Deszcz Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Kolorek mam chyba taki sam na B6 (Ming Blue - perła?), a na B7 widze pierwszy raz. Naprawde piękne auto - jedno z najładniejszych na forum. Gratulacje, jak bede sie przesiadał kiedyś to takiego bede szukał ps. Juz chyba wiem jakie felgi zapodam na wiosne :decayed: :decayed:
Rosemeyer Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Opublikowano 4 Listopada 2008 Kolorek mam chyba taki sam na B6 (Ming Blue - perła?), nie - to perła tiefseeblau
Madas Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 piękna furka na grilla bym z chęcią się zamienił
Rosemeyer Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 wrzucilem pare fotek ostatnich zmian
Piechol Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 piękna fura mody tez za***iste, fajny ten starter jest
Piero Opublikowano 25 Grudnia 2008 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Piękny niemal w każdym calu (oprócz drewienka jak dla mnie)... Po prostu CUDO !!!
MARCIN607 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 śliczne autko, tylko pozazdrościć :good: codziennie bym grill polerował a zaraz za nim resztę. czy ktoś mi może powiedzieć czy jak jest przyciść start stop to kluczyk-pilot trzeba gdzieś umieścićczy może byćw kieszeni?? jak to działa??
jarko Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie >> Najładniejsza A4 na forum <<
Rosemeyer Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 śliczne autko, tylko pozazdrościć :good: :good: codziennie bym grill polerował a zaraz za nim resztę. czy ktoś mi może powiedzieć czy jak jest przyciść start stop to kluczyk-pilot trzeba gdzieś umieścićczy może byćw kieszeni?? jak to działa?? niestety w a4 kluczyk jest w stacyjce i musisz go uzywac. starter sluzy wylacznie do samego "odpalania"
mydlo Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Dużo jest wogóle zabawy w zamontowaniu przyciusku START???
Rosemeyer Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dużo jest wogóle zabawy w zamontowaniu przyciusku START??? w ok. 1,5-2godz da sie to ogarnac
rafalekx Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Jak dla mnie to auto jest idealne Właśnie takiej bym szukał dla siebie (wnętrze takie jak mi się marzy) Jak będziesz sprzedawał daj znać Za kilka lat... Tylko chyba mimo wszystko bym inne felgi tu widział
Ukasz699 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Piekne autko tylko te drewienko Mnie osobiscie sie nie podoba wolal bym chyba aluminium :kox: No ale mimo wszystko Piekna jest pozazdroscic bardzo rasowa - ramka/listwa chowająca tablicę rejestracyjną z przodu Przydatny gadzet
Rosemeyer Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Piekne autko tylko te drewienko Mnie osobiscie sie nie podoba wolal bym chyba aluminium :kox: No ale mimo wszystko Piekna jest pozazdroscic bardzo rasowa - ramka/listwa chowająca tablicę rejestracyjną z przodu Przydatny gadzet na szczescie boazeria na zywo wyglada zupelnie inaczej niz na zdjeciach. Jest duzo ciemniejsza i calkiem ciekawie sie komponuje z alkantara - moze Malikowi uda sie kiedys zrobic fotke ktora to odda ;-) Kiedys rozwazalem zmiane na carbon, ale tak na dobra sprawe nic by to nie wnioslo, bo zestawienie kolorow pozostaloby takie samo. Pozostaje ew. jedynie szlifowane alu, ale i tak obecne deski mi pasuja ;-) co do ramki to nie wyobrazam sobie singleframe'a bez niej - szkoda ze sie audi z tego wycofalo
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Co to za opcje na FISie? Dlaczego ja takich nie mam ???? Czy posiadanie RNSa ma na to wpływ?
pre_pl Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 vario, to jest ogrzewanie i chłodzenie postojowe, opcje z komputera do ustawienia (o której godzinie ma się włączyć na przykład)... Popularnie zwane webasto Drzewo fajnie wygląda, Tomeks32 ma identyczne i świetnie wygląda (też nigdy nie byłem zwolennikiem, a jednak się przekonałem)
Flyer Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Tak, to drzewko jest bardzo fajne [malik mial tez takie w S4], nie porownujcie do tego syfu, ktore bylo montowane w gołych B6 - to byla masakra.
variocustoms Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Pre_pl dzięki za info, myślałem, że to opcja chłodzenia silnika na wyłącznym jak kiedyś miały 200tki 2,3 T
miron78 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 powiem jeszcze raz - fura jest za***ista i kozacka na maxa - żadnych zmian nie wymaga, nie spotkałem się jeszcze z takim wypasem i taką opcją przy silniku 2.0tdi - nie wiem stary jak za ile i skąd ją wyrwałeś ale jest cudna - jedna z nielicznych B7 na którą bym się skusił [br]Dopisany: 16 Kwiecień 2009, 12:13_________________________________________________może jedynie mile byłaby widziana czarna podsufitówka - dodałaby napewno uroku całość - ta jasna jakby z innej bajki
Rekomendowane odpowiedzi