mystic.pl Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Bartek, która żyła to ekran w tym przewodzie, który Ci wysłałem od Bose Bart-S, sprawdzałeś może kabelek ? EDIT: już doszedłem do tego, brązowe żyły w wiązkach bose to ekrany: - 1x0.35mm dla sygnaółw, - 1x4mm dla zasilania. [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 12:55_________________________________________________Może taki wzmacniacz by rozwiązał również sprawę słabego sygnału TV http://allegro.pl/audi-a4-s4-4e0-wzmacniacz-modul-antena-i1387062534.html
truckmaniac Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Grzesiu - pomysł który rzuciłeś mi na letnim zlocie, ten ze swapem na 3.0TDI jest extra... Jeśli kiedyś padnie CVT to można by o tym pomyśleć. W takim przypadku chciałbym też przeszczepu na Quattro i Tiptronika - czego więcej chcieć Kurde. Mój zamysł już od dłuższego czasu. Jak gdzieś uda się trafić takiego unfala.Za jednym zamachem 3.0TDI, TIP i Q.
Jakub555 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Auto prześliczne ( mam podobne ),szkoda że tak nie wyposażone ;( wewnątrz, WIELKI szacun za te Twoje rezania,jestem pod wrażeniem KRÓL rezania o tak bym powiedział, auto jak dla mnie prześliczne,szkoda ze automat,ale najważniejsze żebyś TY był zadowolony
GRazny Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bez urazy, ale zmiana na B7 + przekladanie gratow moim zdaniem nie ma zadnego sensu. Fly... może i racja... zależy od punktu siedzenia... ale... jeździ 7-letnim autkiem i młodnieć nie będzie... Angola B7 może ustrzelić z 3.0 TDI w Tipie z Q choćby z 2008... zawsze jakieś odmłodnienie jest... 3 letnie autko... na parę ładnych lat... i piękna podstawa do modów + wypas taki że nikt takiego B7 nie będzie miał. no i wygląd też jakiś taki nowocześniejszy - choć ja nie narzekam. kasę ma... więc niech chłop duma...
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 angole wcale nie sa takie tanie no i wez to wszystko teraz przeloz... masakra
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 Auto prześliczne ( mam podobne ),szkoda że tak nie wyposażone ;( wewnątrz, WIELKI szacun za te Twoje rezania,jestem pod wrażeniem KRÓL rezania o tak bym powiedział, auto jak dla mnie prześliczne,szkoda ze automat,ale najważniejsze żebyś TY był zadowolony Dzięki Jakub angole wcale nie sa takie tanie no i wez to wszystko teraz przeloz... masakra Daliście mi w cholerę do myślenia z tym 3.0TDI... Teraz myślę i kombinuję... B8 3.0TDI lub 3.0TFSI S4 - póki co poza zasięgiem, trzeba by wyłożyć minimum 150 000 tyś. Po krótkim czasie wartość auta masakrycznie spadnie - totalnie nie opłaca się. Myślałem, też o drugim aucie - B6/B7 S4 (na otomoto wystawiony jest za 28tyś Avant 2004 z ujebaną skrzynią - przy czym cholera wie co tam jeszcze jest nie tak) ale póki co nie miałbym gdzie tego auta garażować. Nic nie poradzę - zakochałem się w bulgocie V8. Ostatecznie górę biorą rozsądek i finanse... Opcje widzę dwie - albo B7 3.0TDI + Q + tip na jakimś wypasie (ewentualnie przełożę sobie Recaro ) lub B8 2.0TFSI Q + Stronic (myślę, że jak dobrze poszukam to do 100tyś coś się ustrzeli). Całkiem możliwe, że całą akcję będe musiał zakończyć do kwietnia (względy finansowe). Zatem chcąc nie chcąc - skończy się tak, że B6 wystawię na sprzedaż ;(
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 B8 2.0TFSI Q Szybko zapomniesz o B6 no zobaczymy jak plastiki zaakceptuje bo te sa w b8 ch... totalna
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Bart wiem jak to jest jak kończą się pomysły na mody. Ty to wiesz jeszcze bardziej :naughty: Ale moim zdnaiem największą głupotą byłoby teraz sprzedać to auto. Pewnie korci Cie nowy projekt. Ale pomyśl- chyba nie po to robiłeś perełke żeby teraz sprzedać
Bart-S Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 No ba - ona jeszcze nie jest skończona ;(
bajk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 No ba - ona jeszcze nie jest skończona ;( To kończ i sprzedawaj
siemian Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 No ba - ona jeszcze nie jest skończona ;( ale już bliżej niż dalej :decayed:
filip1001 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Mniej więcej ile te autko jest teraz warte??
marek_xtr Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 z 60 tysi to pewnie lekko :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 z d*py te Wasze rozwazania na temat ceny. rynek rzadzi sie swoimi prawami, watpie zeby znalazl sie ktos kto zaplacilby za auto Bartka 60k.
Gik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 aż szkoda by sprzedawać... lepiej postawić jako pomnik przed domem....
Brysio Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 z d*py te Wasze rozwazania na temat ceny. rynek rzadzi sie swoimi prawami, watpie zeby znalazl sie ktos kto zaplacilby za auto Bartka 60k. mysle ze ktos z forum moglby troche za niego dac ale czy 60k hmmm moze byc ciezko bo kazdy patrzy: rocznik przebieg stan techniczny te sa oczywiscie na plus +++ wypas jest na ostatnim szarym koncu choc nie powiem ze dla niektorych sie liczy ale wiekszosc sugeruje sie powyzszymi wartosciami do wyceny wlozonych inwestycji w auto raczej nie odzyska bez rozebrania go i sprzedania w czesciach )
dziadek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 no co wy jak na aledrogo są "igły, serwisowane do końca, nic nie puka nic nie stuk, s-line, limitowana wersja" za 28k zł @Bartek kup E60 jakiegoś golasa bo na tym forum BMW to nikt nic nie czai i nie ma kto pomóc w najprostszych sprawach...jak ktoś chce coś wyrezać to padają teksty "...zostaw, masz ładną bunie, nie poprawiaj fabryki"
adamooo Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 od dnia skończenia rezania musisz zacząć jeździć..po 2 latach jazdy opchniesz i kupisz coś nowego
Rekomendowane odpowiedzi