talib1990 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja od grudnia stoje.... wszystkie czteroośki stoją....masakra... czekamy aż śnieg puści...
DamianIno Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 musiałbyś oddać radio z anteną do jakiegoś magika żeby je zestroił,też tak kiedyś miałem i pomogło:decayed:Że co? Radio z anteną stroi się na pojeździe! Gili. Podmień na próbę antenę. Jeśli nie nadawałeś bez anteny nie powinno było nic się stać, ale bez miernika to wrózenie z fusów.[/quote w każdym sklepie elektroniczny powiedzą Ci że radio trzeba dostroić do anteny,zresztą przy drogach nieraz są szyldy strojenie CB,a w samochodzie to możesz jedynie mała korekte zrobić...
Gość Edyta Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 musiałbyś oddać radio z anteną do jakiegoś magika żeby je zestroił,też tak kiedyś miałem i pomogło:decayed:Że co? Radio z anteną stroi się na pojeździe! Gili. Podmień na próbę antenę. Jeśli nie nadawałeś bez anteny nie powinno było nic się stać, ale bez miernika to wrózenie z fusów.[/quote w każdym sklepie elektroniczny powiedzą Ci że radio trzeba dostroić do anteny,zresztą przy drogach nieraz są szyldy strojenie CB,a w samochodzie to możesz jedynie mała korekte zrobić... pierwsze slysze zgadzam sie z kolega truckmaniac ze stroi sie je w pojedzie mnie w firmie wszyscy tak robie i jest git nikt nie narzeka a szyldy przy drodze po to by zajechac pojazdem a nie z samym radiem przyjsc kolego zrobisz ja uwazasz ja bym stroila w samochodzie
DamianIno Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 no przecież nie upieram się że trzeba je zanieść wiadomo że lepiej podjechać i zrobić to na miejscu, chociaż ja swoje zaniosłem i jakoś je zestroił... Czy strojenie anteny jest bezwzględnie konieczne? - CB Radio - 1076494 - GoldenLine.pl
Gość Edyta Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 no ok kolego nie mowie co masz robic a raczej jak to sie u mnie w firmie dzieje a co do tych poradnikow internetowych ehhh wole wypytac starych znajomych i tescia ktorzy kooope lat w tym siedza
DamianIno Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 spoko:decayed: i tak każdy robi wg własnego uznania i , a tak w sumie to chodziło mi o to,że koledze zdjelo bat i po założeniu innego miał problem żeby wystroić i trza by było podjechać z tym do fachury...
truckmaniac Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 musiałbyś oddać radio z anteną do jakiegoś magika żeby je zestroił,też tak kiedyś miałem i pomogło:decayed:Że co? Radio z anteną stroi się na pojeździe! Gili. Podmień na próbę antenę. Jeśli nie nadawałeś bez anteny nie powinno było nic się stać, ale bez miernika to wrózenie z fusów. w każdym sklepie elektroniczny powiedzą Ci że radio trzeba dostroić do anteny,zresztą przy drogach nieraz są szyldy strojenie CB,a w samochodzie to możesz jedynie mała korekte zrobić... :facepalm:
Patrykbor Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Gilson co taką cienką Scanie kupił Jarek Zdjęcia na osi czasu | Facebook
wypsiu Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Kryzys żeby nowymi szwedkami śmigać to trzeba sporo siana wywalić i automatycznie auto musi dłużej pracować aby na siebie zarobić ...
Patrykbor Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 W sumie prawda. Dzisiaj znowu jeździłem firmowym volvo ,a jest ono w automacie i coraz bardziej się mi to podoba:decayed: zero mieszania wajchą i jakoś tak fajnie
GILI Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Gilson co taką cienką Scanie kupił Jarek Zdjęcia na osi czasu | Facebook Pod ruchomą podłogę idzie,lekka i mało pali Używka,ale naprawdę igła niecałe 400najechane.Byłem po nią w Bielefeldzie Mnie(fana volvo) podobno,też chcą w scanie wsadzić ---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- Takie doszły w tamtym roku
RS Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Opublikowano 2 Lutego 2013 Gilson co taką cienką Scanie kupił Jarek Zdjęcia na osi czasu | Facebook .Byłem po nią w Bielefeldzie ......i sie nie zameldowales????????????
wypsiu Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 No ,niestety Gili takie czasy że jeździ się tym czym będą kazać,nie to co kiedyś że właściciel organizował zajebistą flotę bo chciał ściągnąć sobie dobrych kierowców.Dzisiaj jest odwrotnie kierowca musi się przystosować do tego co proponuje pracodawca.... A tu mamy spotkanie Artura z Krzyśkiem ....
GILI Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Gilson co taką cienką Scanie kupił Jarek Zdjęcia na osi czasu | Facebook .Byłem po nią w Bielefeldzie ......i sie nie zameldowales???????????? Dokładnie,to z serwisu scanii w lippstad,przenoszą się pod Bielefeld przy samej 2ce,wysadziłem tylko kolesia,który wracał nią do domu,a sam cisnąłem na rozładunek w Munster. Tak jak mówi wypsiu,takie,czasy,że jak się obijasz,to nie zarabiasz ile trzeba. Myślę,że jednak będzie jeszcze okazja się spiknąć ---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ---------- fajnie wygląda,ten daf trackmaniaka filmik,przebija,wszystkie produkcje tvn turbo...
Steav Opublikowano 3 Lutego 2013 Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam Panowie.. Kurde ładne autka demonstrujecie, a ja się męczę tym swoim Jutro pełen sił po urlopie wracam do pracy Co do Patrykbor, kilka tras jechałem CF też automat i bardzo mile to wspominam, zwłaszcza po dziurawych czeskich i węgierskich trasach
wypsiu Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 nooo... przyznam że jestem lekko w szoku Volvo Trucks - Emergency braking at its best! - YouTube Konkurencja rośnie w siłę ....
boguki Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 Nowy Actros kosa, ciekaw jestem jak nowa Scania R-ka będzie wyglądała bo podobno ma się pojawić w tym roku...
wypsiu Opublikowano 8 Lutego 2013 Opublikowano 8 Lutego 2013 Ja chyba niedługo będę się musiał pożegnać z volvinką..... Prawdopodobnie firma idzie do zamknięcia a właściciel zawija mandziur na Słowację.....
Rekomendowane odpowiedzi