Kosmita Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Dnia 13 marca 2017 o 12:42, Lidia 85 napisał: witam wszystkich Cześć Lidzia. Witamy w klubie A4. PS. W roczniku wpisujemy rocznik samochodu, a nie swój :)))) heh. Pozdrawiam.
-Krzyś- Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Witam klubowiczów . Za dawnych czasów miałem Audi 80 B3 , potem B4 . Teraz się za A4 rozglądam .
cinekglogow Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Witam Wszystkich jestem z Głogowa aktualnie jezdze S4 B5 o mocy 300+
NoName Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam wszystkich. Od kilku tygodni jestem szczęśliwym A4 B8 Avant S-Line 2008r
lipa89 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam mam pytanie odnoście alufelg czy 17 z oponami 225 45 17 et 56 będą pasowały mi do a4 b6 2001 *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy. Odpowiedź znajdziesz w odpowiednim dziale Felgi i opony
OREST2323 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam forumowiczów, A4 b7 w śmiałych planach, toteż pytań kilka pozdrawiam. *Proszę uzupełnić profil.
Philips_FP Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów! W ubiegłym roku udało mi się w końcu kupić pierwsze porządne auto - A4 B7 s-line, 2.0 tdi BLB, na zawiasie 1BV. Niestety póki co, na 10 miesięcy jak je mam jeżdżę trochę ponad połowę czasu - już dwa razy próbowano mi je ukraść. Pochodzę z przepięknego Pojezierza Drawskiego, ale na co dzień stacjonuję w Poznaniu i średnio 2 weekendy w miesiącu spędzam w Szczecinie. Bardzo chętnie poznam ludzi (najlepiej z Poznania), zarówno tych którzy potrafią konstruktywnie poradzić w kwestiach technicznych, jak i pasjonatów A4. Sam na razie jestem pasjonatem bardziej w gadce niż w czynach, ale chciałbym to zmienić w tym roku. Pozdro!
was002 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 witamy i powodzenia. Szykuj się na grubą lekturę i kopalnię wiedzy, ale też na krytykę jak zadasz pytanie które dla większości tu jest oczywiste. Ja jestem tu od kilku miesięcy i nauczyłem się, że większość odpowiedzi już jest, tylko trzeba cierpliwie wertować wątki... zwłaszcza o diagnostyce i możliwościach "upgrejdów" poszczególnych komponentów auta Powodzenia!
Philips_FP Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Dzięki! Oczywiście forum wertuje już niemal od pierwszego dnia po zakupie Sam już doszedłem do tego, że to forum to istna kopalnia wiedzy, no ale wszystkiego się też nie przeczyta. Postaram się być jak najbardziej rzetelny w swoich wypocinach.
qndziarz1995 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam wszystkich członków forum, znawców Audi a przede wszystkim audi a4 b5. Moje pytanie brzmi czy Audi które posiadam to przedlift czy polift? Byłem przkonany że to przedlift, ale na pewnej grupie przypadkowo dowiedziałem się, że jest to polift, mam założone pseudo 'tuningowe' zderzaki i postanowiłem zmienić je na seryjne, ale kupiłem już przedlifty, i drugie pytanie brzmi czy jeśli audi mam poliftowe a zderzaki z przedlifta czy podejdą mi do samochodu? Z góry dzięki za odpowiedzi i rady. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin Tu się tylko witamy.
TOM3K Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Masz polifta. Od 97r szedł pierwszy lift a Ty masz 99r i jest po drugim lifcie Zawartość dodana 1 minute later Ale to nie dział na takie pytania. Po za tym info jest podane w odpowiednim dziale
D@ny Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Witam,po kilku latach tłuczenia sie służbówkami,zakupilem 14-letnie AKE 2.5TDI Quattro,z racji wieku wnętrze troszkę podmęczone.Mam nadzieję,że z pomocą tego forum i użytkowników doprowadzę go do zadawalającego stanu.Pozdrawiam wszystkich.
Krzycher74 Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Witam wszystkich.Jestem posiadaczem A4 B5 1.8 AVV z Ząbkowic Sląskich.
_Andrzej_ Opublikowano 24 Marca 2017 Opublikowano 24 Marca 2017 Witam Wszystkich forumowiczów serdecznie jako że jest to mój pierwszy post. Pochodzę z pod Szczecina. Posiadam Audi A4 B6 V6 Diesel 180hp quattro 2002 rok i jestem bardzo zadowolony Andrzej
Rekomendowane odpowiedzi