze nie jest skończona ;(

Opublikowano

To kończ i sprzedawaj :decayed:

Opublikowano

ale już bliżej niż dalej :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Mniej więcej ile te autko jest teraz warte?? :kox:

Opublikowano

z d*py te Wasze rozwazania na temat ceny.

rynek rzadzi sie swoimi prawami, watpie zeby znalazl sie ktos kto zaplacilby za auto Bartka 60k.

Opublikowano

z d*py te Wasze rozwazania na temat ceny.

rynek rzadzi sie swoimi prawami, watpie zeby znalazl sie ktos kto zaplacilby za auto Bartka 60k.

mysle ze ktos z forum moglby troche za niego dac ale czy 60k hmmm moze byc ciezko bo kazdy patrzy:

rocznik

przebieg

stan techniczny te sa oczywiscie na plus +++

wypas jest na ostatnim szarym koncu choc nie powiem ze dla niektorych sie liczy ale wiekszosc sugeruje sie powyzszymi wartosciami do wyceny

wlozonych inwestycji w auto raczej nie odzyska bez rozebrania go i sprzedania w czesciach :))

Opublikowano

no co wy jak na aledrogo są "igły, serwisowane do końca, nic nie puka nic nie stuk, s-line, limitowana wersja" za 28k zł :wink4:

@Bartek kup E60 jakiegoś golasa bo na tym forum BMW to nikt nic nie czai i nie ma kto pomóc w najprostszych sprawach...jak ktoś chce coś wyrezać to padają teksty "...zostaw, masz ładną bunie, nie poprawiaj fabryki" :polew::wallbash:

Opublikowano

od dnia skończenia rezania musisz zacząć jeździć..po 2 latach jazdy opchniesz i kupisz coś nowego :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...