monia12 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam serdecznie. jestem Monika,pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi.Pochodzę z Zawidowa. Całkiem nie dawno przesiadłam się z BMW na Audi A4 B6 sedan 2.0 Alt jeśli dobrze zapamiętałam z którego już po kilku dniach użytkowania jestem bardzo zadowolona . Pozdrawiam cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michulek Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Cześć Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix 06 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 NAZYWAM SIĘ SEBASTIAN JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 B8 AVANT OD LIPCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elioneq Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Cześć, bezawaryjności kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takstiven Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takstiven Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenix 06 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Cześć, bezawaryjności kolego nie dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedrak Dan Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witajcie forumowicze. Już kilka postów opublikowałem, jednak zapomniałem się przywitać. Jestem "szczęśliwym" posiadaczem Audi A4 B6 1.8 120KW 2004 rok prawie 400 000 na liczniku Auto nie do konca okazało się dobrym zakupem (ma trochę mankamentów), jednak jeśli chodzi o samo prowadzenie, jakoś wykończenia to jestem pod wielkim wrażeniem. 380 000 przejechane, a środek lepiej utrzymany niż jakakolwiek skoda czy astra z połowy mniejszym przebiegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belzebub Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów, forum przeglądam od dawna, znalazłem na nim wiele cennych artykułów oraz pomocnych rad od bardziej doświadczonych ludzi, jednak dopiero teraz postanowiłem się trochę bardziej uaktywnić i zacząć pisać własne posty. Mam nadzieję, że się będziemy dobrze dogadywać i moje posty nie będą zaliczane do śmieci. Jeżdżę audi a4 b6 od 3 lat, póki co nie miałem z samochodem na szczęście większych problemów poza typowymi usterkami modelu, więc audi jak najbardziej przypadło mi do gustu jako marka. Pozdrawiam ! Edytowane 12 Listopada 2015 przez belzebub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlav01 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witaj kolego Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxim Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil12 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stich Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi