Szuder Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 zmiany jak najbardziej korzystne uzupełnij profil
FELIPE Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Opublikowano 24 Maja 2007 felgi z założenia miały byc inne niż wszystkie, auto jest reklamą firmy sprzedającej akcesoria tuningowe więc nie może być wyłącznie ładną serią ale mieć elementy kontrowersyjne zwracające na siebie uwagę wyrzuciłem czarne ringi z przodu i grill bez znaczka na rzecz seryjnych elementów od S4 więc chociaż felgi odbiegają od serii to są koła od najnowszej RS4 pomalowane na czarno, polerowane ramiona i całość zabezpieczona klarem (piecowo w 200oC) więc nawet zima im nie straszna gleba 45/35 będzie na dniach, czekam aż przyślą z Niemiec zamówione dawno sprężynki in.pro (jakość i komfort porównywalna minimum z Eibachem w dużo niższej cenie)
cayenne Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 gleba 45/35 będzie na dniach, czekam aż przyślą z Niemiec zamówione dawno sprężynki in.pro (jakość i komfort porównywalna minimum z Eibachem w dużo niższej cenie) Jeśli mogę zapytać ,ile płaciłeś za komplet? Też u siebie muszę posadzić dlatego pytam.
FELIPE Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Opublikowano 24 Maja 2007 komplet springów in.pro to wydatek ok 500zł w detalu dla klubowiczów mógłbym urwać coś z tej ceny ofkoz
adadur Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Niezła robota - ciekawa ewolucja autka. Czekam na fotki po obniżeniu.
Szuder Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 felgi wyglądają orginalnie, ale mi się nie podobają. ja bym założył ori od RS4 lub od S4 i było by pięknie... oczywiście felgi ori bez modyfikacji:) ale każdy ma swój pomysł na auto i to trzeba uszanować
pet3r Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 te fele swietnie wygladalyby na czarnym aucie ale i tak mi sie podobaja w tej chwili powstrzymam sie od oceniania calosci, bo wizerunek psuje zawias z terenowki, jak obnizysz - koniecznie pokaz fotki!
audia4s4 Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Ile dałes za grill od s4 bo ja tez mysle o takim bo tez mam zderzak od s4 i brakuje mi jeszcze grilla od s4
Gość rob Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 całość ładnie wygląda, aleeee felga moja mi się bardziej podoba
FELIPE Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Opublikowano 25 Maja 2007 udało się kupić duże lusterko od strony pasażera więc kolejny krok w kierunki s4-look zrobiony
miron78 Opublikowano 28 Maja 2007 Opublikowano 28 Maja 2007 Graruluję całości efektu - dla mnie rewelka patrząc na to co było - a fele nie wiem jak na żywo ale wyglądają kozacko - bardziej agresywnie niż ori
Katarzyna i Albert flor Opublikowano 31 Maja 2007 Opublikowano 31 Maja 2007 prześliczny kolorek.... fajne lampy... tylko pozazdrościć...
Szuder Opublikowano 1 Czerwca 2007 Opublikowano 1 Czerwca 2007 całość ładnie wygląda, aleeee felga moja mi się bardziej podoba w orginale (patrz kolega rob) wyglądają bardziej efektownie. Jak dla mnie to przekombinowałeś... reszta w kierunku S4 - REWELACJA
FELIPE Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 nowa fotka z Festiwalu Motoryzacji: wkrótce profi sesja autka, ale to dopiero jak obniżenie przyjedzie [br]Dopisany: 05 Czerwiec 2007, 10:46 _________________________________________________
Gość spedyt Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ładnie prezentuje się na czeswonym tle
blaster99 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 poprostu dzicz, szkoda tych naklejek reklamowych ... ile dales za ksenony ? nie miales problemu z montarzem spryskiwaczy do nich ?
lukaszek13ns Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Piekna bardzo mi sie podoba pogratulowac
FELIPE Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2007 poprostu dzicz, szkoda tych naklejek reklamowych ... ile dales za ksenony ? nie miales problemu z montarzem spryskiwaczy do nich ? spokojnie... to tylko magnesy przyklejane wyłącznie na targach, zlotach itp xenony -> lampki po lifcie plus kit xenon, wiadomo jest kilka opcji na to rozwiązanie... reflektory Valeo lub tańsze TYC, kit xenon od 550zł do 1200zł nawet ja osobiście mam zestaw TYC + Xtec, koszt całkowity w detalu około 1700zł (nowe lampy, silniczki i zestaw xenon) spryskiwacze hmmm to tylko zaślepki w zderzaku S4 dopiero w planie cała instalacja
themOn Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 bardzo ładne ale skoro idziemy w chrom to ja prosze jeszcze chromowane relingi + srebrne obwodki wkolo okien Just like that: http://img.otomoto.pl/photos/original/C2/C279/C27971/C2797100_3.jpg
Rekomendowane odpowiedzi