wrclaguna Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 etam Bart te stare były lepsze... eeee tam......Adas ty starej daty jestes i sie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHRISMEN Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Bartek felgi jeszcze masz do opchnięcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Przyjedz na zabezpieczenie felg przed zima, mam nowy specyfik Co takiego masz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wheel Guard od Chemical Guys, chcę przetestować na chromowanych, polerowanym alu (te mam w zasięgu) i na normalnych, jak są nowe fele to odpada całe przygotowanie i Bart-S zostanie testerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Wheel Guard od Chemical Guys, chcę przetestować na chromowanych, polerowanym alu (te mam w zasięgu) i na normalnych, jak są nowe fele to odpada całe przygotowanie i Bart-S zostanie testerem Ja jeszcze mam dużo Rimwaxu daj znać jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 EOT ja swój sprzedałem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Niestety jakiś czas musiałem bujać się z pękniętą przednią szybą - skoro już doszło do uszkodzenia, to wypadałoby zamontować jeden z pozostałych do wykonania modów czyli grzaną szybkę Niestety na szybę musiałem czekać 2,5 miesiąca W końcu udało się ja załatwić i to w cenie, dzięki której całą wymianę pokryje mi "PZU auto szyba" (normalna cena w ASO to 3150zł ). Do tego kochany Wąski zlitował się nademną i podesłał wymagany przetwornik napięcia Pozostał tylko zakup kilku gratów potrzebnych do montażu i zastosowanie się do DIY Grześka (http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=141026.0). Mam teraz trochę pracy ale wieczorem, spróbuję wszystko poskładać - za chwilę odbieram auto od szybiarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bart-S brak mi słów do Ciebie... :kox: Ciekawe czy ten projekt będzie kiedyś zakończony... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Projekt sie skonczy jak bedzie FULL albo jak zabraknie juz miejsca w aucie Jak zwykle mody na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 czyli zaraz i grzana szyba bedzie odchaczona na liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bart-S brak mi słów do Ciebie... :kox: Ciekawe czy ten projekt będzie kiedyś zakończony... :gwizdanie: ostatni DIY jaki Bart zrobi o tym aucie to będzie: "Jak z B6 zrobić B8- Fotostory" :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bardzo fajna rzecz w aucie Warto ubezpieczyc szybki U mnie taka strzelila rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ale bart pakuje do pojazdu to co bylo w modelach b6 , jak tam twoj alternator na to wszystko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Zostało webasto (może w grudniu bo graty skompletowałem już poprzedniej zimy - tylko nie ma kiedy założyć ). Solar szyberdach to ciężki orzech do zgryzienia - musi być zrobione profi inaczej się nie podejmuję. Poza tym nie mam teraz kasy na to, raczej latem w przyszłym roku jak już się odkuję finansowo. Co do obciążenia aku/alternatora - mój fabryczny aku to już szrot. Wykończyło go niedoładowanie i jazda na krótkich dystansach. Alternator 140A da radę - pojemność aku chcę zwiększyć do 80Ah. W piątek jadę po MOLL MK2 Plus 80Ah/380A i w zasadzie auto na zimę przygotowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bartek rezaj te webasto wiesz dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julo23 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bartek też nie mam słów na ciebie. Chyba Ci podstawie moją A4 na 2-3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Chłopaki wszystko Wam ogarnę - tylko doba musiałaby mieć 48h Dave - jeśli rzeczywiście ruszę z tematem na początku grudnia to ten sam miesiąc dla Ciebie jest jak najbardziej realny (tej zimy jeszcze zdążysz potestować Aux Heat ). [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 16:10_________________________________________________UPDATE: no i piz**. Najprawdopodobniej uszkodzona przetwornica - klima wywala mi otwarty obwód układu grzejącego szybę... Są dwie opcje... 1. Uszkodzony kabel sygnałowy (między klimą i przetwornicą). To już wykluczyłem, ta część wiązki jest sprawna. 2. Uszkodzomy obwód zasilania przetwornicy - i to najprawdopodobniej będzie to. Dla pewności sprawdziłem też szybkę ale tam obwód ładnie zamyka. Jutro muszę wytachać przetwornicę i potwierdzić przyczynę usterki. FAKKK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 spoko! I tak dzielny z Ciebie rezacz Ja sie wczoraj tez wkurzylem ta kiera, ale juz mi przeszlo, tą sie sprzeda, a juz szukam drugiej, jednak Marek ma siwą , widac to na tej pierwszej focie w jego watku, ale ja jednak bede chcial pod kolor, czyli bezową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Bart-S jak będziesz śmigał do Poznania to zadzwoń wcześniej aby potwierdzić zabezpieczenie felg, możesz je umyć wcześniej ale nie musisz o cool506 zapomniał polskich czcionek no chyba, że z komórki pisał to wybaczę bo i mnie się to czasami zdarza (EOT) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi