Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

R8 V8 Silver Blitz :) Golas z nudnym kolorem :) Update - Fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokladnie Brysio, lepiej tego nie mozna bylo ujac :grin:

Manetki manetkami ale nie ma to jak sprzeglo, lewarek do biegow i koordynacja pracy rak i nog.

PS. Nie jedzie.... 1.9 na chipie pojedzie.... (Insider) :wink::grin:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Brysio na co te przegazówki przy redukcjach biegów pod koniec filmu?

Nie wiem czy to nie jest przypadkiem przez sterownik silnika wymuszane przy redukcji. Jak jechalem ostatnio z kolega Panamera na automacie co prawda, to w czacie hamowania zrzucala sobie biegi i wlasnie sama przegazowki robila.

Tryb S (sport) przytrzymuje silnik na wyższych obrotach, nawet u mnie tak jest :wink:

Opublikowano

Hamowanie z międzygazem ale to trzeba być już wprawiony w to :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Manetki manetkami ale nie ma to jak sprzeglo, lewarek do biegow i koordynacja pracy rak i nog.

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Nie wiem czy to nie jest przypadkiem przez sterownik silnika wymuszane przy redukcji. Jak jechalem ostatnio z kolega Panamera na automacie co prawda, to w czacie hamowania zrzucala sobie biegi i wlasnie sama przegazowki robila.

nie poprostu koles byl rozpedzony i zmienial biegi na nizsze wiec tak sobie strzela gazem i nie ma to nic wspolnego ze sterwonikiem jesli chodzi o manual :)

w automatach to nie wiem :)

---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ----------

Tryb S (sport) przytrzymuje silnik na wyższych obrotach, nawet u mnie tak jest :wink:

u mnie w manulau nie ma trybu s :wink: tryb s jest w nogach i rekach kierownika:decayed:

Opublikowano

Zobacz tutaj 1:57 min. wlasnie takie przegazowki robi

Opublikowano
  • Autor

pewnie automaty tak maja w manualu tego nie ma chyba ze hamujesz silnikiem to wtedy wiadomo ale tez trzeba umiec zeby nie uszkodzic katalizatora :hi:

Opublikowano

Z tą ręczną zmiana biegów brzmi bardzo ułańsko, ale przy 200+ w takim pocisku jakim jest R8 na zatłoczonych niemieckich autostradach lepiej jest mieć obie ręce na kierownicy. Kiedyś znajomy dal mi SLR-em pokierować.

http://3.bp.blogspot.com/-xYBnBOPxfJE/TZfo7RJFxDI/AAAAAAAAASU/90zLX1U6J1w/s640/2009-mercedes-benz-mclaren-slr-stirling-moss_1.jpg

Powiem ze na takie auta powinna być specjalna kategoria prawa jazdy:decayed:

Słyszałeś może jak ostatnio pojechał klient GT3- ką na A95?:facepalm:

Opublikowano

Można powiedzieć o S-tronicu wszystko ale to jak zmienia biegi ....

Jebaniutki:slina::slina::slina:

Zmienia biegi jak Multitronic :grin: = WCALE!

Opublikowano
  • Autor

nie no chyba szybciej od multi zmienia :) multi to wogole nie zmienia :)

Opublikowano

Multi zmienia tak szybko że nawet tego nie czujesz :polew:

Opublikowano
  • Autor
Z tą ręczną zmiana biegów brzmi bardzo ułańsko, ale przy 200+ w takim pocisku jakim jest R8 na zatłoczonych niemieckich autostradach lepiej jest mieć obie ręce na kierownicy. Kiedyś znajomy dal mi SLR-em pokierować.

http://3.bp.blogspot.com/-xYBnBOPxfJE/TZfo7RJFxDI/AAAAAAAAASU/90zLX1U6J1w/s640/2009-mercedes-benz-mclaren-slr-stirling-moss_1.jpg

Powiem ze na takie auta powinna być specjalna kategoria prawa jazdy:decayed:

nie nic nie wiem a co koles naczarowal?

to co na fotce to jest stirling moos - specjlana wersja bez przedniej szyby wyszlo ich tylko kilka kosztuja prawie milion euro mam nawet fotke gdzies to wstawie

IMG_2881a.jpg

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

Multi zmienia tak szybko że nawet tego nie czujesz :polew:

haha no wlasnie wlasnie :decayed::kox: a ja tam lubie czuc te zmiany chocbym wolniej zmienial :banan:

Opublikowano

Masz to na mysli?

Opublikowano
  • Autor

ale tam jest do 120 albo 130 no to koles pokazal tam jest dlugi zakret podejrzewam ze go podbilo i polecial zwlaszcza przy takiej predkosci ale ajk nie bedzie pomiarow ze tyle jechal nic mu nie zrobia dostanie oskarzenie o niemumyslne spowodowane smierci ale z braku dowodow po 6 miechach oddala tyle niestety takie prawo nie popieram takiego postepowania w sprawach karnych ale prawo tak dziala i nic nie da sie zrobic - i jemu nic sie nie stalo .... gdzie tu sprawiedliwosc???

szkoda tylko niewinnej osoby ktora musiala poniesc smierc z winy jakiegos gnojka ktory albo nie panuje nad tym czym jedzie albo nie potrafi oszacowac niebezpieczenstwa w zakrecie

- kazdemu sie moze zdarzyc ja tez jezdze szybko ale zakrety lub niepewne trasy to jednak troche noga z gazu idzie i jade max 50+

---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:49 ----------

a tutaj jeszcze raz stirling moos - mam wiecej fotek :wink:

IMG_2882a.jpg

Opublikowano

Masz to na mysli?

Dokładnie. Fura za cn. 150 kola, a na łysych oponach jechał. :facepalm:

Brysio, droga hamowania itp. są dowodem w sadzie. Fotki jak najbardziej do wglądu, niestety nie mogę na forum. Wpadnij w wolnej chwili:wink:

Opublikowano
  • Autor

ja wyczytalem ze 200k euro okolo wartosc furmanki co jest cena znacznie przesadzona one chodza w granicac 120 do 130 nowe wersja specjalna teraz ma wyjsc jakas limitowana i ma kosztowac 179k euro

ale jak koles na lysinach smigal to juz smiech w takim aucie smiech - normalny ......... brak slow

a jestes w niemcowni? jelsi tak to gdzie jakie rejony?

Opublikowano
ale jak koles na lysinach smigal to juz smiech w takim aucie smiech - normalny ......... brak slow

Podejrzewam ze piątki nie zdążysz wrzucić:grin:

Opublikowano
  • Autor

:) to dawaj jakies namiary na priva jak dotre to sie gdzies spikniemy :wink:

---------- Post dopisany 26-08-2013 at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany 21-08-2013 at 13:07 ----------

Podejrzewam ze piątki nie zdążysz wrzucić:grin:

no w sumie ciezko bylo :)

Opublikowano

Znalazłeś stacje?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

wrocilem do mü tam przy zjezdzie byla otwarta jakas i zatankowalem :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:wink:

Opublikowano

ale czarny zapierdalak:kox::kox::kox: