Rosemeyer Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 A4 Avant 2.0 TDI 170KM quattro S-line, - xenony+adaptive light, - alcantara, - 3ramienna multifunkcyjna kierownica, - servotronic, - sportowe fotele przednie elektrycznie regulowane z pamięcią fotela keirowcy, - podgrzewane fotele p+t, - automatycznie przyciemniane lusterka zewn i wewn. (wewn z kompasem, zewn elektr. skladane z pamięcią), - szyberdach, - homelink, - ogrzewanie postojowe z pilotem, - fabrycznie przyciemniane szyby, - rolety, - RNS-E, - obsługa głosowa SDS, - zmieniarka CD, - tuner TV, - BOSE, - kolorowy FIS, - tempomat, - bluetooth, - audi parking system ADVANCED z kamerą cofania, - pakiet oswietlenie, - pakiet schowek, - chłodzony schowek, - pakiet chrome, - listwy drewniane "szara brzoza" z drewnianą gałka zmiany biegów, - sportowe zawieszenie, - worek na narty, - fabryczny odpinany hak, - oryginalne felgi audi exclusive 18' RS4 (PQF) Mody: - ramka/listwa chowająca tablicę rejestracyjną z przodu - dvd slim Phonocar z adapterem do sterowania przez RNS-E - zmieniarka na 6 DVD Alpine - 2 ekrany 7" Alpine w zagłówkach + słuchawki bezprzewodowe Alpine - 2x AUX in audio-video w tylnej popielniczce - zmiana tunelu/konsoli na wersje bez uchwytu na telefon - lodowka w schowku - starter od RS4 - dodatkowa zabudowa komory silnika - oswietlenie wnetrza LED - jakos mi nie leżało i wywaliłem - tylna lampka AMBIENTE - SDS - czujniki parkowania z przodu - kamera cofania - wydech od S4 - tuner TV - fotel pasażera w pełnej elektryce - pamięć fotela kierowcy
Młody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Kurcze znowu drewno ale felgi RS 4 :th: i siedzenia super :th:
Rosemeyer Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2008 Kurcze znowu drewno tez mi sie nie podobało i miałem zamiar je od razu wywalić i zastąpic carbonem, ale powiem Ci że nawet ma swój urok i już mnie nie razi tak jak na początku. na żywo wygląda znacznie lepiej niż na fotach - jest bardzo ciemne i nawet fajnie komponuje się z acantarą.
kaj82 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Piekna sztuka ,nic bym w niej nie zmienial, gratki
Nowak_zg Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 a ja bym wsadzil rns-e pozatym piekna .....
freon Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 zzzaaaaaaaaaaaaaaaaajebista taką chcę das gebrauchtwagen masz naprawdę piękny
pre_pl Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piekna sztuka ,nic bym w niej nie zmienial, gratki x2
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 śliczniutka - s-line , quattro , avant :th: :th: :th: a mody RNS-e - lusterka satyna - wywalenie podstawy telefonu
pet3r Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no no, jedna z lepiej wyposażonych B7 na forum :gwizdanie: tylko na glebę bym ją puścił
miron78 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 no no, jedna z lepiej wyposażonych B7 na forum :gwizdanie: tylko na glebę bym ją puścił jak widzę to zawias jest s-line ( więc w tej materii nic zmieniać nie trzeba ) :th:
Flyer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piekna sztuka ,nic bym w niej nie zmienial, gratki x2 x3
marcin j Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Piękny avancik, z super wypasem, czego chcieć więcej . Gratki :th:
letallec Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Niezly wypasik. Żeby wyglądał bardziej iarsko to prostowanie rur wydechowych byłoby wskazane
Rosemeyer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 śliczniutka - s-line , quattro , avant :th: :th: :th: a mody RNS-e - lusterka satyna - wywalenie podstawy telefonu poki co byla lekka kosmetyka - ramka na tablice na single frame i wymiana zapalniczki na zamykane gniazdo. rns-e juz w drodze - bedzie razem z hdd z możliwością odtwarzania mp3, divix'ow itp wynalazków. na a na deser czeka juz kpl ledow od a6 mam nadzieje, ze do konca m-ca uda mi sie je wrzucic na auto lusterka odpadają, bo juz mi sie przejadly (mialem je w poprzednim aucie) a podstawe telefony chyba raczej zostawie bo nie chce mi sie grzebac przy rozkrecaniu konsoli (walczylem z tym przy poprzednim aucie i jakos nie moge sie na nowo przekonac ) dzieki wszystkim za mile slowa o furce jutro sie nie wyrobie, ale za tydzien postaram sie wpasc na spota.
mydlo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autko z super wypasem. Gartki rns-e juz w drodze - bedzie razem z hdd z możliwością odtwarzania mp3, divix'ow itp wynalazków. można jaśniej???
Rosemeyer Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 można jaśniej??? po prostu zamiast dvd podlaczasz cos takiego http://www.komputronik.pl/Akcesoria_USB/Obudowy/na_dyski_2_5_/Obudowa_USB_Welland_ME_820AP_PME/pelny,id,33436/ dysk wkladasz tak duzy jak ci pasuje, a dzieki adapterowi sterowanie masz przyciskami na navi.
Rekomendowane odpowiedzi