SebaMC Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Jedyny słuszny kolor fajnie to wygląda z czarnymi elementami, powodzenia
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 http://s15.postimg.org/fod8trw53/image.jpg jaka średnica końcówek ? nie walą w dokładkę tak jak to Flyer pisał ?
pablo_ua4 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 kolego zrob ladnie zdjecie z boku rowno bo jestem ciekawy jak te felgi wygladaja
BizoOn Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2013 Średnica końcówek 100 mm. Nie kopci mi aż tak żeby szło na zderzak. Nie miałem jeszcze osmolonego więc jest ok
?uki1984 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 To jeszcze wypierdziel te 2.5tdi i wal swapa na 2.7bit i bedzie ogień A gdzie ten full setup:eusathink:jak to masz w opisie:wink:
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Średnica końcówek 100 mm. Nie kopci mi aż tak żeby szło na zderzak. Nie miałem jeszcze osmolonego więc jest ok spoko , a o walenie to mi chodziło czy nie uderzają w dokładkę np na dziurach itp
amaradaar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 wszystko dobrze lustra czarne dach czarny listwy drzwi czarne (przydałyby się s4) tylko czemu ten czerwony taki blady jakiś... co do felg pomalowane trochę lepiej, ale też mam zdanie że raczej nie ogarniają tematu
BizoOn Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2013 Skórzana Tapicerka 4 Szyby w prądzie, otwierane zamykane z pilota Elektryczne lusterka, składane z pilota Navi Bose Xenon Jak Dla mnie full
Miszka82 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Skórzana Tapicerka4 Szyby w prądzie, otwierane zamykane z pilota Elektryczne lusterka, składane z pilota Navi Bose Xenon Jak Dla mnie full no i git napisz czy te kominy nie obijają się o dokładkę
amaradaar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Skórzana Tapicerka4 Szyby w prądzie, otwierane zamykane z pilota Elektryczne lusterka, składane z pilota Navi Bose Xenon Jak Dla mnie full składanie z pilota z domykaczy szyb czy przez Kfx-a czy jeszcze inny patent??
?uki1984 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest ładnie ale fele bym zmienił i twą czerwień dekorow za bardzo razi jak i kratek halogenow
kaju Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Poszedłeś w pakiet czerń ale niestety koła zginęły na aucie mimo rozmiaru... Na stebrnych byłby kurwix szmatex ale i tak jest git Napaćkane z japca kaja
Rekomendowane odpowiedzi