Kajkosz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam wszystkich, Właśnie kupuję 1,9 TDI 116PS http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3149372 Ciekaw jestem waszej opinii na temat tego autka, i rad na co zwrócić uwagę odbierając samochód. Pozdrawiam serdecznie Kajkosz
Pelex Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wiatm serdecznie a jeżeli chcesz naszej opini na temat czy kupić to auto to wejdż na forum HYDE PARK - ZAKUP KONTROLOWANY
Kajkosz Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wiatm serdecznie a jeżeli chcesz naszej opini na temat czy kupić to auto to wejdż na forum HYDE PARK - ZAKUP KONTROLOWANY OKi doki, dzieki za info.
cypek80 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Użytkowników Audi A4 Mam zamiar w niedługim czasie zakupić Audi A4 1996 Avant 2,6 V6 - czarny Chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej na temat tego silnika, oraz możliwości zagazowania go. Pozdrawiam.
cayenne Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witamy Wszystko znajdziesz na forum.
NORT Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam wszystkich jestem z opola. zawsze mazylem o audi kiedy w koncu sie dorobilem to se kupilem. na chwile obecna posiadam a4 z 2001roku avant z 2litrowym motorkiem. bardzo jestem zadowolony z niego do momentu jak go oddalem na sprawdzenia do lellka w opolu. Dla niewtajemniczonych lellek to autoryzowany salon audi i vw w opolu. tam mi wydrukowali taka litanie ze sie za glowe chwycilem. praktycznie wszystko do wymiany: miska olejowa bo cieknie, wszystkie filtry bo niema zadnej adnotacji o wymianie, rozrzad, wahacze ,stabilizatory przud i tyl. ale oczywiscie modry polak po fakcie . bo to auto juz kupilem . na ta chwile jest qull bo miske olejowa mam nowa zamowiana w holandi tylko 135euro TYLKO! wszystkie filtry powymieniane i jest fajnie bo sie bujam furka z czteroma kolkami na masce. aha mam czujniki cofania ktore tez niedzialaja, ale to tak na marginesie. Pozdrawiam wszystkich.
schiller Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witamy w klubie kolejnego opolanina i zapraszamy oczywiscie na spocik :th:
Rekomendowane odpowiedzi